Popüler Konu 2024 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• kız

OY: 72 40,9%
  • erkek

OY: 92 52,3%
  • ikiz kız

OY: 2 1,1%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

OY: 6 3,4%
  • üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    176

Bende de şuan erken gelebilir paniği başladı. Ben birkaç gündür aşırı stresim. Kasıklarıma baskı oluyor kemiklerim acıyor, üstüne sürekli nefessiz kalıyormuş gibi hissediyorum.Mide yanmaları zaten pik. Doktora her gittiğimde bu erken gelecek diyip duruyor daha çanta hazır değil son birkaç eksik kaldı. Çoğu şeyi ablam verecek ama o da ara tatilde gelebilecek. Kafamı toplayıp her şeyi halletmek istiyorum. Yavaştan yusuf yusuf olmaya başladım bende.

evet canim en onemlisi esin ama seninle evde kalacak olan o gece kalkar bebegi memene verir uyutur sen cok yorulmazsin sezaryen olursan.. ilk agrilairn oluyor ama geciyor bir haftaya.
Ağrı geçer ya bebek iyi olsun bakımı olsun da. Allah büyük risk almayı düşünmüyorum zaten kilosu 3500 üzeri olursa direkt sezeryan seçecem. Bazısı 3800 de de olabilir diyor ama ben o riske girmicem zaten

Doktor olarak seni korkutmaması gerekiyor ortada kesin olan bi sorun varsa erken doğuma neden söylemeli tabi ki ama böyle fikir yorum olarak diyip sizi strese koyması doğru değil. Kaç haftalıksın şuan. Stres herşeye neden olur stres yapma

aman al gitsin ben noodle manti hepsini yedim cips cikolata abartmadim ama nefsime teslim oldum baya baya
Bebek gelişim aşamasında diye kalbim rahat etmedi o dönem küçüktü daha ama şuan büyüdü diye artık daha rahat yiyebilirim. Cips çikolata vs bende tükettim ama noodle ve mantı yemedim

Evet kuzum sen yenidoğan alma bence de, 1-3 ay ideal sana. Yenidoğana giremeye bile bilir. Zaten bir hafta on gün sonra 1-3 aya geçiliyormuş. Benim bile yenidoğanım pek yok, azcık büyük olsun giydikleri birşey olmaz. Sağlıkla gelsin miniğin, zamanında en güzel şekliyle gelsin inşallah kuzucum ben de haftaya giysilerini yıkayıp, hazırlayacağım çantasını

Hayırlı uğurlu olsun. Sağ salim evinize gitmeyi de nasip etsin Rabbim. Allah analı babalı büyütsün inşallah

Anam ilk doğumumuz gerçekleşti ❤ hayırlı uğurlu olsun canım, sağlıkla büyüsünler inşallah, küvezdeki süreçleri de kısa sürer umarım, ağrısız sızısız sağlıkla evinize dönersiniz inşallah ❤ tebrik ederim canım

Stresim hazırlıksız olmak aslında ve kafamda sürekli dönen şunu yapmadım bunu yapmadım durumları. Bir de şu günlerde iyice zorlanmaya başladım. Sokağa bile çıktığımda hemen wc arıyorum. Evde az iş yapsam pertim çıkıyor. outoffit ile durum tamamen aynı kilosu ve gelişimi baya önden gidiyordu en son, kafası büyük ve aşağıya baskı yapıyor. Bende 40-41’leri görebileceğimi düşünmüyorum ama evet doktor erkenden biraz fazla yorum yapıyor o kısım doğru. Yarın bakalım ne diyecek merak ediyorum.

Benim bebekte iri kilolu ve kafası rahim ağzına yakın dedi doktorum. Baskı yaptığını bende hissediyorum bazen, bende senin gibi düşünüyorum erken doğururum gibi 38 lerde. Bende öyleydim doğum yaklaştı onu yapmadım bunu yapmadım stresi beni yordu en son temizliği de yaptım halıları da verdim yıkamaya bebeğin kıyafetini çantasını hazırladım kafam boş rahatım bende. En kısa zaman da sende yaparsın umarım sokağa çıkan hamileler nasıl hareket ediyor şaşırıyorum zaten ben evde birgün biraz fazla ayakta kalıp birşey yapayim sanki üzerimden tır geçmiş gibi oluyor parmağımı oynatmakta zorlanıyorum hem çalışıp hem bu işleri yapan hamile anneleri cidden ayakta alkışlıyorum. Allah güç kuvvet versin sana. Zor gerçekten

Canım 3 yıl önce benim yeğenim de 4 kilo normal doğum oldu suni sancı ile kesi dikiş falan olmadan hem de . İlk doğum olduğu için biraz uzun sürmüştü ama tombik bi kızdı. Senin de kolayca olur inşallah iyi düşünelim daha zaman var belki kilo alımı aynı hızda ilerlemez

4 kiloda normal doğuran bir akrabam var canım, hiç sıkıntı yaşamadı.

Çok sağol canım benim inşallah ev ile ilgili tadilat durumlarıda var haftaya. 10 güne her şeyi yoluna sokmuş olacağım inş o zamana kadar da sürpriz yapmaz diye düşünüyorum Sen ne güzel halletmişsin maşallah darısı başıma inş

kan sulandırıcı, 2 omega, çok iyi bi multivitamin, magnezyum, kalsiyum vs vs. sonuç: benim bebe minik
onla ilgisi yok bence canım. bebeğinin maşallahı var basitçe

Evet evet 41 de 4 kilo doğdu öyle kesik vs de hiç sorun yapmadı doğumdan sonra yürüdüm hemen zaten ağrı sızı hiç yoktu. Kaldı ki senin 38 39da da doğabilir 4.5 demesi 40 haftayı kapsıyordur. Ölçümler de yanıltıcı hep sabah ölçümde 4.5 kilo çıkmasa ölçümün yanıltıcı olacağına bu kadar inanmazdım ben de.

aynen, gelişimi önemli, çok haklısın. ama insan işte bi suçluyor kendini
bene ve kardeşlerim de 2800 civarı doğmuşuz hep. sağlıklı bebeklermişiz dediğin gibi

benim kağıtta +300 -300 gr yanılma payı koymuşlar. 1600-1700 gr bebekte 300 gr yanılırsan ben tabii kafayı yerim bebek gelişmiyor mu acaba diye ya. bazı şeyleri de çok eşelememek lazım aslında, geleni kabul edip geçeceksin, normal diyorsa normal

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…