- 12 Temmuz 2022
- 25.021
- En iyi cevaplar
- 3
- 89.519
- 528
Bence oyle baska bisey yok cunku :) birilerine battiysa demekki sikayet etti bilmiyorum insanlarin baska dertleri yok gibi ne bilimamaan.
aktif gözüküyor ben deAaa @KumralAdaMaviTuna1’in hesap pasifte görünüyor. Ne oldu kızlar ne kaçırdım ben yine ya?
Benim günden güne sabahtan akşama bile değişiyor.kızlar sizin göbekleriniz ne durumda benimki çok büyük görünüyor bebek birazcık ilerde evet ama 5.5 aylık karın da 8-9 gibi görünmaz herhalde diye düşünüyorm. şişkinlik ise hepimizde var bu durum hormonların etkisi ile. hoş benim karnım hamile değilken bile çok şişerdi büyürdü göbeğim yok ama aşırı şiş galiba rahatsız olmaya başladım bu durumdan hayır 9 ay olduğunda nasıl görünecek merak ediyorum.
bana da doktorum tetanoz ve boğmacayı 28 de vurulmamı önermişti. boğmacadan bahsetmedi mi doktorunuzya aslında benim de bugün tetanoz olmam gerekiyordu. ebe bana 22sinde gelirsin demişti şimdi hatırladımmesaj attım dönmedi de. hiç gidesim yok
Boğmacayı bazı doktorlar istemiyor canlı aşı olduğu için. Benimki hiç söylemedi istemedi demek kibana da doktorum tetanoz ve boğmacayı 28 de vurulmamı önermişti. boğmacadan bahsetmedi mi doktorunuz
evet içeride keyifleri yerinde olsun da ama ardada bizi de mutlu etsin yavBen çok güçlü hissediyorum canım her gün uyanık olduğu her saat neredeyse. Tamamen bebeğin durduğu yer ile alakalı ya ayakları nerdeyse oraya güçlü vuruyorlar elleriyle olan daha zayıf galiba. Bizimki sanırım hep yüzü, vücudu dışa dönük vaziyette. Belki seninki ters dönmüştür bu sıralar, ayakları aşağıdadır içe vuruyordur arada topuğu değiyordur dışa dışa. Hiç takılma canları sıkılıyor her pozisyonu her ortamı deniyorlar küçük yuvalarında
demekki normal ya . yer değiştirdiler demekki o yüzden azaldıBende de bu sekilde bu hafta neden anlayamadim
bu pozisyonda evet birazcık daha küçülüyor göbüşlerBenim günden güne sabahtan akşama bile değişiyor. Eki Görüntüle 3468341
Geçen şöyleydi, şu an daha küçük.
Eki Görüntüle 3468345
maşallaahh ne güzelll :)Benım duzenlı hissediyorum çok kımıldak bir bebiş masallaheşime diyorum bana benzıyor bu kız yerınde durmuyor hiç
Belim niye ağrıyo diyorum ben de bak fotoğraftan anlaşılıyor belim boşlukta dkgkf iyi oldu gördüğümbu pozisyonda evet birazcık daha küçülüyor göbüşler
ay eveeet boşlukta destekle hemenBelim niye ağrıyo diyorum ben de bak fotoğraftan anlaşılıyor belim boşlukta dkgkf iyi oldu gördüğüm
Beni gören de fazla büyük olduğunu söylüyor moralim bozuluyor ama alıştım artık sürekli ikiz bence senin ki diye yorumlar geliyor 22 haftalığım ben dekızlar sizin göbekleriniz ne durumda benimki çok büyük görünüyor bebek birazcık ilerde evet ama 5.5 aylık karın da 8-9 gibi görünmaz herhalde diye düşünüyorm. şişkinlik ise hepimizde var bu durum hormonların etkisi ile. hoş benim karnım hamile değilken bile çok şişerdi büyürdü göbeğim yok ama aşırı şiş galiba rahatsız olmaya başladım bu durumdan hayır 9 ay olduğunda nasıl görünecek merak ediyorum.
canım her hastanenin referans aralıkları farklı oluyor . benimde 1. saat referans aralığı 180 di. benim 183 çıktı. gebelik şekeri var dedi. sende de gebelik şekeri mevcut gözüküyorMerhabalar, 24.haftadayım, bugün 75gr şeker yüklemesi testini verdim. Aşırı şekerliydi aç karna aşırı bulantı yaptı zor bitirdim.
Açlık 93 değer aralığı 70-110
1.saat 157 " " 00-140
2. saat 128 " " <140
Doktorumdan yorum bekliyorum. Sadece şu kafamı karıştırdı. İnternette 75gr yüklemenin 1.saat değer aralığında üst değer 180-190 falan görünüyor. Hemşireye bu üst değer 50grama göre mi 75grama göre mi diye sorduğumda 75 dedi yine de 140 o kadar şekerli bir içecekten bir saat sonrası için düşük değil mi bilemedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?