ay sen evde olmasan tamam da sen evdeyken de ne gerek varmış :) umarım bi orta yol bulursunuzKız yok kendi diyo 1 sene papalandırcam diyeben çok gelen giden de istemiyorum öfff
Bebo kolik falan olmazsa gider ya bence. Ev yakın olsa her gün gelsin işime gelir ama komple kalmak demek çok şey oluyo ne biliyimay sen evde olmasan tamam da sen evdeyken de ne gerek varmış :) umarım bi orta yol bulursunuz
inşallah bi orta yol bulursunuz yavrum zor çünkü ev üstüne biri daha.Bebo kolik falan olmazsa gider ya bence. Ev yakın olsa her gün gelsin işime gelir ama komple kalmak demek çok şey oluyo ne biliyim
Ay kızlar can kızlar bişey sormam lazım. Schengen vizesi için randevu çıkmış da bana ama çocuğa da ilerde aynı kendimize başvurduğumuz gibi mi başvuruyoruz? Ben netten öyle anladım ama bilgisi olan var mı? Ona göre randevuyu iptal edicem doğum sonrasına bırakacağım
Valla eksik çok benim kızım kardeşine bir şey almak istiyor genelde hep de oyuncaklara gidiyorBende hiç oyuncak almadım vallaoyuncak sonrada alınır daha eksik çok yaw kredi kartını patlattım gene bitmedi
O zaman ben randevuyu şimdi almayayım bir daha çocuğa randevu ile uğraşacaksam çok sıkıntı.Evet maalesef çocuğa da başvuru gerekiyor sponsor olup aynı belgeleri tamamlamak gerekiyor. Bana uzun süreli vermişler mesela ama ne anladım seneye çocuk için tekrar başvuracağım mecbur. Sadece tek artısı benim vizemi de koyacağım için ona çıkma ihtimali çok daha fazla olacak
Aynısından biraz önce bende içtim . Şu an kusmamak için kendimi zor tutuyorum :)
Ay bana tatsız geldi ndnfgnAynısından biraz önce bende içtim . Şu an kusmamak için kendimi zor tutuyorum :)
Ben de aynı haftadayım aynısı karnım yamuluyor bir yere toplanıyor gibi oluyır sonra geriniyor gibi eşim gördü şaşırdı baya resmen içerden karnımı itekliyor gibiarkadaşlar selam. 28 haftalık olduk. son 1 haftadır bebiş çok hareketli. sürekli karnımı yarmak istercesine. bu haftalarda bu kadar hareketli olması normal mi
İnşallah sıkıntı olmaz canım gerçi bizde yok ama normal mi doğacak belli değil son ana kadar belli olmuyorHanımlar herpes'i sordum. Herpesli hastam vardı normal doğurttuğum dedi. Aktif lezyon yoksa bi engel değil ama araştırıcam dedi.
Ben kendimi sezaryene çok alıştırdım ya normalden korkuyorum benİnşallah sıkıntı olmaz canım gerçi bizde yok ama normal mi doğacak belli değil son ana kadar belli olmuyor
Bende olcam demesi sinir bozucuKayınvalidem turşu vs yapmış bize. Bizim için çok uğraşma biz az kişiyiz dedim, aa ben de olcam artık gelenimiz gidenimiz olur yenir dedi. Accuk gerildim benkendisi hep sen yapabilirsen hani bebo uslu olursa ben giderim ihtiyacın olursa gelirim diyor ama en azından 1 sene bakarım da diyor. Nabacük
Ay gerçekten siz neden ödüyorsunuz birde arabanızda onlardaymış. Nasıl bu kadar rahatça yapıyorlar bınları aklım almıyorValla gecen senelerde kayin aile baska sehre tasindi o sehirde diger oglu var onun cocguna bakmak icin. Istanbuldaki evi satti biraz kredi cekti tabi ki biz de ortak olduk neden bilmiyorum oturmadigim eve kredi odedim . Sirf kucuk oglunun cocugu bakilacak diye. Sonra babasinin memlekette kucuk bi arsasi var bos dedi ki satalim 3 e bolelim . Ki benim babam olsa hayatta 3 bolmez iki kardese paylastirir. Boyle hayal satiyo soyle yaparsiniz boyle yaparsiniz . Kv devreye bi girdi ben orda ev yapicam yazlari gidip oturucam dedi ki annesinin ayni yerde 3 katli evi var gidince orada oturuyor yani ama cimrilik o bicim haa ama soyle bisey de var. Esimin bekarken aldigi araba da onlarda. Ona hic laf yok. O kadar tup bebek tedavisi gorduk tek basimiza evlendik insan der ki oglum al arabani sat ne lazimsa hallet. Yokkk olu taklidi devam.Dedim ki esime allahtan benim arabam var yoksa napicaktik alacaktim benimkini diyo he anan verirsi bize sanki kendi maliAma biz kredilerine hala yardim. O gunden sonra tamamen sogudum sevmiyorum sevmicem de allahtan cok az gorusuyoruz gelselerde 3-4 gun kalip gidiyorlar. Saygimi kaybetmissin sevgimi cok beklersin ama saygida da kusur etmem buyuktur sonucta. Sevmedigimi de belli etmem ama oyle surekli arayip da sormam. Anca kenara altin atsn nereye goturecek acaba o altinlari. Esimde o evde bizim de hakkimz var nasilsa diyo. Ya Allah gecinden versin de ihtiyacim oldugunda yardim etmeyen sonra etse ne olur yani. Anneme desem neyi var neyi yok koyar . Bakalim cocuga ne takacaklar daha bi igne almadi anca oruyo sevimsiz sevimsiz seyler alayim hastane cikisi dedi yok dedim. Parasini vereyim de se olur yani senin zevkindeki hastane cikisini napim . Ayy actirmayin kutuyu demistim.
Bizimkiler işteBizimkiler her gün anasıyla ayrı babasıyla ayrı görüşüyorlar. Aynı şehirdeyiz haftada 1 istisnasız görüşürüz. Bana fenalık geliyor seslerinden. Bak şimdi yine telefonda ne konuşuyorsun her gün yani daha raporlanmadık ne kaldı evimizde ve bu saatte konuşmak normal mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?