Bu sözün ete kemiğe bürünmüş haliyim benTerzi kendi sokugunu dikemez hesabi
bende almazdım canım da anamın babamın eli ayağı durmadığı için gidip almasınlar diye mecburiyetten erkenden aldım.Masallah ben daha büyük rayları almadım hepsını kasımda toplu alcam
Kraft Kenya canımArabası ne güzel rengiiii ne bu
Bi önden yürümeyi denesenize birilerinde işe yaramış dmfkfmAllahım bize niye hiç küsmüyorlar ya, eşim itin şeyine sokuyor afedersin yine de yüzsüz gibiler. Allahını seven küssün bana ajfksksk
DeğilimAç bitir fıstıklı salam almak zorundayım yarın mutlu musun ajfksksk
Bulgur bile yasak bana şuan 1 ay sonra vericem dedi diyetisyenBen daha şeker işlerine girişmediğim için bilgim 0 o yüzden sorcam, şu tam buğday makarnalar da yenmiyo mu bu durumda
Yok ya hiçbir yöntem işe yaramıyor kv kapıdan kovsan bir süre küsüp bacadan geliyor ajfkdkdkBi önden yürümeyi denesenize birilerinde işe yaramış dmfkfm
Değilim
Ayrıca arkadan bakıp Kraft Kenya’yı bilmem ajfksjfkdkd ne kadar bebek arabası baktıysam artık abvBi önden yürümeyi denesenize birilerinde işe yaramış dmfkfm
Değilim
Senın bu kv de ninja gibiYok ya hiçbir yöntem işe yaramıyor kv kapıdan kovsan bir süre küsüp bacadan geliyor ajfkdkdk
MaalesefSenın bu kv de ninja gibi
Bu benim kvYok ya hiçbir yöntem işe yaramıyor kv kapıdan kovsan bir süre küsüp bacadan geliyor ajfkdkdk
Aynı işte. Yeni evlendiğimizde -benim haberim yok, 1 yıl sonra falan öğrendim- eşim gelme artık bize yeter rahatsız oluyoruz senden demiş hiçbir değişiklik olmadı tavırlarındaBu benim kvküslük de maksimum bir hafta. Küsmüyor da kendi çapında trip atıyor . Kimse ciddiye almayınca hiçbir şey olmamış gibi devam ediyor
Ay o derece olmasına çok şaşırdım benim kayınbaba da cimrinin önde gideni 1 tl nin hesabını yaparHerkes kayınvalideden dertli benim gibi kayınbabadan dertli olan yok mu… evliliğimin 6. ayında ilişkimi kestim, hakaret etmeye başladıkları için savcılıktan uzaklaştırma aldımhamileliğimi dahi bilmiyorlar şuan… gönül rahatlığıyla söyleyebilirim ki (nasipse bir erkek annesi olacak olarak) erkeklerin aileleri çok boş yapıyor.
Bende salam falan yedim yaa ekmeğime aç bitir koyup yedimO ne kız? Salamda öyle bir risk mi var allahım ben önüme geleni yiyorum ya ajfksksks
Ben yakın otursam kesinlikle her akşam orada olurduk. Benim koca pek o dengeyi koruyamadı. Haftada 1 gitmezsek sanki ailesi ölüyor gibi davranıyor. Çekirdek aile bizi görse bu kadar kurulmam sanırım hala onlardan kopamamış modda. Bu ay krizlerdeyim diyorum az harcama yapmam lazım diyorum. Gitmiş anasına termos almış 2 bin tlye. Evet çocuk dolabımızda pahalı olmasın aman diyip ben kapağını ucuz seçerken böyle olması canımı sıktı yine. Çocuğun tüm eşyalarını ben aldım neredeyse bu canımı daha çok sıkıyor. Ve istisnasız her ay gereksiz harcamaları yüzünden benden para istiyor. Gece ben buna 2 saat ağladım işte djdjdjdj bana anneler günü geçti bişey almadın annene durduk yere şu zamanda termos aldın diye sabaha kadar içimden kavga ettimkayın ailelerden müzdarip herkes :) insan olmak çok zor değil aslında . niye böyleler anlamıyorum . ben benimkileri öpüp başıma koyayım mademevlendiğimiz ilk zamanları sürekli her akşam yemeğe çağırıyordu . bıkmıştım artık evimde yemek pişiremez olmuştum . çalıştığım için yorulmayayım istiyordu ama yeni evliydim ve kendi evimde kocama yemek yapmak istiyordum . sonra eşim ve ben bir iki anlattık olmuyor böyle diye . benim galiba tek sorunum sürekli yemeğe çağırmasıydı onu da aştık zatn şimdi o çağırmasada ben gidiyorum .... kayınpederim de sağolsun iyi adamdır. bana bir yanlışı olmadı kimsenin zaten susmamda. eşimde sağolsunnn belki böyle biri olmasa çok daha zor olurdu. her zaman çekirdek aile olarak beni görür. annesini babasını değil . doğru olanı da övmek ne kötü. aslında zaten böyle olması gerekiyor.
Benimki de sürekli güne çağırır. Kardeşlerinin gelinleri hep yanındaymış ben gitmiyormuşumAynı işte. Yeni evlendiğimizde -benim haberim yok, 1 yıl sonra falan öğrendim- eşim gelme artık bize yeter rahatsız oluyoruz senden demiş hiçbir değişiklik olmadı tavırlarındayine öyle bir zılgıt yiyecek yakında belli oldu. Bebek meselesi bahanesiyle coştu bu ara zaten bahane arıyordu, ne çağırdığı var ne bi çay çorbasını içmişliğim var full dışarda yemek yiyoruz ama maşallah utanmadan hala gelip gidiyor bana. Hani ben anneyim bana gelsin çocuklar demiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?