- 27 Nisan 2021
- 1.893
- 2.208
- 83
- 32
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #10.841
Alt karnımda ağrı var biraz rahimde batmalarım oluyo göğüs halkalarım genişledi başka farklı şey yaşamadım henüzBelirtin var mi?
Ah cift çizgi ne güzelsin yaa![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Alt karnımda ağrı var biraz rahimde batmalarım oluyo göğüs halkalarım genişledi başka farklı şey yaşamadım henüzBelirtin var mi?
Ah cift çizgi ne güzelsin yaa![]()
11gün var gününe yumurtlama gördünse yerleşmeye yoralım, yumurtlama görmedinse yumurtlama da lekelenme yaşayanlar da var. Benimde başıma geçen ay gelmişti doktora gittim muayene oldum normal böyle ara kanamalar olabilir dedi doktor. Diyebileceklerim bu kadarGunaydin arkadaşlar
Ic çamaşırımda kahve kan karışımı leke gördüm..
24 mart regl günüm
Sizce bir anlami var mi acil yanıt verin heyecan yaptım
Yok bu net gebelikGünaydın herkesebugün iğne sonrası 15.günüm ve bat günüm kaset testim bu şekilde çıktı bu da iğne etkisi değildir artık değil mi?
![]()
Bata göre bakarsak yumurtlama 10 mart gibi olmalıydı.. Takip ettin mi?Gunaydin arkadaşlar
Ic çamaşırımda kahve kan karışımı leke gördüm..
24 mart regl günüm
Sizce bir anlami var mi acil yanıt verin heyecan yaptım
Bence onlarda aramızdalarBiz istiyoruz diye tüm dunya starları hamile![]()
Bilmiyorum ama 3000 bile az değilCd56 fiyatı be kadar çok pahalı demişsiniz ben bir yerde 3000 falan okudum daha da yoktur inşallahkur bizi kuruttu
Teşekkr ediyorum Allahım sana da nasip etsin en kısa süredeYok bu net gebelikSağlıkla ilerlesin inş
![]()
Hemen kan verinnnGünaydın herkesebugün iğne sonrası 15.günüm ve bat günüm kaset testim bu şekilde çıktı bu da iğne etkisi değildir artık değil mi?
![]()
Yumurtlama üzerinden 5 gun gecti ☺11gün var gününe yumurtlama gördünse yerleşmeye yoralım, yumurtlama görmedinse yumurtlama da lekelenme yaşayanlar da var. Benimde başıma geçen ay gelmişti doktora gittim muayene oldum normal böyle ara kanamalar olabilir dedi doktor. Diyebileceklerim bu kadar![]()
Yumurtlama her zaman 14. Gunumde olur genelde bildiğim takip etmedim ama reglim de 28 gunde bir ayy bilmiyorumBata göre bakarsak yumurtlama 10 mart gibi olmalıydı.. Takip ettin mi?
Yumurtlama olabilir..
Yerleşme için erken gibi![]()
O zaman değerlendir.. Yumurtlama belirtisi..Yumurtlama her zaman 14. Gunumde olur genelde bildiğim takip etmedim ama reglim de 28 gunde bir ayy bilmiyorumheyecan yaptım baya bariz kan lekesi hic olmaz bende bu zamanda
Olabilir tamamO zaman değerlendir.. Yumurtlama belirtisi..
Senin demekki yumurtlama sonrası 14 gün değil daha kısa belkide..
Bebek rahime geçtiğinde olabileceğine göre en az 6-7 gün sonra oluyordur..Yerlesme kanaması kacinci gunde oluyor iliskiden sonra
Ya kuzu ben karistirdim ortaligi ozur dilerimHepsini karıştır dedi canim iğne sayisini da o yazdı uc sayisinida o yazdı artik pazartesi tekrar teyit ederim suan esime soyledim teror estiriyoneden anlamiyon iyice sormadın diyo panik oldum ama zararı olmaz dimi doktor hepsini karıştırcan dedi bana eminim bundan