Gebeliğe Hazırlık 2023 Yılında Gebelik Planlayanlar🍼🤰🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ay saol videoyu izledim doktorda boyle yap dedi bana offf ne zor ya bu işler kaldi son bakalim nolcak merak ediyorum umutsuz vaka çok korkuyorum Allahım hepimize yardim etsin kuzu ya
Hiç korkma..
Senin bu kombinasyon zaten düşük amh içinmiş..
Ve güzel yumurtalar toplanmış.. Yabancı siteleri okudum :)
Sen içini ferah tut..
Mesele yumurta sayısı değil, mesele sağlıklı embryo...
Ama benim düştüğüm hataya düşme..
Tek atımlık kurşunun var gibi düşün ve genetik testi yaptır..
Özelde bile olsa histerskopi yaptır..
Herşeyden emin ol öyle dene..
Ama taze transfer olacaksa şimdiden genetik test yaptır..
Az embryo oluşursa da havuz yöntemini sor..
2 kere hakkın var sonuçta...

Doktor dediyse öyledir zaten canım telaş etme her doktor farklı tedavi uyguluyor sonuç da

Tamam canım ekran resmi alayımda unutmim ilk deneyimsiz şekilde ilerliyorum bakalim neler olcak

Genetik. Testi tüp bebeğe geçtiğimizde bende sorayım doktora aslında önemli. İlla tutmadığı zaman yapılmamali bence

Bunu bana biri daha söyledi ama sivilceler için söyledi. Gözeneklere de iyi gelir mi bu karışım? Bir de hepsini karıştırıp bir kutuya koysam öyle kullansam bozulma falan olur mu?
Minik bi kutuya karıştırıp koyarsan bişi olmaz yani 1 haftalık hazırlayabilirsin. Direk cilt yenileme yapacağı için bütün problemlerini çözer.

Minik bi kutuya karıştırıp koyarsan bişi olmaz yani 1 haftalık hazırlayabilirsin. Direk cilt yenileme yapacağı için bütün problemlerini çözer.
Kuzu bende burada cilt bakım merkezi buldum.
Peeling ile beraber cilt bakımına gideceğim.
Arkadaşın eşine de bize nemlendirici yap dedik. Güzel olsun.. Bize gayet güzel nemlendirici de yapacak.
Artık negatif aldığıma göre bütün kimyasallar bana mubah
Bugünde cips yerken nasıl mutlu oldum

Bu minik güneş lekelerine de iyi gelir mi acaba canım yada önerdiğin krem serum varsa oda olurr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…