- 20 Haziran 2020
- 118
- 47
- 48
- 27
- Konu Sahibi aysekucukbkr
-
Yani belirtilerle yorma kafanı vakti zamanı geldimi kan testi verirsin oradan çıkıcak zaten yani insan tedirgin oluyor tabi varla yok arası gibi kafamızı çok yoruyoruz aslında akışına bırakıcaksın bak nasıl oluyor ondan sonraMerhaba benimde asilamamin 10. Günü belirtilerin kayboldu sanki adet sancısı çektim ilk zamanlar dünde bı iki defa batma oldu bugün oda yok göğüs ağrılarımda hafifledi test yapmaya korkuyorum negatif görmemek için
Değil mi doktor da dedi herşeyi kafaya çok takıyorsunuz kadınlar olarak diye haklı ama işte elimizd olmuyorYani belirtilerle yorma kafanı vakti zamanı geldimi kan testi verirsin oradan çıkıcak zaten yani insan tedirgin oluyor tabi varla yok arası gibi kafamızı çok yoruyoruz aslında akışına bırakıcaksın bak nasıl oluyor ondan sonra
Ya tabiki insanın elinde olmuyor varmı diye test yapıyorsun çıkmıyor çünkü erken yapıyorsun testti moralimiz bozuluyorDeğil mi doktor da dedi herşeyi kafaya çok takıyorsunuz kadınlar olarak diye haklı ama işte elimizd olmuyor
Test yaptınmı cnmBelirti mi bilmiyorum ama kasıklarımda ara ara zonklama ve son 3 gündür belimde tatlı bi sızı ilk denemem heyecanlıyım herşey Allah'tan bekliyoruz
Canım sormusum kusura bakma sımdı gordum mesajınıMaalesef negatif
Merhaba belirtileriniz varmiSelam kızlar size birşey soracağım aşılama sürecinde 1 yumurtam oluştu oda ultrasonda zorla göründü uterus arkasında diyip 3 kişinin peş peşe baktığı zorla bulduğu bir yumurtaydı yani ilk aşılamada da aynıydı acaba spermler yerleşemediği için mi tutmuyor dedim yada eşimle ilişki önerdiğinde okadar ilerleyemediği için mi olmuyor aklımı kurcalıyor aşılamanın 8.günü bugün bir yanım umutlan diğer yanım umutlanma diyor
Güzel düşünün güzel olsun sonucu benimde 8. Günüm bakalım artık hayırlısı diyelimSelam kızlar size birşey soracağım aşılama sürecinde 1 yumurtam oluştu oda ultrasonda zorla göründü uterus arkasında diyip 3 kişinin peş peşe baktığı zorla bulduğu bir yumurtaydı yani ilk aşılamada da aynıydı acaba spermler yerleşemediği için mi tutmuyor dedim yada eşimle ilişki önerdiğinde okadar ilerleyemediği için mi olmuyor aklımı kurcalıyor aşılamanın 8.günü bugün bir yanım umutlan diğer yanım umutlanma diyor
İlkinde bu kadar olmamıştı ama bu sefer baya umutluyum nedense ekranda yaptıkları işlemi gördüm diye olabilir bilmiyorum sadece ilkiyle aynı sorun var gizlenip saklanıyor yumurta oralardaGüzel düşünün güzel olsun sonucu benimde 8. Günüm bakalım artık hayırlısı diyelim
Regl olacakmışım gibi sağlı sollu kramp gibi ara ara giriyor bazen yürürken doğrulamıyorum gecede uyutmuyor sancıdan gün içinde göğüs hassiyetim oluyor ama okadarMerhaba belirtileriniz varmi
Bende ilkinde bu kadar umutlanmadım ama insan testi vereceği zaman bi heyecan geliyor işte şuanlık umudum var tabi ama işte güzel düşünmeye çalışıyorum tabikide haberleşirizİlkinde bu kadar olmamıştı ama bu sefer baya umutluyum nedense ekranda yaptıkları işlemi gördüm diye olabilir bilmiyorum sadece ilkiyle aynı sorun var gizlenip saklanıyor yumurta oralardainşallah güzel sonuçlar alırız takipteyim mutlaka haberleşelim. Sana ne zaman kan tahlili vermeni söyledi bana regl olmazsan baktır dedi sadece
Canım nasılsın pazartesi kan vericem demiştin benimde 3 şubatta işlemim yapılmıştı benim regl dönemim belli değil duphaston vermişti bitince gidip baktır diye yarın öğlen bitecek akşamına gidip kan verip baktırsam mı acabaBende ilkinde bu kadar umutlanmadım ama insan testi vereceği zaman bi heyecan geliyor işte şuanlık umudum var tabi ama işte güzel düşünmeye çalışıyorum tabikide haberleşiriz15 günüm ayın 17 sinde doluyor yani pazartesi günü gidip kan vereceğim
İyiyim canım sen nasılsınCanım nasılsın pazartesi kan vericem demiştin benimde 3 şubatta işlemim yapılmıştı benim regl dönemim belli değil duphaston vermişti bitince gidip baktır diye yarın öğlen bitecek akşamına gidip kan verip baktırsam mı acaba
İyiyim canım sağolİyiyim canım sen nasılsınbaktır canım zaten varsa çıkar düşük değerde olsa
Ben bekliyorum canım pazartesi vericem nasip olursaİyiyim canım sağolSen baktırdın mı peki bekleyecek misin
Canım daha erken 1 hafta var daha dolmasına ama 4.46 pozitif bi değer değil bence 1 hafta bekle derimMerhaba kızlarrr aşılama günü ile 7 aşılama sayılmazsa 6 gün oldu idrarda silik çizgi ve bugün dayanamayıp kan verdim ve 4.46 çıktı
Bırde zaten degerın boyle olup cızgıde olmadı normal ıgneden kaynaklı cunku.en az 12 gun gecmesı lazım uzerındenCanım daha erken 1 hafta var daha dolmasına ama 4.46 pozitif bi değer değil bence 1 hafta bekle derim
Tabiki öyle doktorlar boşuna 12 15 gün bekleyin demiyorlar işte insan dayanamıyor yapıyor ben mesela aşılamanın 8. Günü yaptım dayanamadım hiç bişey çıkmadıBırde zaten degerın boyle olup cızgıde olmadı normal ıgneden kaynaklı cunku.en az 12 gun gecmesı lazım uzerınden
Yani demem oki insan heyecan yapıp kapılıyor çıkmıycağını bildiğim halde yapmıştımBırde zaten degerın boyle olup cızgıde olmadı normal ıgneden kaynaklı cunku.en az 12 gun gecmesı lazım uzerınden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?