Popüler Konu 2024 -2025 El ele, baş başa, omuz omuza birlikte KPSS haydi kızlar 🤝

Canlar internetim yok yazamadım. Çok fena grip oldum. İlaca yükleniyorum iyileseyim fite bu kafayla nasıl giricem bilmiyorum
Off çok geçmiş olsun sosyalim ya merak ettim ben de dönmeyince.
Allah acil şifalar versin önce sağlık
Uyuyabilirsen uyu uyuyamazsan da yattigin yerden notlarını oku ufak ufak. Napalim canım ucunda ölüm yokya. Sen iyi ol o daha önemli
Covid değilsindir inşallah

artık beyinler yandı ya sınav pazartesi olsa girecek gücüm kalmadı. mental olarak çöktüm ya
Alın benden de o kadar... Yani nerde o saatlerce masada oturan civciv nerde şimdiki civciv. Sürekli yer degistiriyorum evde calismadigim köşe kalmadı o kadar sıkıldım ki değişiklik olsun diye..

Bugün vat ve tarihten bikac sayfalık notum var önemli yerler oraları tekrar edicektim bir de vatandasligi söyle bi baştan aliyim dedim bu saat oldu hala alicam. Alt tarafı vatandaşlık ya.

Allah yardımcımız olsn gerçekten çok zor psikolojik olarak o kadar yıprandım ki ben bende değilim. Bakalım napcam sinavda gecen sinavdaki güvenin yarısı yok şu an maalesef.
 
Sağol kuzum benim bitsin artık kurtulalım calla sadece kendimi düşünüyorum şuan
 
Al benden de o kadar

Demi. Ben çalışmadığım halde diğerinde baya iyi yapmıştım bunda zorlandım
Valla zor olacağını biliyordum ama bu kadar da olmaz ki. İki sınavdır Atatürkün adı geçmiyor bu başlık altında siyasi olmasın diye bir şey demeyeceğim ama tepkiliyim dostlar. Sorular aşırı saçmaydı. Türkçe kaliteli mat tipik ösym formatında. Ama coğrafya ve tarih gavura sorar gibiydi. Güncel de.
 
Canım bunun adı zor değil bel altı vurmaktır.. resmen bilemeyelim diye sormuşlar. UNESCO Dünya miras listesine çalıştım o kadar sordukları soru hangi şehirde sayisi daha coktur.. sayılarını ezberlemedigim için çok özür dilerim gerçekten ......
 
Ben matematik ve gk da çok zorlandım. Artık üzülemiyorum bile o kadar kanıksamışım ki… Geçen sınav çıkışında hüngür hüngür ağlamıştım ama bu sefer hiçbir tepki vermedim bile. Ne düzgün ki zaten bu düzgün olacak diyorum.
 
Diğer sınavda tarihte bilgi soruları vardı ezberleyip geçebilirdin ama bunda..

Bir de sorular çok kapalıydı bence cografyada bile. Sorunun ne sorduğunu anlayıp öyle çözmek gerekiyordu.
Mesela örtülü tarım. Sera olduğunu ben biraz düşününce anladım.
 
Kızlar geçmiş olsun.
Benim de yorumum Türkçe diğer sınava gire daha kolay, yani umarım öyledir, cevapları daha kolay anladım, ters köşe olmazsa.

Coğrafya ve tarihte kesinlikle akedemik kaynak soruları vardı. 10 senedir kpss çalışıyorum hiç bilmedigim terimler, kpss hicalari MEB ve AÖF kitapları tarayarak konu anlatıyor soru hazırlıyor, ama bazı sorular akedemik kitap sorulariydi, yani alan bilgisi soruları.

Güncel güncel değdi. O kadar kitap okudum, hocaların videolarını izledim 7 güzel adammış, yapılan toplantılarımız, Unesco lostesiymis hiçbiri çıkmadı güncele bu kadar vakit ayirmasaydim keşke.

Ben geçen sinavda Türkçe mantık yapamamistim. Ama sınav sorusunu evde saatlerce uğraşıp çözdüm. Çıkan tüm mantık sorularını son 10 sene ALES DGS KPSS çözdüm, sınav iptal olduktan sonra resmen günde 1 saat güncel 1 saat mantik çalıştım. Ama bu sınavda da mantık yapamadım

Sınavım genel anlamda ortalama geçti sanırım. Sorulara bakmayacagim yine o motivasyon yok. Sınav günü öğrenecem bakalım.
 
Kızlar ben sınavın son 7 dk şi felan gözlerim doldu. Bir kaç yapamadığım soruya baktım, gözyaşlarıyla anlayamadım.
Sonra baktım anlamiyorum bıraktım, ağlayarak cevap kağıdını kontrol edip tekrar karaladim soluk olanları.
Sonra sınıf boşaldı ben bir güzel hüngür hüngür ağladım.
Bu 5. Sınava hazırlanışım hiç boyle olmuyordu, sınav iyi de geçse kötü de geçse çıkıyordum salondan. Bu kez öyle olmadı, iyice psikolojim bozulmuş.
 
Benim de gözlerim çok doldu son yarım saat ama kendimi tuttum bıraksaydım toparlayamazdim ama sınavdan sonra yolda ağladım hep.
Bu sürecin uzaması ekstra yıprattı. Psikoloji mi bıraktı. Bir de çok emek var ortada be safran yani taş olsa çatlar kim bu kadar sabır gösteriyor..

Ama senin olacak bu sefer içimden bi ses öyle diyo inşallah olur

Kendim için aynı şeyi söyleyemiyorum olmadı elimden geleni yaptım ama.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…