• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık 2023 Yılında Gebelik Planlayanlar🍼🤰🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Gunaydin arkadaşlar
Ic çamaşırımda kahve kan karışımı leke gördüm..
24 mart regl günüm
Sizce bir anlami var mi acil yanıt verin heyecan yaptım
11gün var gününe yumurtlama gördünse yerleşmeye yoralım, yumurtlama görmedinse yumurtlama da lekelenme yaşayanlar da var. Benimde başıma geçen ay gelmişti doktora gittim muayene oldum normal böyle ara kanamalar olabilir dedi doktor. Diyebileceklerim bu kadar ☺️

Gunaydin arkadaşlar
Ic çamaşırımda kahve kan karışımı leke gördüm..
24 mart regl günüm
Sizce bir anlami var mi acil yanıt verin heyecan yaptım
Bata göre bakarsak yumurtlama 10 mart gibi olmalıydı.. Takip ettin mi?
Yumurtlama olabilir..
Yerleşme için erken gibi ☺️

Cd56 fiyatı be kadar çok pahalı demişsiniz ben bir yerde 3000 falan okudum daha da yoktur inşallah 😅😭 kur bizi kuruttu
Bilmiyorum ama 3000 bile az değil😄
O testi yaptırmak için bütün herşeyi elemek gerekiyor..
Ama ben intralipid o yüzden yaptırdım.. Ve tutmadı artık kesin eminim polip gibi bir durum var..

11gün var gününe yumurtlama gördünse yerleşmeye yoralım, yumurtlama görmedinse yumurtlama da lekelenme yaşayanlar da var. Benimde başıma geçen ay gelmişti doktora gittim muayene oldum normal böyle ara kanamalar olabilir dedi doktor. Diyebileceklerim bu kadar ☺️
Yumurtlama üzerinden 5 gun gecti ☺
Ayyy olabilir mii yaa hic olmaz bende normalde

Bata göre bakarsak yumurtlama 10 mart gibi olmalıydı.. Takip ettin mi?
Yumurtlama olabilir..
Yerleşme için erken gibi ☺️
Yumurtlama her zaman 14. Gunumde olur genelde bildiğim takip etmedim ama reglim de 28 gunde bir ayy bilmiyorum 🤗🤗🤗 heyecan yaptım baya bariz kan lekesi hic olmaz bende bu zamanda

Yumurtlama her zaman 14. Gunumde olur genelde bildiğim takip etmedim ama reglim de 28 gunde bir ayy bilmiyorum 🤗🤗🤗 heyecan yaptım baya bariz kan lekesi hic olmaz bende bu zamanda
O zaman değerlendir.. Yumurtlama belirtisi..
Senin demekki yumurtlama sonrası 14 gün değil daha kısa belkide..

Hepsini karıştır dedi canim iğne sayisini da o yazdı uc sayisinida o yazdı artik pazartesi tekrar teyit ederim suan esime soyledim teror estiriyo 😀 neden anlamiyon iyice sormadın diyo panik oldum ama zararı olmaz dimi doktor hepsini karıştırcan dedi bana eminim bundan
Ya kuzu ben karistirdim ortaligi ozur dilerim😔
Tabi ki doktor oyle dediyse oyledir, hepsini karistircan dediyse karistirmanda bir sakinca yoktur. Zaten dedim ya sonradan, ikimizin ilaclari baya farkliymis o yuzden bana karistirma demis olabilirler… kusura bakma tekrar kuzum, sen bana ne bakiyorsun, doktorun ne dediyse o🙏🏻

Back
X