- 18 Nisan 2021
- 14.892
- En iyi cevaplar
- 1
- 46.411
- 548
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #10.901
Yarın kontrolüm var, çatlamamışsa iğne yapacakHmmya bizim bu yumurtalar iice şaşkın galiba havuç suyu iç bari bol bol kuzu
![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yarın kontrolüm var, çatlamamışsa iğne yapacakHmmya bizim bu yumurtalar iice şaşkın galiba havuç suyu iç bari bol bol kuzu
![]()
Canım merhaba benide eklermisiniz listeyeInsallah guzel haberler alacağımız, sağlıklı bebislerimizin olacagi bir sene olsun ❤
Topic in şans getirsin bize canim ❤
Kız konuyu kaçırdım sen yeni regl olmadın mı ne değerlendirmesi napıyon zulada yumurta mı saklıyosunOvulasyon silik baya, yine de akşama kadar gelmezse değerlendirme yaparım. Yarın doktor kontrolü var zaten bakalım
Aaaaa etikeliyim ama haberim yok topiktenMerhaba kızlar, öncelikle herkese güzel bir yıl diliyorum
Benim gibi zor gebe kalanlar ve her ay o konudan bu konuya geçmekten yorulanlar için 2022 yılı topicimiz hayırlı olsun, umarım ilk aydan güzel haberleri alırız.
Hamile Kaldıktan Sonra Gruba Bilgi Vermeyecekseniz İsminizi Yazdırmayın Lütfen!
�
![]()
Ekleyin demişsindirAaaaa etikeliyim ama haberim yok topikten
Merhaba bu arada hepinizin kucakları dolsun inşallah![]()
Valla hiç farkında değilim ama iyi olmuş teşekkür ederimEkleyin demişsindir![]()
Kız adetim 2.günü doktora gittim, aşılama başlayalım kist yoksa dedi ultrasona soktu, bir de ne görsün daha 2. Günden 17 mm yumurta var. Pazartesi gel dedi çatlamazsa iğne yapalım dedi, adetin 5.Günü kesildi reglim değerlendirim diyorumKız konuyu kaçırdım sen yeni regl olmadın mı ne değerlendirmesi napıyon zulada yumurta mı saklıyosun![]()
Allahim hepimiz bi cesit yaKız adetim 2.günü doktora gittim, aşılama başlayalım kist yoksa dedi ultrasona soktu, bir de ne görsün daha 2. Günden 17 mm yumurta var. Pazartesi gel dedi çatlamazsa iğne yapalım dedi, adetin 5.Günü kesildi reglim değerlendirim diyorum
Doğal yoldan dene demişlerdi ama yine sağlıksız gebelik olunca kürtaj oldum sonra doktorlardan biri mikro çip biri pgt tüp bebek biri doğal dene dediler muhtemelen pgt tüp bebek olacakSizinde mi tüp bebek süreci devam ediyor..
Güzel hafta başlangıçlarımız olsun inşallahhayırlı günler
![]()
Buldum buldum tiniminihanım burda ondan fark ettim sustum çaktırma
Pgt öneriyorlar size inş faydasını görürsünüz..Doğal yoldan dene demişlerdi ama yine sağlıksız gebelik olunca kürtaj oldum sonra doktorlardan biri mikro çip biri pgt tüp bebek biri doğal dene dediler muhtemelen pgt tüp bebek olacak
İnş bende inanıyorum ve olacaktır eminimKuzumm yeni okudum msjlari canım benim moral bozmuyoruz neyseki embriyoların var çok şükür sonuna kadar devam olucak ben inanıyorum
DeğerlendirKız adetim 2.günü doktora gittim, aşılama başlayalım kist yoksa dedi ultrasona soktu, bir de ne görsün daha 2. Günden 17 mm yumurta var. Pazartesi gel dedi çatlamazsa iğne yapalım dedi, adetin 5.Günü kesildi reglim değerlendirim diyorum
Ozelemi devlete mi gidiyorsun onemli olanMaviSasa234
Maviesra
maviespumante
Kızlar sizleri biliyorum tüp bebek tedavisi olan ama bilenlere sormak istedim.
Yarın sabah doktor randevum var ve artık tüp bebek için tedavi yolu çizeceğiz..
Şimdi ben doktor konusurken heyecan yapıcam kesin..
Sizce sormam gereken sorular nedir?? Neler önemli??
Bende tüp bebek tedavisi görüyorum bol şanslarMaviSasa234
Maviesra
maviespumante
Kızlar sizleri biliyorum tüp bebek tedavisi olan ama bilenlere sormak istedim.
Yarın sabah doktor randevum var ve artık tüp bebek için tedavi yolu çizeceğiz..
Şimdi ben doktor konusurken heyecan yapıcam kesin..
Sizce sormam gereken sorular nedir?? Neler önemli??