2024 2025 Aşılama olanlar olucaklar toplanalım 🌸

Yani belirtilerle yorma kafanı vakti zamanı geldimi kan testi verirsin oradan çıkıcak zaten yani insan tedirgin oluyor tabi varla yok arası gibi kafamızı çok yoruyoruz aslında akışına bırakıcaksın bak nasıl oluyor ondan sonra

Değil mi doktor da dedi herşeyi kafaya çok takıyorsunuz kadınlar olarak diye haklı ama işte elimizd olmuyor

Selam kızlar size birşey soracağım aşılama sürecinde 1 yumurtam oluştu oda ultrasonda zorla göründü uterus arkasında diyip 3 kişinin peş peşe baktığı zorla bulduğu bir yumurtaydı yani ilk aşılamada da aynıydı acaba spermler yerleşemediği için mi tutmuyor dedim yada eşimle ilişki önerdiğinde okadar ilerleyemediği için mi olmuyor aklımı kurcalıyor aşılamanın 8.günü bugün bir yanım umutlan diğer yanım umutlanma diyor

Merhaba belirtileriniz varmi

Güzel düşünün güzel olsun sonucu benimde 8. Günüm bakalım artık hayırlısı diyelim

Güzel düşünün güzel olsun sonucu benimde 8. Günüm bakalım artık hayırlısı diyelim
İlkinde bu kadar olmamıştı ama bu sefer baya umutluyum nedense ekranda yaptıkları işlemi gördüm diye olabilir bilmiyorum sadece ilkiyle aynı sorun var gizlenip saklanıyor yumurta oralarda inşallah güzel sonuçlar alırız takipteyim mutlaka haberleşelim. Sana ne zaman kan tahlili vermeni söyledi bana regl olmazsan baktır dedi sadece

Bende ilkinde bu kadar umutlanmadım ama insan testi vereceği zaman bi heyecan geliyor işte şuanlık umudum var tabi ama işte güzel düşünmeye çalışıyorum tabikide haberleşiriz 15 günüm ayın 17 sinde doluyor yani pazartesi günü gidip kan vereceğim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…