- 27 Temmuz 2023
- 16
- 1
- 25
-
- Konu Sahibi karakedi06
Ya ben bir iki kere internetten randevu almaya çalıştım her ayın son perşembe cuması açılıyor online randevu, alamamıştım geçen haftalarda şans eseri alabildim ertesi hafta polikliniğe gitti cuma günü ertesi günü hocayla görüşme formatım oldu ama bi koz daha vardı o hocayla görüşmek için 3aydır uğraşıyormuş mesela sanırım biraz şans ben listeye eklendim dün aradı perşembe günü yapalım müsaitseniz diye ama iş yerinden izin alamadım tekrar soranın sonuna düştüm ama sanırım eylülde sonra gelir diye tahmin ediyorum. Bende Hacettepeden yeni mezun oldum ama okurken falan çok çabaladım içinde olmama rağmen olmamıştı dediğim gibi şans galiba birazBen farklı şehirdeyim hacettepeye gelsem randevu verirler mi size kaç ay sonra ameliyat yaptılar
merhaba kime olacaksınız ameliyatınızı ve nasıl randevu aldınız biraz bahseder misinizYaa çok sevindim adınıza benide her an arayabilirler yarın gel diye, bana da aynı şeyleri söylediler devlet hastanesi asistan konusunda ama ben güveniyorum o konuda tereddüt etmiycemm. Sonrası tavsiyeleriniz için çok teşekkür ederimm bende hemen olur atlatırım umarım bi an önce aynaya bakmaktan keyif almak istiyorum
merhaba kime oldunuz ameliyatınızı ve nasıl randevu aldınız biraz bahseder misinizBenim için o kadar ani oldu ki nasıl bir burun istediğimi bile bilmiyordum ama doktorumla ilk görüştüğümde çok güzel bir enerji aldım güvendim kendisine ve çok güzel bir burnum oldu artıkTam iki hafta oldu burnum hala ödemli ama sürekli aynaya bakıyorum çok güzel oldu diye Şişlikten de korkmayın bence bol bol buz uygulayacaksınız morluk içinde arnica krem mükemmel bir şekilde kısa sürede geçirdi morlukları. Bir de bana daha önce ameliyat olan arkadaşlarım ananas yememi ve bromelain takviyesi almamı önermişti ödemi hızlı atmak için bunlar da işe yaradı sanırım :) Tabi ki ağrı, şişlik ve morluk olabilir ama ilk haftanın sonunda hepsi hafifleyecek. Ben sadece ikinci günün akşamı çok kötü hissediyordum sonra hepsi yavaş yavaş geçti. Çevremdeki herkes çok ağrılı çok zor bir ameliyat olduğundan bahsediyordu ama ben hiç öyle düşünmüyorum benim sürecim rahat geçti. Bir de asistan hekime ameliyat olmama ve devlet hastanesinde ameliyat olmama karşı insanlar vardı çevremde ama kimseyi dinlemedim çok çok memnun kaldım tüm süreçten hem de bence çok uygun bir fiyata yüzüme yakışan tatlı bir burnum oldu
Merhaba beni Furkan hoca ameliyat Edecek bugün yatış yaptım sabah ama önceki ameliyat uzun sürdüğü için geri gönderdiler haftaya kaldı :’) ben Online de randevu buldum her ayın son perşembe cuması açılıyormuş randevular ben öyle polikliniğe randevu aldım baş asistana yönlendiriyorlar oradan da zaten ama doç. Prof. İçin sanırım sekreterliğe başvurmanız gerekiyor onda fiyat değişiyormuş ama genel olarak ilgi diğer devlet hastanelerine göre çok iyi (bir hacettepeli olarak kayırmıyorum sjsjs) herkes sakin güler yüzlü ben tektim bugün herkes yardımcı olmaya çalıştı. ben öneririm şahsen asistanlar da çoğu özel doktorlara göre daha başarılı bence, sabırlıyım beklerim derseniz bence Hacettepeyi deneyin derimmerhaba kime olacaksınız ameliyatınızı ve nasıl randevu aldınız biraz bahseder misiniz
teşekkür ederim öncelikle cevabınız için. siz randevuyu geçen ay mı almıştınız bu ayınkini kaçırdım galiba eylüle giriyoruz :/ gidip alınabiliyorsa yarın da giderim aslında. ben doç dr. gencay üstün'e randevu almıştım mart ayında 20k fiyat vermişti şimdi 35 40 olmuş diyorlar sizin ne kadara olacak belli mi? polikliniğe randevu alınca furkan hoca şansa mı geliyor yoksa baş asistan olduğu için direkt o mu yapıyor acaba.. bu arada umarım çok güzel geçer ameliyatınız mükemmel bir burnunuz olurrMerhaba beni Furkan hoca ameliyat Edecek bugün yatış yaptım sabah ama önceki ameliyat uzun sürdüğü için geri gönderdiler haftaya kaldı :’) ben Online de randevu buldum her ayın son perşembe cuması açılıyormuş randevular ben öyle polikliniğe randevu aldım baş asistana yönlendiriyorlar oradan da zaten ama doç. Prof. İçin sanırım sekreterliğe başvurmanız gerekiyor onda fiyat değişiyormuş ama genel olarak ilgi diğer devlet hastanelerine göre çok iyi (bir hacettepeli olarak kayırmıyorum sjsjs) herkes sakin güler yüzlü ben tektim bugün herkes yardımcı olmaya çalıştı. ben öneririm şahsen asistanlar da çoğu özel doktorlara göre daha başarılı bence, sabırlıyım beklerim derseniz bence Hacettepeyi deneyin derim
az önce şansa 8 eylül'e randevu aldım ahsdhs çok ani gelişti gidince doktor seçebilme şansımız yok galiba ama asistanların iyi olduğunu düşünüyorum(hacettepe farkı sdhah) genel olarak bakalım umarım kısa zamanda ameliyat tarihi de alabilirimMerhaba beni Furkan hoca ameliyat Edecek bugün yatış yaptım sabah ama önceki ameliyat uzun sürdüğü için geri gönderdiler haftaya kaldı :’) ben Online de randevu buldum her ayın son perşembe cuması açılıyormuş randevular ben öyle polikliniğe randevu aldım baş asistana yönlendiriyorlar oradan da zaten ama doç. Prof. İçin sanırım sekreterliğe başvurmanız gerekiyor onda fiyat değişiyormuş ama genel olarak ilgi diğer devlet hastanelerine göre çok iyi (bir hacettepeli olarak kayırmıyorum sjsjs) herkes sakin güler yüzlü ben tektim bugün herkes yardımcı olmaya çalıştı. ben öneririm şahsen asistanlar da çoğu özel doktorlara göre daha başarılı bence, sabırlıyım beklerim derseniz bence Hacettepeyi deneyin derim
Ağustosun son perşembesiydi asldlsld bende böyle şansa almıştım. İnşallah ya sabırla ameliyatı bekliyorum umarım güzel olurteşekkür ederim öncelikle cevabınız için. siz randevuyu geçen ay mı almıştınız bu ayınkini kaçırdım galiba eylüle giriyoruz :/ gidip alınabiliyorsa yarın da giderim aslında. ben doç dr. gencay üstün'e randevu almıştım mart ayında 20k fiyat vermişti şimdi 35 40 olmuş diyorlar sizin ne kadara olacak belli mi? polikliniğe randevu alınca furkan hoca şansa mı geliyor yoksa baş asistan olduğu için direkt o mu yapıyor acaba.. bu arada umarım çok güzel geçer ameliyatınız mükemmel bir burnunuz olurr
Bu arada ilk görüştüğümde 10-12 bin arası ücret çıkar demişlerdi. Tampon ve atel ücreti ile birlikte yaklaşık 13 bin oldu.
Özelden fotoğraf atabilirmisiniz doktor nasıl yaptı kavisli mi yoksa doğal miMerhaba geçen hafta Hacettepe'de ameliyat oldum. Yaklaşık 13 bin civarında ödeme yaptım.
kaç ayda ameliyat sırası geldi acaba?Benim için o kadar ani oldu ki nasıl bir burun istediğimi bile bilmiyordum ama doktorumla ilk görüştüğümde çok güzel bir enerji aldım güvendim kendisine ve çok güzel bir burnum oldu artıkTam iki hafta oldu burnum hala ödemli ama sürekli aynaya bakıyorum çok güzel oldu diye Şişlikten de korkmayın bence bol bol buz uygulayacaksınız morluk içinde arnica krem mükemmel bir şekilde kısa sürede geçirdi morlukları. Bir de bana daha önce ameliyat olan arkadaşlarım ananas yememi ve bromelain takviyesi almamı önermişti ödemi hızlı atmak için bunlar da işe yaradı sanırım :) Tabi ki ağrı, şişlik ve morluk olabilir ama ilk haftanın sonunda hepsi hafifleyecek. Ben sadece ikinci günün akşamı çok kötü hissediyordum sonra hepsi yavaş yavaş geçti. Çevremdeki herkes çok ağrılı çok zor bir ameliyat olduğundan bahsediyordu ama ben hiç öyle düşünmüyorum benim sürecim rahat geçti. Bir de asistan hekime ameliyat olmama ve devlet hastanesinde ameliyat olmama karşı insanlar vardı çevremde ama kimseyi dinlemedim çok çok memnun kaldım tüm süreçten hem de bence çok uygun bir fiyata yüzüme yakışan tatlı bir burnum oldu