• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 Aralık ayı transfer olacaklar

Gecikiyorsa güzelleşiyordur eminim💐 bende çok stresliyim embriyo oluşacak mı oluşmayacak mı sürekli düşünüyorum inşallah herkes hakkında hayırlısı
Dimi belki de gecikiyorsa guzelleşiyordur.
Bilemiyoruz ki 🌸
bu kelimeyi 2. Duyuşum.
Umarım guzelleşir doğru zaman da olsun.
Kendimi tam hazır hissetmiyordum aslında eşim acele ediyordu biraz ben tam hazir hissetmiyordum bir kaç kilo vereyim diyordum başlayasiya kadar . Umarım veririm 🥰
Herkesin hakkında hayırlısı kolaylıkla olsun.🌸

Iyi günler ben 2 defa ivf yaptim maalesef tutmadi ikisi de. Bugün 3. Ivf tedavisine baslamadan önce rahimden biopsi yapildi carsamba kromozom testi yapilacak. Daha baska neler yapilabilir nelere dikkat edilmeli? sizde durumlar nasil?

Dimi belki de gecikiyorsa guzelleşiyordur.
Bilemiyoruz ki 🌸
bu kelimeyi 2. Duyuşum.
Umarım guzelleşir doğru zaman da olsun.
Kendimi tam hazır hissetmiyordum aslında eşim acele ediyordu biraz ben tam hazir hissetmiyordum bir kaç kilo vereyim diyordum başlayasiya kadar . Umarım veririm 🥰
Herkesin hakkında hayırlısı kolaylıkla olsun.🌸
Kliniği bilmiyorum ama zeki hoca para hesabı yapan biri değildi sanki yanımda hastayla konuşurken yaşından dolayı zor olabilir bilgiyi şimdiden veriyim vs demişti en doğru zamanda olacak inanıyorum 🩷

Kliniği bilmiyorum ama zeki hoca para hesabı yapan biri değildi sanki yanımda hastayla konuşurken yaşından dolayı zor olabilir bilgiyi şimdiden veriyim vs demişti en doğru zamanda olacak inanıyorum 🩷
Evet bende öyle zannediyordum .
Kasım da çok ısrar etmişti başlayın diye bize hemen başlamak istemedik fiyatlarun artacagini falan söylemişti .
Gerçekten kist olmuş olabilir adetim de uzun sürdü.
Denk gelmiş diyelim kist .

Back
X