slkslsk inşallah daha 1 ders falan olmuştur yoksa gitti paracıklar diyebiliriz. Bana da yürümek bile yasaktı bakalım cumartesi sorucam artık yürüyebilir miyim diyeBir de ben pilatese başladım müthiş faydalı oldu ajfksks
aynı durumdayız yaa ben de bi ufaktan titremeye başladım bu kilo işinden doğuramazsam diye shdjdjbenim boyum da 1,60 zaten 70i fazla geçersem yusyuvarlak gidicem doğuma. Yetmişe de 3 kilo kaldı :)
az önce bunları kek ve süt eşliğinde yazdım işin kötüsü yiyince pişman da olmuyorum kjdsfjsdaynı durumdayız yaa ben de bi ufaktan titremeye başladım bu kilo işinden doğuramazsam diye shdjdj
Ben çok abur cubura yöneldim. İşin arasında bişeyler hazırlamak artık iyixe zor oluyor. Ne güzel meyve falan yerdim artık onu da yapmaz oldum sıkıntı büyükaz önce bunları kek ve süt eşliğinde yazdım işin kötüsü yiyince pişman da olmuyorum kjdsfjsd
hayırlısı bakalım en son ne hale gelicezBen çok abur cubura yöneldim. İşin arasında bişeyler hazırlamak artık iyixe zor oluyor. Ne güzel meyve falan yerdim artık onu da yapmaz oldum sıkıntı büyük
elbise giyince kocaman görünüyolar gerçekten. sen de çok tatlı görünüyosun :)Eki Görüntüle 3471821
Düz elbise aliyim dedim ama çok hamile oldu yav skgkfn sevmedim
elbise giyince kocaman görünüyolar gerçekten. sen de çok tatlı görünüyosun :)
Evet diğeri daha geniş göstermiş yavrum
Hatırlamıcağı şeye neden özensin. Bir kaç hatıra fotosu çektirip sana düğün yaptık sen hatırlamıyorsun desek ne olacakBi de sünnet konusu açıldı, kayınvalideme dedim biz istemiyoruz sünnet düğünü diye. Şey dedi İLERDE ÖZENİR mskfkd yav bi erkek niye özenir sünnet düğününe
Cnzlfjsldkslsk benim eşimin bile sünnet düğünü olmamış geçmedik mi oraları yavBi de sünnet konusu açıldı, kayınvalideme dedim biz istemiyoruz sünnet düğünü diye. Şey dedi İLERDE ÖZENİR mskfkd yav bi erkek niye özenir sünnet düğününe
Ay çok tatlı ya
Kız demesek nolcak, 1930larda yetiştirmiyosak sünnet düğününe özenen bi erkek olacağını hiç sanmıyorum benHatırlamıcağı şeye neden özensin. Bir kaç hatıra fotosu çektirip sana düğün yaptık sen hatırlamıyorsun desek ne olacak
Bizimki en çok beyime tekmeliyor. Sabah o yoksa daha sakin mesela ama evdeyse pat kütAy çok tatlı yabiz de 21+4 haftalığız tekmeler durmuyo, ne gecesi var ne sabahı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?