Popüler Konu 2024 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• kız

OY: 73 41,2%
  • erkek

OY: 92 52,0%
  • ikiz kız

OY: 2 1,1%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

OY: 6 3,4%
  • üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    177
Sedasyonu koldan damardan vermişlerdi onu biliyorum da diğerini ben uyuduktan sonra yapmışlar bilemedim. Yine belden yapılmıştır bence sanki. Ama epidural tekniği midir ondan emin değilim.
Belden yapılsa uyurken zor olur sanki ya beni eğiltip iyice bi pozisyon verip vurdular. Sanki kemiğime yapılmıştı iğne o kadar zorlanarak girdi. Nedir ne değildir doğurunca görüp tecrübe edeceğiz 😂

canim benim bebek ters gelisliydi ben de mecburen oldum aneztezi uzmani basimdaydi benim de heyecanlandikca ilacin dozunu artirdi sanirim esimde girdi ameliyata ben yari baygindim dogurdugumda. enfeksiyon kapmadim dikislerim iyiydi guzel gecti ama sonrasinda iyilesme kismi zorluyor insani biliyorsun yani o agri kesicilere ragmen cekilenler ilk bir hafta yasananlar gozumu korkutuyor ama cok kolay toparlayan da var ben niye boyle oldum bilmem.
valla su an dusuk plesantam yukselmisse burda yapiyorlar sezaryen sonrasi vajinal dogum. hayirlisii olsun ben de surece biraktim kendimi
Evet ilk 4 gün bende çok zorlandım işte yani o resmen jilet keser yanar ya böyle cız cız eden biseyler vardı karnımın derinlerinde o açıdan çok korkuyorum aklıma geldikce ama 4-5 günde geçecek ağrı kesici içince hafifleyecek diye kendime telkin veriyorum sağlıklı alalım çekmeye değer ne yapalım 🙏

Belden yapılsa uyurken zor olur sanki ya beni eğiltip iyice bi pozisyon verip vurdular. Sanki kemiğime yapılmıştı iğne o kadar zorlanarak girdi. Nedir ne değildir doğurunca görüp tecrübe edeceğiz 😂
Şuan bahsettiğiniz konuyu tam anlamadım ama zaten tamamen uyutulunca vücudunun her yeri acı hissiyatı kalkıyor ama belden aşağı uyuşacaksa belden iğneyle yapıyorlar bunu ben daha önce rahim temizleme olmuştum genel anestezi yapmışlardı ayrıyetten başka bir şey yapmadılar taş ameliyatı olduğumda sadece belden iğne vurup uyuşturmuşlardı spinal oluyor galiba o

Kirli sepeti soran birisi vardı bu arada herkese de sorayım şu kumaş nasıl bişey biliyor musunuz? Eciş bücüş bişey olur mu bu acaba. Resmen kirli sepetine yenildim erkek çocuğu için hayat çok zor 🤣
Ocean Home Textile Çocuk Odası Ağzı Büzgülü Dinozor Oyuncak Sepeti 36 x 50 cm
Ben de baktım bunlara fotoğraflı yorumlarda biraz kırışık geldiğin görünce vazgeçmiştim. Acaba zamanla düzelirler mi yoksa böyle kırışık mı kalır. Görüntüsü güzel de

Ya ayıptır söylemesi ben spinal anesteziden sonra altıma yapmışım. E kıçım başım kendinde değil, sonradan fark ettim. Hadi o zaman bi eşim vardı yanımda tuvalete girdim attım her şeyi geçti, şimdi kayınvalide kayınpeder falan da olacak ya yine yaparsam korkusu sardı beni de 🙄

Benim kocam cok komik ya gercekten erkekler ve kadinlar diye ayrilmamizin bir sebebi var. Sabahtan beri dolaniyorum evi ben supurucem bak ama ondan sonra oyunumu oynarim dedi😳 sabahtan beri sanki baska bisey yapiyormus gibi 🤣 ben evi toplicam yemek yapicam bu halimle . Ben yaparim diyo ve yapiyo ama hemen darlaniyo🤣🤣🤣

Bizimki de mutfağı toplayınca topallayarak koltuğa yürüyo çok yoruldum diye dkgkfk sabah 9 gibi uyandı, kahvaltı yaptık geri uyudu şimdi uyandırdım çok yorgunum diyo 🥲
Allah bize gerçekten sabır versin ve yardım etsin 😒 benimki de yalnızca ev süpürdü şimdi 2.80 yatıyor. Bugün daha hayır gelmez ondan 😄😄

Kızlar bu yaptırdığımız isimli hastane çıkışlarını, hemşireye mi vericez? İlk onları mı giyecekler? Yoksa ikinci gün falan kendimiz mı giydiricez? Bunun usulü nedir?
Ay hep sonradan görüyorum, geç kalıyorum ama yine de yazayım fikrimi. Genelde ertesi gün giydiriyorlarmış. Fotoğraf çekimi için falan. Doğum esnasında hemşireye düz bi hastane çıkışı veriliyormuş.

Ben de baktım bunlara fotoğraflı yorumlarda biraz kırışık geldiğin görünce vazgeçmiştim. Acaba zamanla düzelirler mi yoksa böyle kırışık mı kalır. Görüntüsü güzel de
Arkadaşda var 2 senedir kullanıyor o fotoğraflardaki gibi hala ecüş büçüş duruyor ondan görünce direk vazgeçmiştim

Ya ayıptır söylemesi ben spinal anesteziden sonra altıma yapmışım. E kıçım başım kendinde değil, sonradan fark ettim. Hadi o zaman bi eşim vardı yanımda tuvalete girdim attım her şeyi geçti, şimdi kayınvalide kayınpeder falan da olacak ya yine yaparsam korkusu sardı beni de 🙄
Bir kap ya da bez vermiyorlar mı acaba cidden hemen ayağa kalkamayacaz zaten tuvalete gitmek imkansız ben taş ameliyatından sonra bana sonda takmışlardı bir gün boyunca ertesi gün ayaklanmıştım zaten bunda harbiden nasıl oluyor dediğin gibi haberin olmaz yaptığından

Bunda var koltuk süpürme aparatı, bugün denedim dyson mağazasında teknolojik olarak v12 ile aynı sadece toz haznesi büyük dedi. Ben de olmuşken yenisi olsun dedim, çok ağır gelmedi ama elimde taşımıyorum sonuçta sürüklüyorum yerde fırt fırt. V12de stand da veriyorlar kampanyalı, bunda yoktu. Çok işe yarıyor mu acaba?

V12 haznesi ufak bence kesinlikle V15 yerleri süpürürken ağırlık yapmıyor zaten yükün ağırlığını yere veriyorsun çünkü. Bende stand yok duvara taktım en çok kullandığım aparatlar için yer var 2 tanesini koydum gayet yeterli oluyor.

Bir kap ya da bez vermiyorlar mı acaba cidden hemen ayağa kalkamayacaz zaten tuvalete gitmek imkansız ben taş ameliyatından sonra bana sonda takmışlardı bir gün boyunca ertesi gün ayaklanmıştım zaten bunda harbiden nasıl oluyor dediğin gibi haberin olmaz yaptığından
Sonda takılıyodur muhtemelen ama ben çiş yapmamıştım snfnfn bilmiyorum valla hiç

Doğum dolayısıyla illa ki lohusa pedi veya benzeri bir şeykullanılacaktır onu da görmezler onlar hiç stres olma hem doğum yapan annenin yanında kp ne kadar durur bilmem o yarım saat 1 saat görür gider o arada da korunaklı oluruz gibi düşünüyorum ama bilmiyorum 🤷‍♀️

Kızlar bebeğin kıyafetlerini yıkatmak için çamaşır makinesinde kullanmak üzere file almayan varsa almalı. Bence çok elzem bir ihtiyaçmış. Ben bugün yıkamaya başladım. Çorap, eldiven, önlük, şapka hepsini fileye koydum. Milyon tane minik parça var. File olmasa naparmışım bilmiyorum. Makinenin içine de kaçar bu minik şeyler.

Sonda takıyorlar kuzum, hiç endişe etme. Zaten şarıl şarıl işiyormuşsun. Doğumdan sonra çok ödem atılıyormuş çişle. Gerçi senin kilo almayan bünyende ödem olmayabilir. Benden inşallah bi 10 kilo ödem gider amin 🤣

Kızlar bebeğin kıyafetlerini yıkatmak için çamaşır makinesinde kullanmak üzere file almayan varsa almalı. Bence çok elzem bir ihtiyaçmış. Ben bugün yıkamaya başladım. Çorap, eldiven, önlük, şapka hepsini fileye koydum. Milyon tane minik parça var. File olmasa naparmışım bilmiyorum. Makinenin içine de kaçar bu minik şeyler.
Aaa evet ya eldivenler falan kaçar hep

Ben yumurtalık kisti ameliyatı oldum genel anestezi ile ameliyattan çıktıktan 1 saat sonra sondayı çıkardılar tuvaletini Yap yapınca haber ver dediler ama öyle büyük büyük dikişler yoktu tabi laparoscopic olduğu için 3-4 tane delik olduğundan max 6-8 dikiş vardı. Ama yine de o ilk tuvalet çok zordu 😩😩

Sonda takıyorlar kuzum, hiç endişe etme. Zaten şarıl şarıl işiyormuşsun. Doğumdan sonra çok ödem atılıyormuş. Gerçi senin kilo almayan bünyende ödem olmayabilir. Benden inşallah bi 10 kilo ödem gider amin 🤣
Doğum dolayısıyla illa ki lohusa pedi veya benzeri bir şeykullanılacaktır onu da görmezler onlar hiç stres olma hem doğum yapan annenin yanında kp ne kadar durur bilmem o yarım saat 1 saat görür gider o arada da korunaklı oluruz gibi düşünüyorum ama bilmiyorum 🤷‍♀️
Kızlar aklınızdaki orange profilini bozmak istemem ama çişten bahsetmiyorum ndjghn

Kızlar aklınızdaki orange profilini bozmak istemem ama çişten bahsetmiyorum ndjghn
Yaaa ıssırırım seni 😍 bozulmaz bozulmaz. Ona da hasta bezi takıyoruz zaten. Bişicik olmaz kuzum. Olursa da insanlık hali. Normal doğumda da yapanlar var biliyorsun. Nolcak, koskoca bebik doğuruyoruz, herşey olabilir

X