Çift yastık ve burun bantları ile geçiriyorum o günleri ben de. Eğer yoksa burun bandı muhakkak öneririm bi anda ciğerine kadar nefes alıyormuşsun gibi oluyoraynıyız.
hele benim geceleri çok kötü geçiyor:/ burun tıkalı, boğazda akıntı. horluyorum. rezalet yani
Basaaakkk naberrrr yaa nasil gidiyor seni zor buldum kızAnladım kuzumm tüp bebek diye sezeryan demesi gerçekten saçma olmuş aslında gerçekten en hayırlısı nasıl olacaksa öyle gelsinler
Aynııısı ya aynısını yaşıyorumKızlar gece 4-5 kere WC ye kalkıyorum ve kalktığımda bacaklarım resmen kaskatı oluyo penguen gibi gidiyorum wc ye nolucak benim bu halim sizin de öyle mi
Yok kuzum akşam ölmüşüm resmen eşim bi ıhlamur yapmış o da uykusuzdu o da bayılıp kalmışAyy naptın kuzucuk gittin mi? Nasıl oldun?
Ayy merhabaBasaaakkk naberrrr yaa nasil gidiyor seni zor buldum kızbende hamişimm biliyor musun 2025 Nisan annesiiyimm bendee
burun bandı ben de alayım hiç nefes alamıyorum aksamları bu durum ansiyete yarattı artık bende. rahim büyüdükçe özellikle de yemek yemişsem sadece ağzımdan nefes alıyorum koa hastaları gibiyim aynen.. eger korkuyla birleşirse ansiyeteye yol açıyor bende, kalkıyorum oturuyorum yatakta, camı açıyorum hava gelsin rahatlatayım diyeÇift yastık ve burun bantları ile geçiriyorum o günleri ben de. Eğer yoksa burun bandı muhakkak öneririm bi anda ciğerine kadar nefes alıyormuşsun gibi oluyor
çok teşekkür, deneyeyim hemen.Çift yastık ve burun bantları ile geçiriyorum o günleri ben de. Eğer yoksa burun bandı muhakkak öneririm bi anda ciğerine kadar nefes alıyormuşsun gibi oluyor
Kuzum gaviscon şurup en iyisi diyorlar onu deneKızlar aranızda mide yanması yaşayan var mı ya? Ben ilk haftalardan beri yaşıyordum ama pik yaptı şu anda, Rennie falan fayda etmiyor hiç, kötü de beslenmiyorum aslında. Tüm gün hiç geçmiyor, bir süre sonra bulantıya dönüşüyor öğürmeye başlıyorum. Böyle bir döngüönerilerinize açığım.
Bende hep gobek altinda hissediyorum doktora sordugumda yoo konumu iyi demistiKızlar bişey merak ediyorum. Bebeğin hareketlerini en yukarı nerede hissediyorsunuz. Benim hala en fazla göbek deliğimin 2 parmak üstünde oluyor o da çok nadir sadece sabahları. Genelde kasıkta veya göbek deliğinin oralarda hissediyorum. Ee karnımda küçücük boyum da uzun göğsüme kadar kocaman alan var Bu veletin yeri de bol ama aşağıda niye duruyorsa. Çıksana yavrum yukarlara şöyle kaburgalarıma falan vur rahatsız olayım. Ama yok olduğu yerde anca vajinama vursun
Bi benim için öyle değilse sevindimBende hep gobek altinda hissediyorum doktora sordugumda yoo konumu iyi demisti
Ben de 22.haftayı bitirmek üzereyim en fazla göbek deliği hizasında hissediyorumKızlar bişey merak ediyorum. Bebeğin hareketlerini en yukarı nerede hissediyorsunuz. Benim hala en fazla göbek deliğimin 2 parmak üstünde oluyor o da çok nadir sadece sabahları. Genelde kasıkta veya göbek deliğinin oralarda hissediyorum. Ee karnımda küçücük boyum da uzun göğsüme kadar kocaman alan var Bu veletin yeri de bol ama aşağıda niye duruyorsa. Çıksana yavrum yukarlara şöyle kaburgalarıma falan vur rahatsız olayım. Ama yok olduğu yerde anca vajinama vursun( bu arada 27. Haftaya girdim)
Bende 26+3 deyim aynı anlattığınız gibi en fazla göbekten iki parmak yukarıda hissediyorum ve benim de göbeğim pek yok herkes şasırıyor şanslıyız benceKızlar bişey merak ediyorum. Bebeğin hareketlerini en yukarı nerede hissediyorsunuz. Benim hala en fazla göbek deliğimin 2 parmak üstünde oluyor o da çok nadir sadece sabahları. Genelde kasıkta veya göbek deliğinin oralarda hissediyorum. Ee karnımda küçücük boyum da uzun göğsüme kadar kocaman alan var Bu veletin yeri de bol ama aşağıda niye duruyorsa. Çıksana yavrum yukarlara şöyle kaburgalarıma falan vur rahatsız olayım. Ama yok olduğu yerde anca vajinama vursun( bu arada 27. Haftaya girdim)
Valla birçoğumuz kasıma kayacak kesin. Sen de aralığa kayarsın o yüzden doğru topic burası sjfk hoş geldinHerkese merhabalar normalde ocak annesiyim ve en başından beri bu grubu takip ediyorum ama o gruptan çok sıkıldım nxkxkd benide buraya alır mısınız 23 haftalığım bende ocak anaları biraz şeyler kasvetli
Herkes bisey der zaten biraz buyuk olsa bu seferde nezaman dogurcaksin derlerBi benim için öyle değilse sevindimYav her gören hani senin karnın nerede diyor. Annem de senin karnın aşağıda diyor evde yatıyorum ya ziyarete geliyorlar her gelen bişey diyor artık
Bana şey dedi komşu, nazar değmesin diye küçük söyledin diye düşünmüştüm...Herkes bisey der zaten biraz buyuk olsa bu seferde nezaman dogurcaksin derler
Benim de yarın 27 oluyor ama çoğu ölçümü ileride genelde 2-3 gün bazıları daha fazla. Benim çok değişiyor kaburgamın hemen altında da hissediyorum aşağıda da hissediyorum. Bazen yukarı doğru dayanınca sanki yükseğe çıkmışım gibi nefesim kesiliyor. Sanki erken bu kadar nefes kesilmesi ve mide, bağırsak sıkışması için ama boyum kısa, iç karnım dar bence o yüzden karnımın her yerindeymiş gibi geliyor banaKızlar bişey merak ediyorum. Bebeğin hareketlerini en yukarı nerede hissediyorsunuz. Benim hala en fazla göbek deliğimin 2 parmak üstünde oluyor o da çok nadir sadece sabahları. Genelde kasıkta veya göbek deliğinin oralarda hissediyorum. Ee karnımda küçücük boyum da uzun göğsüme kadar kocaman alan var Bu veletin yeri de bol ama aşağıda niye duruyorsa. Çıksana yavrum yukarlara şöyle kaburgalarıma falan vur rahatsız olayım. Ama yok olduğu yerde anca vajinama vursun( bu arada 27. Haftaya girdim)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?