Popüler Konu 2024 -2025 El ele, baş başa, omuz omuza birlikte KPSS haydi kızlar 🤝

Artik bittiği için mutluyum canım ama tekrar deneme ihtimalim olduğu için burugum
Üzülmüyorum hayırlısı olsun insallah

İnşallah hayırlısı olsun canım❤
Sen de girdin değil mi?
Elinden geleni yaptın sen. Allah emekleri boşa çıkarmaz. Sonuçlar inşallah güzel gelir buradan tebrik ederiz sizleri Ama bu zorlu süreci atlattigin için de tebrik ederim şimdiden seni.
 
Elinden geleni yaptın sen. Allah emekleri boşa çıkarmaz. Sonuçlar inşallah güzel gelir buradan tebrik ederiz sizleri Ama bu zorlu süreci atlattigin için de tebrik ederim şimdiden seni.
Çok sağ ol canım siz de hayirlisiyla atlatin insallah❤
Pegem Türkçe'den halliceydi
Mat kolaydı.
Gk de iyidi çor değildi.
Paragraflarda 3 soruyu falan daha önce çözdüğüme yemin edebilirim safran. Bazen tg denemelerde tutturuyolar ordan miydi acaba. Ya da 1 senedir sürekli tyt ayt ales cozuyoruzya ordan sordular bi iki tane belki..

Zorluk kolaylık konusunda katılıyorum. Ama kolay yerleri de degerlendirebildim mi emin degilim... hayırlısı olsun dicek biseyim yok o kadar çok çalıştım ki üzülemiyorum bile.
 
Çok haklısın.
Sınav 2 ay olsa keşke diyordum.
2 ay sonra da olsa yapabileceğim bu kadarmis.
Gelen misafirlere, gittiniz misafirlik kere o kadar canımız sikilmisti, o 3-5 günlük çalışmalar da çok etkilemeyecek mis. Sınav geneli değerlendiriyor gercekten
 
Aslında kolay gibiydi
Ama zor gibiydi de
Zaman yetmedi zamaan. Değişikti safran ya
Olsun hakkımızda hayırlısı olsun bizim içimiz rahat elimizden gelen her şeyi yaptık daha napalim...
Heh aynı böyle işte, zor desen zor değil kolay desen kolay değil. Dilbilgisi ve vatandaşlık şoka soktu beni
 
Aynen öyle valla kampsa kamp çıkmış ales tyt desen içinden geçtik onların zaten.. daha aklıma yapacak bisey gelmiyo. Tarihte vaandaslikta o kadar sayı ezberleyip sordukları soruların bambaşka olması apayrı mesele.
Osym her sınavda bu kadar fark yaratmayı nasl başarıyor bilmiyorum ama helal olsun

1 2 güne çıkarız bu ruh halinden. Şükür atlattık.
 
Kızlar ben 2020 de sorulara baktım.
Gk den benim cevap verdiğimi sandigimla, cevap verdiklerim arasında dünya kadar fark vardı. Ondan cevaplara bakmayacagim.

Zaten Türkçe belirleyici, onları da hic hatırlamayacagim.
Ben de bakmicam iyice çökmek istemiyorum. Önümüzdeki iki hafta kitap okuyup spor yapıp bol bol denize gitmek istiyorum sadece son 1 2 haftadır yana yana ders çalıştık hak ettik dinlenmeyi nolursa olsun.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…