Valla gecen senelerde kayin aile baska sehre tasindi o sehirde diger oglu var onun cocguna bakmak icin. Istanbuldaki evi satti biraz kredi cekti tabi ki biz de ortak olduk neden bilmiyorum oturmadigim eve kredi odedim . Sirf kucuk oglunun cocugu bakilacak diye. Sonra babasinin memlekette kucuk bi arsasi var bos dedi ki satalim 3 e bolelim . Ki benim babam olsa hayatta 3 bolmez iki kardese paylastirir. Boyle hayal satiyo soyle yaparsiniz boyle yaparsiniz . Kv devreye bi girdi ben orda ev yapicam yazlari gidip oturucam dedi ki annesinin ayni yerde 3 katli evi var gidince orada oturuyor yani ama cimrilik o bicim haa ama soyle bisey de var. Esimin bekarken aldigi araba da onlarda. Ona hic laf yok. O kadar tup bebek tedavisi gorduk tek basimiza evlendik insan der ki oglum al arabani sat ne lazimsa hallet. Yokkk olu taklidi devam.Dedim ki esime allahtan benim arabam var yoksa napicaktik alacaktim benimkini diyo he anan verirsi bize sanki kendi mali
Ama biz kredilerine hala yardim. O gunden sonra tamamen sogudum sevmiyorum sevmicem de allahtan cok az gorusuyoruz gelselerde 3-4 gun kalip gidiyorlar. Saygimi kaybetmissin sevgimi cok beklersin
ama saygida da kusur etmem buyuktur sonucta. Sevmedigimi de belli etmem ama oyle surekli arayip da sormam. Anca kenara altin atsn nereye goturecek acaba o altinlari. Esimde o evde bizim de hakkimz var nasilsa diyo. Ya Allah gecinden versin de ihtiyacim oldugunda yardim etmeyen sonra etse ne olur yani. Anneme desem neyi var neyi yok koyar . Bakalim cocuga ne takacaklar daha bi igne almadi anca oruyo sevimsiz sevimsiz seyler
alayim hastane cikisi dedi yok dedim. Parasini vereyim de se olur yani senin zevkindeki hastane cikisini napim . Ayy actirmayin kutuyu demistim.