• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık 2023 Yılında Gebelik Planlayanlar🍼🤰🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ya kuzu ben karistirdim ortaligi ozur dilerim😔
Tabi ki doktor oyle dediyse oyledir, hepsini karistircan dediyse karistirmanda bir sakinca yoktur. Zaten dedim ya sonradan, ikimizin ilaclari baya farkliymis o yuzden bana karistirma demis olabilirler… kusura bakma tekrar kuzum, sen bana ne bakiyorsun, doktorun ne dediyse o🙏🏻
Vala canim içim sıkıldı korkudan neyse yarın gidicem ama karıştır demişti 😃 ortalık karıştı ahahaha

Günaydın herkese 😇 bugün iğne sonrası 15.günüm ve bat günüm kaset testim bu şekilde çıktı bu da iğne etkisi değildir artık değil mi? 🙈🤗
Hayırlı olsun😊 benim de bugün 10. Gün iğneden sonra. İnşallah ben de sizinki gibi bir sonuç alırım günler geçmek bilmiyo

Hayırlı olsun😊 benim de bugün 10. Gün iğneden sonra. İnşallah ben de sizinki gibi bir sonuç alırım günler geçmek bilmiyo
Benim 10.gün negatifti testim 13.gün erken gebelikte pozitif yakaladım bugünde normal testte çıktı umarım sağlıkla ilerler 🙏 Darısı başına en kısa zamanda inşallah 🤗

Kızlar merhaba sadece merakımdan soruyorum bu çatlatma klomen aşılama nedir 🤔 sağlıklı gebelik olmayınca mı tercih ediliyor yanlış anlamayın bilmediğim için soruyorum

Kızlar merhaba sadece merakımdan soruyorum bu çatlatma klomen aşılama nedir 🤔 sağlıklı gebelik olmayınca mı tercih ediliyor yanlış anlamayın bilmediğim için soruyorum
Canım alternatif yöntemler, gebelik elde edilemediğinde doktorun karar veriyor yumurta takibi,aşılama veya tüp bebek

Bilmiyorum ama 3000 bile az değil😄
O testi yaptırmak için bütün herşeyi elemek gerekiyor..
Ama ben intralipid o yüzden yaptırdım.. Ve tutmadı artık kesin eminim polip gibi bir durum var..
Anladım canım bende bağışıklık testini çok merak ediyorum ama kimse önermedi henüz bakalım ne diyecekler ben de pahalı olsa da yaptırırım belki diye bekliyorm😊

Back
X