- 29 Mart 2023
- 803
- 973
-
- Konu Sahibi Mucizemeyolculuk
Bende Aksaray dayım canım bizde Ankara bahçeçide tedavi görüyoru Ankara git gel yapıyoruzBen Aydın'dayim doktorumun özel kliniği var orda muayeneler oluyor İzmir'de tüp bebek merkezi ile anlaşmalı transfer opu işlemleri için İzmir'e gidip geliyoruz sen ?
İnşallah emeklerimizin karşılığını alırızBende Aksaray dayım canım bizde Ankara bahçeçide tedavi görüyoru Ankara git gel yapıyoruz
Kuzum benim 6 yaşında bir oğlum var oda tüp bebek ile oldu oğlumdan sonra 2 kere daha denedik ama olmadı şimdi 3. Olacak rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallahİnşallah emeklerimizin karşılığını alırız
Ne kadar süredir deniyorsunuz bebişi
Çünkü şu an 4 tane çocuğum var ben onları ilk günden beri karnımda yumurta iken sahiplendimAy ne güzel söyledin çocuğumun konulmasıinşallah annesi dondurulmuş mu taze mi olacak kuzum
Allah bağışlasın oğlunuzuKuzum benim 6 yaşında bir oğlum var oda tüp bebek ile oldu oğlumdan sonra 2 kere daha denedik ama olmadı şimdi 3. Olacak rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallah
Prednol bağışıklık sistemini baskılamak için kullanılıyo. Yani bebek koyulduğunda bağışıklık sistemi onu yabancı görüp atmasın diye. Bunu doktorunuzla görüşün belki başlatır. Ben doktoruma şimdiden söyledim. Riske atmak istemiyorum bebeğimiBende estofrem aspirin ve folik asit kullanıyorum canım başka bişey kullanmıyorum prednol ve prodistim dediğin ilaçları vermedi sen hangi şehirdesin canım
İnşallah canım inşallah güzel sonuçlansın çok güzel sonuçlar alalım inşallahÇünkü şu an 4 tane çocuğum var ben onları ilk günden beri karnımda yumurta iken sahiplendimpko olduğum için donduruldular. Eylül ün ortasına transfer olacak inşallah
Teşekkür ederim ben de size sizin yaşnız kaçAllah bağışlasın oğlunuzu
İnşallah bu son denemen olur da miniğine kavuşursun bol bol dua edicem size
İlk defa duydum canım bende sorayım tabi kiPrednol bağışıklık sistemini baskılamak için kullanılıyo. Yani bebek koyulduğunda bağışıklık sistemi onu yabancı görüp atmasın diye. Bunu doktorunuzla görüşün belki başlatır. Ben doktoruma şimdiden söyledim. Riske atmak istemiyorum bebeğimi
Bende burdan duymuştum araştırdım hatta baya bi dekort da kullanılıyo prednol gibi.. ben bi de intralipit serum isticem o da çok iyiymiş tutunma için. Rahimdeki bağışıklığı falan baskılıyormuş.. bi araştır canımİlk defa duydum canım bende sorayım tabi ki
Olur canım mantıklı aslındaBende burdan duymuştum araştırdım hatta baya bi dekort da kullanılıyo prednol gibi.. ben bi de intralipit serum isticem o da çok iyiymiş tutunma için. Rahimdeki bağışıklığı falan baskılıyormuş.. bi araştır canım
Saolasın canım kuzum senin doktor kimAllah bağışlasın oğlunuzu
İnşallah bu son denemen olur da miniğine kavuşursun bol bol dua edicem size
Tolga atakul doktorumSaolasın canım kuzum senin doktor kim
Güzel sonuçlar getirsin inşallah canımTolga atakul doktorum
Aa öyle iyi ki vermiş o zaman doktorum bana hiç bilmiyordum bunu internetten bakmıştım ama hiç anlamamatismPrednol bağışıklık sistemini baskılamak için kullanılıyo. Yani bebek koyulduğunda bağışıklık sistemi onu yabancı görüp atmasın diye. Bunu doktorunuzla görüşün belki başlatır. Ben doktoruma şimdiden söyledim. Riske atmak istemiyorum bebeğimi
Aminn inşallah hepimiz güzel sonuçlar alicazGüzel sonuçlar getirsin inşallah canım
Daha önce düşüğünüz kimyasal gebeliğiniz falan oldu mu ondan vermiştir yada garanti amaçlı vermiştir bebek tutunsun diyeAa öyle iyi ki vermiş o zaman doktorum bana hiç bilmiyordum bunu internetten bakmıştım ama hiç anlamamatism
Hiç hamile kalmadım kiDaha önce düşüğünüz kimyasal gebeliğiniz falan oldu mu ondan vermiştir yada garanti amaçlı vermiştir bebek tutunsun diye
Bende bu durumdayım hiç hamilelik yaşamadım. Belki de sebep bağışıklık sistemimizden belki de bebeği kabul etmiyordu hiç. Ben artık her şeyi düşünüyorum ve doktorumdan dediğim ilaçları isticemHiç hamile kalmadım kiher ihtimale karşı vermiştir dediğiniz gibi
Herşey olabilir bu durumda doktorunuzdan temin edin şifa olsunBende bu durumdayım hiç hamilelik yaşamadım. Belki de sebep bağışıklık sistemimizden belki de bebeği kabul etmiyordu hiç. Ben artık her şeyi düşünüyorum ve doktorumdan dediğim ilaçları isticem