- 20 Haziran 2020
- 111
- 45
- 48
- 27
- Konu Sahibi aysekucukbkr
Aşılama olup bekleyenler beraber gün sayalım 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bugun aşılamam oldu benımdeSelam bende ilk aşılamamı yaptıracağım, döngü gününmğn 12.günü yumurta 11mm idi. Sizce büyür mü? Klomen kullanmıştım günde 1 tane. Siz ne zaman yaptıracaksınız?
Nasıl geçti çok ağırlı oluyor mu? Benim tekrar yarın kontrolüm var umarım büyümüştür yumurtalarBugun aşılamam oldu benımde
Somucunuz ne oldu aşılama yaptırdınız mıAşılama olup bekleyenler beraber gün sayalım![]()
yok canım cok agrılı bır işlem degıl 3 4 dakıka anca sürüyor işlem.Mınnacık bı sızlama gıbı oldu oda kastım kendımı.kendını rahat bırak hıc bırsey yokNasıl geçti çok ağırlı oluyor mu? Benim tekrar yarın kontrolüm var umarım büyümüştür yumurtalar![]()
Bugun oldu aşılama 15 subatta test vercemSomucunuz ne oldu aşılama yaptırdınız mı
yok canım cok agrılı bır işlem degıl 3 4 dakıka anca sürüyor işlem.Mınnacık bı sızlama gıbı oldu oda kastım kendımı.kendını rahat bırak hıc bırsey yok![]()
En son çarşamba gittiğimde yumurta 11mm idi, şimdi baya şeffaf akıntım başladı acaba yarın istenilen seviyeye çıkmış mıdır? Sizin kaç mm iken çatlatma olduSomucunuz ne oldu aşılama yaptırdınız mı
yok canım cok agrılı bır işlem degıl 3 4 dakıka anca sürüyor işlem.Mınnacık bı sızlama gıbı oldu oda kastım kendımı.kendını rahat bırak hıc bırsey yok![]()
Yarın adetınızın kacıncı gunuEn son çarşamba gittiğimde yumurta 11mm idi, şimdi baya şeffaf akıntım başladı acaba yarın istenilen seviyeye çıkmış mıdır? Sizin kaç mm iken çatlatma oldu
Yarın 16. Günü oluyorYarın adetınızın kacıncı gunu
Yarın 16. Günü oluyor
Adetınızın 14.gunu 11 ml dimi.yavas yavas büyür merak etmeyın.tek yumurta mı vardıYarın 16. Günü oluyor
Benımde gecen ay yavas gelısmıstı 5 defa kontrole olcume gıttım.bu ay cok sukur tek sefer gıttım olgunlasmıstı.en az 17 18 ml olması gerekıyor.Adetınızın 14.gunu 11 ml dimi.yavas yavas büyür merak etmeyın.tek yumurta mı vardı
Evet ilk aşılama olacak benim döngüm ortalama 30 gün sürüyor. Adetin 12.günü 11mm ikitane vardı , birtanede 8mm vardıYarın en az 15 16 ml olması gerekır.sızın ilk aşılamamı olcak
InsAllah tam ıstenılen boyuta gelır.ılac mı kullandınızEvet ilk aşılama olacak benim döngüm ortalama 30 gün sürüyor. Adetin 12.günü 11mm ikitane vardı , birtanede 8mm vardı
Hadi güzel haberlerini bekliyoruz belşrtin var mı?Merhaba bugün aşılamamın 12. Günü pazartesi kan vericem inşallah pozitifi görebilirim
5 gün günde bi tane klomen kullandımInsAllah tam ıstenılen boyuta gelır.ılac mı kullandınız
Belirti mi bilmiyorum ama kasıklarımda ara ara zonklama ve son 3 gündür belimde tatlı bi sızı ilk denemem heyecanlıyım herşey Allah'tan bekliyoruzHadi güzel haberlerini bekliyoruz belşrtin var mı?
Canım ne yaptın gıttınmıEvet ilk aşılama olacak benim döngüm ortalama 30 gün sürüyor. Adetin 12.günü 11mm ikitane vardı , birtanede 8mm vardı