2024/2025 Gebeliğe Hazırlık Topiği :)

Merhaba beni de ekler misiniz sat 22 temmuz bat 15 Ağustos (şuan regliyim bitince guncellerim tekrardan)
 
Ben de bir heves bekliyorum tekrar spora dönmeyi bakalım Şu an için bulantı hiç yok gibi. Sadece sürekli bir yeni yemek yemişim gibi tokluk hissi var. O yüzden de canım hiçbir şey istemiyor biraz zorla yiyorum ama sıcaklardan da olabilir
 
olsun bulantın olmasında yavaş yavaş yersin kilo da almazsın
 
Merhaba bilen bilmeyen herkes için bir güncelleme yapmak istedim, sitede uğradığım haksızlıklar sebebiyle hesabımı kapatma kararı aldım. Burda soruma cevap veren emeği geçen herkese teşekkürler. Bugün hastanede kan verdim. Gebelik yoksa tedaviye başlayacağım, her şeyden uzak rahat bir tedavi dönemi geçirmek istiyorum. Herkese şimdiden hayırlı bebişler dilerim. Kendinize iyi bakın.
 
Bu sitedeki insanları fazla ciddiye alıyorsun,alma
 
Günaydın grubumuzun güzel anneleri ve güzeller güzeli anne adaylarıııı nasılsınız ? Herkes iyidir umarım
İyiyim canım, sen nasılsın nedir durumlar? Ben pek yazamadım buralara. Bugün kan vermeye gittim tekrar betam 7006 olmuş. Genel testlerden de yaptırdım. Crp yüksek çıktı sadece. Diğerleri normalmiş çok şükür.
 
İyiyim bende canım teşekkür ederim. Bende bir değişiklik yok henüz öyle takılıyorum. Maşallah çok güzel atmış betan Crp neden yüksek çıkmış ki doktor bir şey dedi mi ?
 
İyiyim bende canım teşekkür ederim. Bende bir değişiklik yok henüz öyle takılıyorum. Maşallah çok güzel atmış betan Crp neden yüksek çıkmış ki doktor bir şey dedi mi ?
Teşekkür ederim. Geçirdiğim enfeksiyondan kaynaklı olabileceğini söyledi ama belirti olarak şu an birşeyim olmadığı için enfeksiyona dair o da bilemedi neden olduğunu büyük ihtimalle şu an bir savaş içerisinde hücreler o yüzden yükselmiştir dedi.
 
Anladım canım geçmiş olsun inşallah düzelir o da en kısa zamanda
 
Merhaba . 3 aydır hamile kalmak istiyorum, kalamıyordum. Eşimin ve benim yumurtalık veya spermlerinde herhangi bir sorun yoktu. Doktorum bir de progesteron değerime bakmak isteyince progesteronumun az yani 3 olduğunu öğrendik. Duphastan kullanmam gerektiğini söyledi. Bunu kullanıp hamile kalan var mıdır?
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…