Gerçekten aynı benimle yatma huyu yok ama ayaklanır ayaklanmaz dibimde oturuyorum beni sev ayaktayım yemek yapıyorum sürtüne sürtüne sürekli miyavlıyor diyorum ne istiyorsun kızım yok yatıyor kafasını çeviriyor beni sev diye hatta eşim diyor ben tuvaletini temizliyorum ben mamasını veriyorum yaptığına bak diye bide hamilelikten önce asla yüzüme bakmazdı gerçekten değişikarkadaşlar ben kedomun bana yapışık olmasından bezdim bu sıcakta vücudum az sıcaklıyormuş gibi bi de kedi yapışıyo. Manyak gibi kan ter içinde uyuyoruz. Bi de sabaha kadar sev diye miyavlıyor. Hamilelikten önce ne güzel benden bağımsız uyurdu. Eşime giderdi en fazla bebek karnıma düştüğünden beri kolayla eşantiyonu gibiyiz yaa.
Ben 21 haftalıkken baktımda babasına benzettim ağız yapısı burnu dediğin gibi daha oluşmamıştır diye düşünüyorum ama resimde bildiğin benziyorkaç haftalıktan benzettin canım. daha yağ dokusu oluşmadı değişir o görüntü.
Nasıl yükselttin b12’ini…. Benim 70lerde çıkmış yine ve ne yaparsam yapayım yükselmiyorBen de b12'imin yükselmesine şaşırdım, dün herhalde 1 senedir değiştirmediğim telefonumun şifresini unuttum tam 2 saat denedim giremedim. Çamaşır yıkadım şu yeni aldığım hamile külotlarını ara ara yok, eşim diyor biri kaçsa makinenin içine 3'ü nasıl kaçacak delirme, yok diyorum kaçtı açacaktım şu altındaki vanayı, baktım yandaki sepetin üstüne koymuşum ksfmfkfm b12im bu haldeyken benim kafa buysa çocim inşallah b12'imi de sömürmeyecektir ölür kalırım bi yerlerde
Ultrasonda bebeklerin burnu büyük duruyor ama ya doğunca o kadar değil bide çok değişiyo burun ergenliğe kadarbenimkinin burnu aynı babası benim burnum minicik çünkü bebekken daha da minikmiş benim tontikin kocaman görünüyor. Ha desem ki kamera yayıyor yok yani benim bayaa minik mümkün değil
Benim ferritin 80 çıktı ve az buldu doktor halsizlik olur dedi… sen 3le nasıl ayakta duruyorsun…benim ferritin 3 çıktı
Ay ne bileyim anam b12 içeren besinlere bakıyorum hiçbirine de bayılmıyorumNasıl yükselttin b12’ini…. Benim 70lerde çıkmış yine ve ne yaparsam yapayım yükselmiyor
Hahah 80 mi bende yükseldi diye seviniyorum benimkineBenim ferritin 80 çıktı ve az buldu doktor halsizlik olur dedi… sen 3le nasıl ayakta duruyorsun…
Benim ferritinim 6 çıkmıştı en sonEki Görüntüle 3462789
Yine referansta aslında da öncekinde 38 çıkmış şimdi 18e düşmüş
Ben hepsini yiyorum bir de, ama yok olmuyor midemde sorun olduğunu düşünüyorlar artık o dereceAy ne bileyim anam b12 içeren besinlere bakıyorum hiçbirine de bayılmıyorum
Yani sanırım tazminat alabilecek olsam çıkardım. Ama ücretli izindeki sgk parası da iyi. Eğer doğum iznin bitince tazminat alıp çıkma şansı olursa kesinlikle onu denemelisin çok az kaldı çünkü bizim izinlere. Ama bu olmuyorsa tazminat baya iyi olur sanırım o kadar seneye. Zaten bebek doğunca hemen işe dönmektense biraz bakarsın bebişine sonra da başlamak istediğinde araştırırsın iş bulmakta biraz zor evet ama bulunur illa ki tecrübende varYapmaz diye umuyorum cunku her kendi cikana tazminat verdiler , kotu ayrilanlara dahi. Ama dedigim gibi burda devam etmek istemiyorum esimde diyoki ne zaman istersen ben sana is bulurum cevrem cok ama is aradiginda o cevre tuzla buz oluyor. Burda gece de calisiyorum, bayramlarda da haftasonu da . Oyuzden arada gunluk izin veriyor. Mesela 3 hafta yillik iznim ama sonraki seneye atamiyorum hic o sene icinde kullanmak zorundasin . Tek iyi yani sadece maasi ama yan hak falan yok tabiki.
Bu benim eskisine göre düşmüş hali bir deHahah 80 mi bende yükseldi diye seviniyorum benimkinesana göre biz ölüyüz sürünüyoruz
Mantığı ne acaba bunun. Ama şirket normal maaş olarak veriyorsa daha karlı çünkü sgk normal maaştan az oluyor sanırım 120 gün priminin ortalaması mıydı neydi sallıyorda olabilirimBazı şirketler 4 ay boyunca ödeme yapıyormuş sonra yatan sgk parasını da alıyormuş sizden. Acaba böyle yaptırmak daha mı iyi? Bizde yapan olmadı böyle hiç ama belki konuşursak yaparlar mı bilemedim
Dedigin de mantikli ama dogum parasi benim asgari ustunden hesaplanacagini dusunuyorum yani elime max 40-50 bin para gecer totalde. Onun icinde deger mi ? Onu bilmiyorum. Neyse bakicaz bakalim biraz daha zaman var dusunup en mantikli karar vericem insallah zaten olursa 4 ay ucretli 6 ay ucretsiz alicam . 50 bin icin de deymez gibi.Yani sanırım tazminat alabilecek olsam çıkardım. Ama ücretli izindeki sgk parası da iyi. Eğer doğum iznin bitince tazminat alıp çıkma şansı olursa kesinlikle onu denemelisin çok az kaldı çünkü bizim izinlere. Ama bu olmuyorsa tazminat baya iyi olur sanırım o kadar seneye. Zaten bebek doğunca hemen işe dönmektense biraz bakarsın bebişine sonra da başlamak istediğinde araştırırsın iş bulmakta biraz zor evet ama bulunur illa ki tecrübende varbende izin gelsin diye gün sayıyorum ne uyuyabiliyorum ne sağlıklı beslenme mobbing stres o yüzden istemediğin yerde durmamak mantıklı geliyor
Arabulucuda mobbing olduğunu söyletsen genelde şirketler tazminat verip uzlaşmak istiyorlar. İş davalarında işverenin kazanması çok zor olduğundan genelde davaya yanaşmazlar. 1 seneni doldurduysan düşünebilirsin belkiYani sanırım tazminat alabilecek olsam çıkardım. Ama ücretli izindeki sgk parası da iyi. Eğer doğum iznin bitince tazminat alıp çıkma şansı olursa kesinlikle onu denemelisin çok az kaldı çünkü bizim izinlere. Ama bu olmuyorsa tazminat baya iyi olur sanırım o kadar seneye. Zaten bebek doğunca hemen işe dönmektense biraz bakarsın bebişine sonra da başlamak istediğinde araştırırsın iş bulmakta biraz zor evet ama bulunur illa ki tecrübende varbende izin gelsin diye gün sayıyorum ne uyuyabiliyorum ne sağlıklı beslenme mobbing stres o yüzden istemediğin yerde durmamak mantıklı geliyor
Doğum izni ücreti hesaplarken son bir yıl içinde brüt maaş ve prim gün sayısına bölünerek brüt kazanç hesaplanabilir. Hesaplanan günlük brüt kazancın üçte ikisi alınarak günlük doğum izni parası belirlenir. 112 gün süre için günlük doğum izni parasının 112 ile çarpılmasıyla toplam doğum parası miktarı hesaplanmaktadır.Mantığı ne acaba bunun. Ama şirket normal maaş olarak veriyorsa daha karlı çünkü sgk normal maaştan az oluyor sanırım 120 gün priminin ortalaması mıydı neydi sallıyorda olabilirim
günlük kaç mg verdi doktor sana.Benim de 5 çıktı son tahlilde gynoferondu galiba onu kullanıyorum ilk gün mide bulantısı baş dönmesi yaptı. B12 kaç benim oda sınırın altında
Kesip veriyolardır bence ya, mantığı işte 4 ay maaşsız kalma diyeMantığı ne acaba bunun. Ama şirket normal maaş olarak veriyorsa daha karlı çünkü sgk normal maaştan az oluyor sanırım 120 gün priminin ortalaması mıydı neydi sallıyorda olabilirim
aslında çokda bişey hissetmedım test yapınca belli oldu. halsizlik vs vardı ama aman aman değildi.Benim ferritin 80 çıktı ve az buldu doktor halsizlik olur dedi… sen 3le nasıl ayakta duruyorsun…
Calisirken aramak daha mantikli bence sabret ise dondukten sonra yeni is bakarsin . Ben 10 senemi cope atmak istemedigim icin o sekilde yapmak istiyorum.Yani sanırım tazminat alabilecek olsam çıkardım. Ama ücretli izindeki sgk parası da iyi. Eğer doğum iznin bitince tazminat alıp çıkma şansı olursa kesinlikle onu denemelisin çok az kaldı çünkü bizim izinlere. Ama bu olmuyorsa tazminat baya iyi olur sanırım o kadar seneye. Zaten bebek doğunca hemen işe dönmektense biraz bakarsın bebişine sonra da başlamak istediğinde araştırırsın iş bulmakta biraz zor evet ama bulunur illa ki tecrübende varbende izin gelsin diye gün sayıyorum ne uyuyabiliyorum ne sağlıklı beslenme mobbing stres o yüzden istemediğin yerde durmamak mantıklı geliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?