2023 yılında Hacettepe de burun ameliyatı olan var mı?

Ben farklı şehirdeyim hacettepeye gelsem randevu verirler mi size kaç ay sonra ameliyat yaptılar
Ya ben bir iki kere internetten randevu almaya çalıştım her ayın son perşembe cuması açılıyor online randevu, alamamıştım geçen haftalarda şans eseri alabildim ertesi hafta polikliniğe gitti cuma günü ertesi günü hocayla görüşme formatım oldu ama bi koz daha vardı o hocayla görüşmek için 3aydır uğraşıyormuş mesela sanırım biraz şans ben listeye eklendim dün aradı perşembe günü yapalım müsaitseniz diye ama iş yerinden izin alamadım tekrar soranın sonuna düştüm ama sanırım eylülde sonra gelir diye tahmin ediyorum. Bende Hacettepeden yeni mezun oldum ama okurken falan çok çabaladım içinde olmama rağmen olmamıştı dediğim gibi şans galiba biraz

merhaba kime olacaksınız ameliyatınızı ve nasıl randevu aldınız biraz bahseder misiniz

merhaba kime oldunuz ameliyatınızı ve nasıl randevu aldınız biraz bahseder misiniz

merhaba kime olacaksınız ameliyatınızı ve nasıl randevu aldınız biraz bahseder misiniz
Merhaba beni Furkan hoca ameliyat Edecek bugün yatış yaptım sabah ama önceki ameliyat uzun sürdüğü için geri gönderdiler haftaya kaldı :’) ben Online de randevu buldum her ayın son perşembe cuması açılıyormuş randevular ben öyle polikliniğe randevu aldım baş asistana yönlendiriyorlar oradan da zaten ama doç. Prof. İçin sanırım sekreterliğe başvurmanız gerekiyor onda fiyat değişiyormuş ama genel olarak ilgi diğer devlet hastanelerine göre çok iyi (bir hacettepeli olarak kayırmıyorum sjsjs) herkes sakin güler yüzlü ben tektim bugün herkes yardımcı olmaya çalıştı. ben öneririm şahsen asistanlar da çoğu özel doktorlara göre daha başarılı bence, sabırlıyım beklerim derseniz bence Hacettepeyi deneyin derim

teşekkür ederim öncelikle cevabınız için. siz randevuyu geçen ay mı almıştınız bu ayınkini kaçırdım galiba eylüle giriyoruz :/ gidip alınabiliyorsa yarın da giderim aslında. ben doç dr. gencay üstün'e randevu almıştım mart ayında 20k fiyat vermişti şimdi 35 40 olmuş diyorlar sizin ne kadara olacak belli mi? polikliniğe randevu alınca furkan hoca şansa mı geliyor yoksa baş asistan olduğu için direkt o mu yapıyor acaba.. bu arada umarım çok güzel geçer ameliyatınız mükemmel bir burnunuz olurr

az önce şansa 8 eylül'e randevu aldım ahsdhs çok ani gelişti gidince doktor seçebilme şansımız yok galiba ama asistanların iyi olduğunu düşünüyorum(hacettepe farkı sdhah) genel olarak bakalım umarım kısa zamanda ameliyat tarihi de alabilirim

Ağustosun son perşembesiydi asldlsld bende böyle şansa almıştım. İnşallah ya sabırla ameliyatı bekliyorum umarım güzel olur asistan seçme şansınız var mı bilmiyorum bana direkt baş asistana yönlendiriyoruz demişlerdi Ankara’da yaşıyorsanız bence tarihli olan listeyi değilde boşluk olunca çağırdıkları listeyi seçin daha çabuk geliyor sıra. Fiyat 15 20 arası dediler ama değişmiş olabilir ben görüşmeden bir hafta önce ameliyat olan hanım efendiye 10 12 arası demişler mesela hocayla görüşünce o diyor zaten. bana önce yaptığı burunları gösterdi ben beğendim tek tip yerine yüze yakışan burunlar yapmaya çalışıyorlar olabilecek olumlu ya da olumsuz şeyleri söylüyorlar. Ameliyattan sonra fotoğraf atarım buraya ona da bakabilirsiniz

Evett ankara'da yaşıyorum ama burada okumuyorum umarım okullar açılmadan gelir bana da sıra boşluklu olan liste de riskli biraz aslında ama şans artıkk inşallah çok artmamıştır fiyatlar ya zar zor toparlaycağım zaten :/ tek tip yapmaması daha iyi bence ya siz nasıl bir burun istiyorsunuz nefes problemim yok benim sizin de öyle miydi? Tabi merakla bekliyorum fotoğraflarınızıı

kaç ayda ameliyat sırası geldi acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…