- Konu Sahibi aysekucukbkr
Sonuç noldu hamile misiniz?Merhaba kızlarrr aşılama günü ile 7 aşılama sayılmazsa 6 gün oldu idrarda silik çizgi ve bugün dayanamayıp kan verdim ve 4.46 çıktı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sonuç noldu hamile misiniz?Merhaba kızlarrr aşılama günü ile 7 aşılama sayılmazsa 6 gün oldu idrarda silik çizgi ve bugün dayanamayıp kan verdim ve 4.46 çıktı
Canım günaydın yazamayı unuttum pazartesi kan verdim hamileyimCanım nasılsın pazartesi kan vericem demiştin benimde 3 şubatta işlemim yapılmıştı benim regl dönemim belli değil duphaston vermişti bitince gidip baktır diye yarın öğlen bitecek akşamına gidip kan verip baktırsam mı acaba
Sen ne yaptın canm aynı gündü işlemimiz seninle vermişmiydin kanCanım nasılsın pazartesi kan vericem demiştin benimde 3 şubatta işlemim yapılmıştı benim regl dönemim belli değil duphaston vermişti bitince gidip baktır diye yarın öğlen bitecek akşamına gidip kan verip baktırsam mı acaba
Ayyyy çok sevindim allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin benim olumsuz tüp bebeğe yönlendirdi bizler içinde dua et olur muCanım günaydın yazamayı unuttum pazartesi kan verdim hamileyimdarısı isteyenlere inşaAllah
Maalesef negatif canım tüp bebek artık onada hazırmıyım bilmiyorumSen ne yaptın canm aynı gündü işlemimiz seninle vermişmiydin kan
Amin canım benim Allah razı olsunAyyyy çok sevindim allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin benim olumsuz tüp bebeğe yönlendirdi bizler içinde dua et olur mu![]()
Anladım canım hangisi hayırlısıyla o olsun inşaAllah Allahım en kısa zamanda müjdeli haberi almayı nasip etsinMaalesef negatif canım tüp bebek artık onada hazırmıyım bilmiyorum![]()
Canım kan testinde daha net belli olur bazen kaset test olsun erken gebelik testi olsun göstermiyor veya yanıltıyor10 Şubat çatlatma iğnesi 12 Şubat aşılama adet tarihim 23 Şubat ve test tarihi 26 Şubat. Bu gün dayanamadım test aldım silik çizgi bile yok…
Gözün aydın canım ıkıncı aşılamamıydıCanım günaydın yazamayı unuttum pazartesi kan verdim hamileyimdarısı isteyenlere inşaAllah
Teşekkür ederim canım sağolasın evet 2. AşılamamGözün aydın canım ıkıncı aşılamamıydı
Sonuç ne olduBugun oldu aşılama 15 subatta test vercem
Negatifti canımSonuç ne oldu
Canım naptın test falan yaptınmı bir dahaNegatifti canım