• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık 2023 Yılında Gebelik Planlayanlar🍼🤰🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar dün bildiğiniz regl dönemindeydim. Bugün 5. Gün bembeyaz akıntı gelmiş. Çok enteresan birden kesildi normal akıntı geldi. Daha önce tecrübe etmediğim bir olay 😅
Yumurtan çatlıyor olabilir mi? Hani demişti ya 17 mm yumurta var diye, ovulasyon testi varsa yapsana

Selizay Selizay o beğenmediğin soluk çizgili ovulasyon testlerimde bir türlü pik göremedim 😁 iki gündür gebelik belirtileri başladı 😅 bugün 20.günüm. 10 günüm var adete
Son bir tane kaldı 1 saat sonra onu yapacağım. Hissettiğim belirtiler belkide yumurtlama dır.her Ay bu ruh hâli. Pazartesi günü gebelik testlerimde gelir. Ovulasyon biter gebelik testi başlar. 🤭😅

Canım maşallah doğru mu yazdın gerçekten 22 yumurtan mı gelişti. Hiç kimsede böyle rakam duymadım. Ben 1750 ünite gonal f kullandım 3 tane zor zahmet gelişti.
Bide haftaya çarşamba test yapacağım diyordun ama kan vermişsin. Erken değil mi yoksa kesin sonuç negatif mi 😐
Bende de o kadar gelişiyor canım pcoyum ben o yüzden bizde fazla yumurta gelişiyor ama önemli olan sağlıklı olup olmaması sayısının önemi yok pek

çatlamadan önce sürekli beyaz, çatladığı zaman şeffaf kuzu..
Bu dediğini bende bu ay gördüm kuzu bakalım değerlendirdim ins olumlu olur bu ay clife kullandım ona bağlıyorum normalde olmazdı hiç böyle akıntım ovu testi kullanmadım anlayamıyorum o yüzden pik mi başka bişey mi adeti beklicem artik

Back
X