Popüler Konu 2024 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

  • kız

    OY: 63 41,2%
  • erkek

    OY: 82 53,6%
  • ikiz kız

    OY: 1 0,7%
  • ikiz erkek

    OY: 2 1,3%
  • ikiz kız/erkek

    OY: 3 2,0%
  • üçüz / çoğul

    OY: 2 1,3%

  • Ankete Katılan
    153
ay valla içim şişti biraz güzel şeylerden konuşalımm kızlar :)

isim belirleyen var mııı?
sizce hangi isim kulağa hoş geliyor .
eliz
ela
öykü

eşim bunları okeyledi. isim beğenmiyor hiç . hala çok kararsızım
 
İlk değil ikinci umarım çıkar bizimki de. Ama her kontrolde kesin çıkmıştır diye gidip hep aynı olunca aynı şekilde umudum çok yok.
 
İlk değil ikinci umarım çıkar bizimki de. Ama her kontrolde kesin çıkmıştır diye gidip hep aynı olunca aynı şekilde umudum çok yok.
daha çok erken doktor 28 e kadar çıkacak dedi. benden daha çok inanıyor bu duruma benim ilk gebelik. genelde birden çok gebelik yaşayanlarda olurmuş. o yüzden sordum . bekleyeceğiz ve o güne kadar kanamamız olmaması için dua edeceğiz :)
 
nasıl hissettin bebeğin hareket yeri falan değişti miii ya da daha mı çok hissetmeye başladın canım ?
Ben 4-5 haftadır hissediyordum zaten ama son 4-5 gündür minik tekmeler tepinmeye döndü Üstümde atlet tişört bir de çarşaf varken bile dışarıdan net görünüyor öyle diyeyim Ya bebek iyice kemiklendi ondan ya da plasenta arkaya doğru geçtiğinden tam bilemiyorum ikisi de olabilir.
 
benimki şimdilik ince dondan gözüküyor bence plesentanın arkaya geçmesi etkilidir canım bende takipte kalayım bakalım :)
 
Kumraladamavituna1 tekrar hoşgeldin sen bebek arabası olarak cybex almıştın diye hatırlıyorum ona uyumlu ana kucağı/puset aldın mı? Aldıysan hangi modeli tercih ettin
Evett canikom cybex, adaptör aldım ama puseti eşimin bi arkadaşı vermeyi teklif etti model buymuş, sanırım bu pahalı olan bir model hiç araştırmadım. Ben kendim alacak olsaydım en ucuz en basic modeli alırdım, hatta büyük ihtimal ikinci el alırdım.
 

Eklentiler

  • IMG_4562.png
    257,1 KB · Görüntüleme: 44
Valla benimki de bana cok asırı büyümüş gibi geliyor 25e girdim. bir onceki hamileliğimde nerdeyse 7 aya kadar belli olmuyordu dışardan bol giyindiğim için. Simdi hem büyük hem sivri göbegim o zaman kızdı simdi erkek farkediyor mu bilmem. Bir de gecen hamileliğiöde totalde 10 kg almıştım. Şimdi biraz daha zayıf hamile kaldım ama bu sefer 25 haftada 10 kg aldım. Nerden baksan kendimi gemi gibi görüyorum
 
oyumu eliz den yana kullanıyorum dedi hâlâ çocuğuna isim bulamayan kişi
 
Evet tam yatışlı özelliğe sahip olanların fiyatı yüksek, ben de tam yatışlı özelliğe sahip olanlara bakıyordum ama fiyatlarından dolayı kararsız kaldım çok uzun süreli kullanılmayacak çünkü. İkinci ellere bakayım bi uygun temiz bişey bulurum belki teşekkürler canım
 
Bende korkuyordum ama pilates dersinde hoca yaptırıyor tuvalete oturma hareketi dizlerden güç alıp kalkıyoruz güvenli bir hareket dedi.
 
Bende şekeri takip ediyorum ve diyet yapıyorum dün dahiliye doktoruna gittim evde kendin ölçüm yaptığında açlık 90 altından yemekten 1 saat sonrası 130 altında çıkıyorsa normal dedi. Senin kaç çıkıyor.
 
benimki şimdilik ince dondan gözüküyor bence plesentanın arkaya geçmesi etkilidir canım bende takipte kalayım bakalım :)
Ben de plasenta durumundan olduğunu düşünüyorum, bu arada doktorum sonuçlara baktı ve şekerim için normal dedi çok şükür. Abartmadan yemeye devam O değer aralığı az gram şeker ölçümüne göreymiş herhalde.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…