• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık 2023 Yılında Gebelik Planlayanlar🍼🤰🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Aaaaa etikeliyim ama haberim yok topikten🤗🤗🤗🤗
Merhaba bu arada hepinizin kucakları dolsun inşallah 🌹

Kız konuyu kaçırdım sen yeni regl olmadın mı ne değerlendirmesi napıyon zulada yumurta mı saklıyosun😂
Kız adetim 2.günü doktora gittim, aşılama başlayalım kist yoksa dedi ultrasona soktu, bir de ne görsün daha 2. Günden 17 mm yumurta var. Pazartesi gel dedi çatlamazsa iğne yapalım dedi, adetin 5.Günü kesildi reglim değerlendirim diyorum

Kız adetim 2.günü doktora gittim, aşılama başlayalım kist yoksa dedi ultrasona soktu, bir de ne görsün daha 2. Günden 17 mm yumurta var. Pazartesi gel dedi çatlamazsa iğne yapalım dedi, adetin 5.Günü kesildi reglim değerlendirim diyorum
Allahim hepimiz bi cesit ya🤣

Döngünün 5.gününe göre epey koyu ama dimi? Ya çatladı silikleşiyor ya da yarın koyulaşacak. Her iki şekilde de bu akşamı değerlendirmem lazım 😂
IMG_20220313_152542.webp

Değerlendir😂 adam artık dama atacak kendini iflahını kuruttun 14 gün yumurtlama süreside yok adama😂😂

MaviSasa234 MaviSasa234 Maviesra Maviesra maviespumante maviespumante
Kızlar sizleri biliyorum tüp bebek tedavisi olan ama bilenlere sormak istedim.
Yarın sabah doktor randevum var ve artık tüp bebek için tedavi yolu çizeceğiz..
Şimdi ben doktor konusurken heyecan yapıcam kesin..
Sizce sormam gereken sorular nedir?? Neler önemli??
Ozelemi devlete mi gidiyorsun onemli olan 😃 devlet de biraz sır küpü zar zor öğrenirsin ama özel ise başka :) canim birde tüp bebek yaptırma nedenin ne ona göre sorular sorabilirsin

MaviSasa234 MaviSasa234 Maviesra Maviesra maviespumante maviespumante
Kızlar sizleri biliyorum tüp bebek tedavisi olan ama bilenlere sormak istedim.
Yarın sabah doktor randevum var ve artık tüp bebek için tedavi yolu çizeceğiz..
Şimdi ben doktor konusurken heyecan yapıcam kesin..
Sizce sormam gereken sorular nedir?? Neler önemli??
Bende tüp bebek tedavisi görüyorum bol şanslar 🌺

Back
X