Ben de öyleyimdir. Eğer o an cevap vermezsem gider ertesi gün konuşurumŞu hayatta en çok imrendiğim 2 insan tipi
Hazır cevaplar ve açık sözlüler
Kes benimle o zaman Merve enerciini emiyorum
Neden ben anlatsana biraz
İrmik helvası yiyorum şuan konuya odaklanamadım daBen de öyleyimdir. Eğer o an cevap vermezsen gider ertesi gün konuşurumOkulun müdürüne de yapıyorum bunu seviyor ama beni arkasından konuşmuyorum sonuçta
Bak ben öyleyim kaynanam şey der 40senelik evliyim senin gibi olamadım ona yanarım derŞu hayatta en çok imrendiğim 2 insan tipi
Hazır cevaplar ve açık sözlüler
He ona biZ de alıştık merveYok ben o konuda rahatım birde benim patavatsızligma alistilar ahahaha pat pat konusurum
Cilveli misin ondan mı öyle diyorBak ben öyleyim kaynanam şey der 40senelik evliyim senin gibi olamadım ona yanarım der
Aşk olsunHe ona biZ de alıştık merve
Tatlıııım nabza göre şerbet vermeyi öğreneceksinYa eskiler böyleymiş ne kadar güzel o kadar isterdim ki öyle olmak çok özeniyordum ben aslında ama olmadı yani kimse dört dörtlük değildir idare etmekte birbirini çok önemli eskiler de saygı varmış
Aşkımız sonsuz olsun Merve seviyorum seni enercik kadınAşk olsun
Canım benim babannem asla karışmaz hiçkimseye ne birbirine düşürür ne birine diğerinin dedikodusunu yapar. Herkes kendi ailesiyle napıyosa yapsın. Oğullarımı kıskanayım gelinlerle arasını bozayım filan asla yani. Bence bu kadar iyi anlaşmalarının en büyük sebebi bu. Ben de çok isterdim öyle olmayı. Ailemde de böyle görünce aksini yaşayacağımı hiç düşünmemiştim.Ya eskiler böyleymiş ne kadar güzel o kadar isterdim ki öyle olmak çok özeniyordum ben aslında ama olmadı yani kimse dört dörtlük değildir idare etmekte birbirini çok önemli eskiler de saygı varmış
Yaaa ahafasgCilveli misin ondan mı öyle diyor
Zıkkım içsinler BananeTatlıııım nabza göre şerbet vermeyi öğreneceksinbana bunu öğretti yaşadıklarım
Bugün ifşa olmazsak başka zaman olmayızCanım benim babannem asla karışmaz hiçkimseye ne birbirine düşürür ne birine diğerinin dedikodusunu yapar. Herkes kendi ailesiyle napıyosa yapsın. Oğullarımı kıskanayım gelinlerle arasını bozayım filan asla yani. Bence bu kadar iyi anlaşmalarının en büyük sebebi bu. Ben de çok isterdim öyle olmayı. Ailemde de böyle görünce aksini yaşayacağımı hiç düşünmemiştim.
Ben hiçbiriyle görüşmüyorum herkese tavsiye ederimYaaa ahafasghayır be pat pat söylerim içimde kalmaz. Benim de iki kolum iki ayağım bi beynim var ben kaldırabiliyorsam herkes kaldırır söylenen sözü, yaşanılan olayı
Evet çok haklısın baştakiler çokk ama çok önemli. Benim kaynana herkese sen haklısın kızım diye diye. Kayınpeder de oğullarını ayıra ayıra iş buralara kadar geldi. Yani idare etmek çok önemli gerçektenCanım benim babannem asla karışmaz hiçkimseye ne birbirine düşürür ne birine diğerinin dedikodusunu yapar. Herkes kendi ailesiyle napıyosa yapsın. Oğullarımı kıskanayım gelinlerle arasını bozayım filan asla yani. Bence bu kadar iyi anlaşmalarının en büyük sebebi bu. Ben de çok isterdim öyle olmayı. Ailemde de böyle görünce aksini yaşayacağımı hiç düşünmemiştim.
Ben deeBen hiçbiriyle görüşmüyorum herkese tavsiye ederim
Kaç kişi okuyor acaba dışardanBugün ifşa olmazsak başka zaman olmayız
Çok koyu muhabbet kendimi Instagram'da canlı yayın açmış gibi hissediyorumKaç kişi okuyor acaba dışardan