Popüler Konu 2024 -2025 El ele, baş başa, omuz omuza birlikte KPSS haydi kızlar 🤝

Ay dedim ben mi böyle oluyorum. Yoruluyorum resmen. Not almak için sürekli durduruyorum
Video notları vardı not almadım ama sırf ona başladım diye onun videoları bitirdim. Ama coğrafyam sanki hiç yok gibi
 
Video notları vardı not almadım ama sırf ona başladım diye onun videoları bitirdim. Ama coğrafyam sanki hiç yok gibi
Bende kitabın çıktısını aldım üzerine yaza yaza gidiyorum. Yoruluyorum izlerken ama anlıyorum sanırım
 
Ben ona pek güvenemedim ya bence şöyle mesela sürekli karistirilan konular icin olabilir. Ama tüm dersleri komple ondan gitmek ben yapmazdim. Arastirmistim bi ara ben de..
Ayy ben yegenlerim icin bu taktigi uyguluyodum sonra ben de uyuyakaliyodum tabi
 
Ben gecen sene dinlemistim bayram hocayi evet onda bayagi error veriyodu beynim ben de durdurup not aldigimi hatirliyorum surekli
Sevindim valla tek olmadığıma. Kapalı alanda kalmış gibi nefes nefese kaldım bi garip oldum özellikle bugün
 
Bugün uyumadım şükür şimdi uyuttum bi duş alıp derse
 
Hocalarım Bayram Meral hocayı dinlerken ben nefes nefese kalıyorum maratona katılmış gibi Maşallahı var valla
Merhaba. Sizleri uzaktan takipteyim Bayram hoca için fikrimiz aynı olunca yazmak istedim Ben de ilk Bayram hocayla başladım,dersin sonunda hızlı tekrar yapıyor sınıftakiler de şak şak cevap veriyor ama ben veremiyorum sıkıntı ben de diye tribe giriyordum sonra Engin Eraydın açıp bakayım dedim,Engin hoca da karar kıldım siz de bi bakın isterseniz. İyi öğrendikten sonra tekrar etmek için Bayram hoca ,konuyu öğrenmek için Engin hoca diyorum
Hepinize kolay gelsin arkadaşlar.
 
Sorularına cevap veriyorum çoğunlukla ama bildiğin ben konuşuyor gibi yoruluyorum

Engin hocayı tekrarda izleyim diyordum. Olmadı değiştiriyim
 
Sorularına cevap veriyorum çoğunlukla ama bildiğin ben konuşuyor gibi yoruluyorum

Engin hocayı tekrarda izleyim diyordum. Olmadı değiştiriyim
Evet ben de cevap veriyorum ama jet hızıyla değil dur be adam iki saniye düşüneyim diyorum durmuyor
Bayram hoca acayip güven veriyor bana, bilmediği hiçbirşey yok sanıyorum ama işte bilgisi çenesine vurmuş bi deneyin yakın zamanda Engin hocayı,O da çok komik dersi sıkıcı değil
 
Bugün yaptıklarim;
34 paragraf
18 db
12 üçgende benzerlik
22 sayılar
20 yaş problemi
Yasama tekrar + 45 soru
Temel hak ve hürriyet 15 soru daha fazla devam edemedim buhranlar basti
İdare hukuku 3 video (sukur bitti)
Kurtulus savasi tekrar +35 soru
Vatandaslikta nitelikli çoğunlukları karistiriyodum kagida yazip duvara astim gözümün önünde dursun bakalim..

Bu aralar pek calisasim yok kafami cok zor veriyorum ama hayirlisi inşallah toparlariz
 
Bazı dediklerini de anlamıyorum kaç kere sarıyorum geriye
 
Merhaba gelemedim en son pazar günü yazmışım. Kızlar aslında şu aralar yol haritamı planlayamadım. Yol gösteren olur diye size sorayım dedim. Tek soru bankasından konuları video izleyerek bitirdim(yediiklimdi)
Geometri hariç tabi, geometriye hiç bakmadım. Deneme aldım 5li satılan, 2020 yılının ona da hiç başlamadım. Tekrar yapmaya başladım 3 video yazım kuralları dinledim.
47 soru çözdüm bu konudan.
Yani nasıl tekrar yapacağım kızlar, video izleyip baştan mı alacağım yoksa deneme çözüp eksikleri mi çalışacağım siz nasıl bir yöntem izliyorsunuz tekrarda?
2020 de tekrar yapma aşamasına bile gelemediğimden bilmiyorum
Elimde şu an çözmem gereken 2 şer tane soru bankası var. 2020de almışım ama çözmemişim öylece duruyor. Video izleyerek onları mı çözsem önce?
Buraya da bir el atın
 
1 kez konulari video izleyerek ve kitaplardan soru cözerek bitirmissin dogru anlamisim dimi? O zaman 2. Kez video izlemek gereksiz bence. 2. tur tekrari da direkt kendin notlarini kendine anlatip ardindan soru cozerek yap bence.

Hocalarin genel tekrar videolari oluyo bazilari da onlari izleyip ardindan soru cozerek tekrar ediyo. Sana kalmis o kısım..

Deneme konusuna gelince yarin tekrarlardan önce bi deneme yap. Sonra tekrarlarini yap. Denemedeki net artisini görmek motive edebilir.. deneme hatta daha fazla cözebilirsin bence.. ben su an haftada 3 yapmaya çalışıyorum senin konularin bitmis yapmaman icin hicbi sebep yok.

Tekrar icin genel tekrar videolarini izleme konusunda kararsizim ben de ya. Ama bi yandan da güncellenen konular acisindan iyi oluyo. Bakcam duruma göre.. ben de bilmiyorum onu
 
Aynen doğru anlamışsın canım 1 kez konuları video izleyerek ve tek kaynak (yediiklimden çözerek) ilerledim. Yarın o zaman ilk etapta deneme çözeyim ne durumdayım göreyim. Sonrasında kendi notlarımdan tekrar edeyim o zaman. Kalan 2 şer kitabı da o şekilde bitireyim. Genel tekrar videosu kısa olursa diye tereddüt etmiştim canım. Geometriyi de aralara serpiştiririm.
 
Ben deneme buldum Yargı baya uygun geldi bana. Ama Yargının yanlış oluyordu sanırım cevapları falan kararsız kaldım sizce alınır mı?


https://ty.gl/w92iesar79
Yani cevap anahtarı hatalı oluyormuş soru bankasında diye duydum. Deneme için aynısı olur mu bilemedim canım sen bilirsin.
 
Yani cevap anahtarı hatalı oluyormuş soru bankasında diye duydum. Deneme için aynısı olur mu bilemedim canım sen bilirsin.
Evet soru bankasında oluyordu baya önceki yıllarda almıştım da. Bilemedim bu da öyle olursa kimsede bişey yazmamış o konuda
 
Bu verememiş halinse versen ne olur kim bilir
Bence tekrar yaparken yeniden video izlemek zaman kaybı olur. Olabildiğince bol soru çöz. Test olur deneme olur fark etmez yanlışların üzerinden git. Daha iyi olur.
 
Günün raporu
Yasama 75 soru
Rehberlik 2 video not alma
Halk edebiyatı 1video not alma

Bu arada eğitim çalışan arkadaşlar rehberlikte can köniyi dinlemeye başladım ama onun ünitelendirmesiyle elimdeki soru bankasının( pegem) ünitelerindirmesi farklı sanki ne zaman soru çözeceğimi nasıl ayarlayacağım bilemedim
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…