Popüler Konu 2024 -2025 El ele, baş başa, omuz omuza birlikte KPSS haydi kızlar 🤝

Canim yaptığın netleri hatırlıyor musun özellikle matematik
Matematikte 14 net yaptım canım.En kıt olduğum bölümdür Bide aşırı heyecan yapmıştım 4 sorumuda bile bile yalnış işaretlemişim.Kitapçığımda 14 bulup gidip 18i işaretlemişim 90 nı rahat alırmıştım.
 
Açıktan değil de 4001 kodu varya,her hangi bir lisanstan mezun olanlar başvuruyor.Onu yazmişmiydiniz ? Kendi bölümünüz dışındaki düz memurluk için.

Bunun önlisans için olanı da var sanırım.

Puan gayet iyi çünkü, inşallah bir yere yerleştirsiniz
 
Bugün çalıştıklarım
Tarih 7 video izledim(kurtuluş savaşı muharebeler dönemi)
215 soru çözdüm
Türkçe den de 100 soru çözdüm
Tarih videoları ne kadar uzun resmen tarih bütün günümü alıyor diğer derslere vakit bile kalmıyor ya Rabbim
 
Merhaba canlar,
Coğrafya , Tarih ve Türkçe deneme çözdüm. Vatandaşlık bir test , paragraf 10 soru , Coğrafya bir test çözdüm. Vatandaşlık bir video izledim. Kızımı uyutunca matematik ile devam edeceğim inşaALLAH...

Kızlar bana coğrafya için yayın önerir misiniz? Engin Hoca dışında tabi. Onun kaynaklarını çözdüm. Bayram Hocanın soruları nasıl deneyimleyen var mı?
 
Muhteşem
 
Hakan bileyen soru bankası kendi sitesinde çok uygun canım,ben 20 liraya almıştım. Şuan 'yine basım yapılacakmış
 
Gk de en yüksek net için her gün tekrar mı yapmak lazım acaba
Canım ben 5 ay çalıştım sadece aslında 2019 da başlayacaktım ama iki ameliyatı üst üste olmak zorunda kaldım.Çok yoğun çalıştım günde en az 8 saat çalıştım.Şuan bu kadar zaman varken emin ol başarırsın.Matematiğin kötüyse genel kültür kısmında yanılma payın olsun sadece.O da sınav anı tam net düşünemiyoruz, taş çatlasın 4 soru.Her gün paragraf çözersen Türkçenin de üstesinden gelirsin.Matematikte her konu bitiminde en az 200 soru çözmen lazım.Mümkünse çözümlü soru bankaları edin kendine.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…