Aman diyeyim. Ev üstüne ev olmaz bacım. Zor zamanında yardımcı olurlar kırkına kadar falan tamam yeterli. Ondan sonra ihtiyaç olursa sen haber verirsin. Valla önünü alamazsan bir kere o işin ileride daha kötü ayrılıklara yol açabilir.Kayınvalidem turşu vs yapmış bize. Bizim için çok uğraşma biz az kişiyiz dedim, aa ben de olcam artık gelenimiz gidenimiz olur yenir dedi. Accuk gerildim benkendisi hep sen yapabilirsen hani bebo uslu olursa ben giderim ihtiyacın olursa gelirim diyor ama en azından 1 sene bakarım da diyor. Nabacük
Bakmak istememek değil de hem 2 çocuğa yoruldu başka ilde hem de bizimkine de kendini hazırlamak istemiş. Dinleneyim bi demişti. Eltim çok uzakta yani memlekete gelmesi çok zordu kayınvalidemin, biz arabayla 3 saatlik mesafedeyiz git gel yapılabilir onun rahatlığı var sanırım. İhtiyacım olursa zaten çağırırım ama komple 1 sene çok bence de anne bebek bağı bile kurulmuyor neredeyseAman diyeyim. Ev üstüne ev olmaz bacım. Zor zamanında yardımcı olurlar kırkına kadar falan tamam yeterli. Ondan sonra ihtiyaç olursa sen haber verirsin. Valla önünü alamazsan bir kere o işin ileride daha kötü ayrılıklara yol açabilir.
Ya hem kayınvaliden diğer çocuklara bakmak istemediği için onları küçükten kreşe vermediler mi? Yani madem yatılı bebek bakmayı çok istiyordu da o küçük torunu niye kreşe verdiler?
olabilir canım.50 gr yüklemede 1 kere mi kan alınıyordu, bende açlık da bakmadılar hiç sadece 50 gr içecekten 1 saat sonra kan aldılar
Açlık için alınacaktı ıcmeden önce ve sonra 1 saat arayla 2 kez kan alacaktı canım50 gr yüklemede 1 kere mi kan alınıyordu, bende açlık da bakmadılar hiç sadece 50 gr içecekten 1 saat sonra kan aldılar
Evet aynen öyle olur. Hem sen zaten evde olacaksın bakacaksın işe tekrar dönene kadar ki evden çalışıyorsun. Bakıcı tutarsın beraber de idare edersiniz. Hiç gerek yok.Bakmak istememek değil de hem 2 çocuğa yoruldu başka ilde hem de bizimkine de kendini hazırlamak istemiş. Dinleneyim bi demişti. Eltim çok uzakta yani memlekete gelmesi çok zordu kayınvalidemin, biz arabayla 3 saatlik mesafedeyiz git gel yapılabilir onun rahatlığı var sanırım. İhtiyacım olursa zaten çağırırım ama komple 1 sene çok bence de anne bebek bağı bile kurulmuyor neredeyse
1 kere aldılarr açlık bakmadılar hiçAçlık için alınacaktı ıcmeden önce ve sonra 1 saat arayla 2 kez kan alacaktı canım
O 75’lik prosedürü kuzum sanki ya. 50de tek sefer bakıyorlar diye duymuştum. Açlık baksalar iyiydi evet ama çok önemli değil bence. Şimdi misal 130 falan çıksa tamam yokmuş işte derler. Boşuna üç kez deldirmemiş olur kolunuAçlık için alınacaktı ıcmeden önce ve sonra 1 saat arayla 2 kez kan alacaktı canım
Bende bi kere aldılar içtim gittim aldılar50 gr yüklemede 1 kere mi kan alınıyordu, bende açlık da bakmadılar hiç sadece 50 gr içecekten 1 saat sonra kan aldılar
Ya da beboyu bana bıraksın ev işine yardım etsin ona da okeyim dnfn yemekti temizlikti, o da bi destekEvet aynen öyle olur. Hem sen zaten evde olacaksın bakacaksın işe tekrar dönene kadar ki evden çalışıyorsun. Bakıcı tutarsın beraber de idare edersiniz. Hiç gerek yok.
Ben bakıma muhtaç değilim de çık shshjsjsn
50 miydi canım senin deBende bi kere aldılar içtim gittim aldılar
Evet50 miydi canım senin de
Zaten kim kalırsa kalsın yanında bence bunu yap. Kendi annemizin de kayınvalidemizin de desteği bize bakmaktan ibaret olmalı bence. Biz çocuğumuza bakarız. İhtiyaç olursa destek alırız.Ya da beboyu bana bıraksın ev işine yardım etsin ona da okeyim dnfn yemekti temizlikti, o da bi destek
Aa süper o zaman bunu bilmiyodum keşke bana da öyle yapsalarmış canım çıktı o günO 75’lik prosedürü kuzum sanki ya. 50de tek sefer bakıyorlar diye duymuştum. Açlık baksalar iyiydi evet ama çok önemli değil bence. Şimdi misal 130 falan çıksa tamam yokmuş işte derler. Boşuna üç kez deldirmemiş olur kolunu
50 de farklıymış o zaman canım ben bilmiyordum ne güzel tek seferde halletmiş oldun 75 te insanın canını çıkarıyorlar1 kere aldılarr açlık bakmadılar hiç
Ya benimki beni sinir ediyor bu ara. Şaka mı yapıyor ciddi mi emin olamıyorum. İşte dün kitap okuyorum bez değiştirme alanı vardı ona da okudum. Alışırsın dedi. AlışırSIN? dedim ama gülüyoruz yani şaka yapıyor bence. Ben vekilim olarak annemi atadım diyor. İyi dedim işime gelir annen çocuk bakımı bilen bi kadın ama baba çocuk bağı çocuğa bakarsan gelişir sonra sen pişman olursun, bana giren çıkan yok. Annem gelmesin ya huzursuzluk çıkacak sen istemiyosun diyor. Ciddi misin diyorum yok dalga geçiyorum diyor ama her gün aynı şeyleri söylüyor. Anlamadım derdiniGörümcem bebeği 8 aylık olunca ücretsiz izne ayrılma kararı almış. Direndiler direndiler uzaktan çalışma birbirlerini idare etme yıllık izin rapor mapor derken yürümediğini anlamışlar. Kayınvalidem gayet müsait ve bütün yıl bakar isteseler ama bebeğin babası istemiyor. Bak demek ki olabiliyormuş
Evet ben evde içtim gittim kan aldılar 130 çıktı sorun yok dedi doktor tekrar tekrar uğraşmadım en güzeli 50 gr olanlarO 75’lik prosedürü kuzum sanki ya. 50de tek sefer bakıyorlar diye duymuştum. Açlık baksalar iyiydi evet ama çok önemli değil bence. Şimdi misal 130 falan çıksa tamam yokmuş işte derler. Boşuna üç kez deldirmemiş olur kolunu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?