- 25 Ağustos 2017
- 5.007
- 6.918
- 198
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #10.801
Hiç korkma..Ay saol videoyu izledim doktorda boyle yap dedi banaofff ne zor ya bu işler kaldi son bakalim nolcak merak ediyorum umutsuz vaka çok korkuyorum Allahım hepimize yardim etsin kuzu ya
Doktor dediyse öyledir zaten canım telaş etme her doktor farklı tedavi uyguluyor sonuç daHepsini karıştır dedi canim iğne sayisini da o yazdı uc sayisinida o yazdı artik pazartesi tekrar teyit ederim suan esime soyledim teror estiriyoneden anlamiyon iyice sormadın diyo panik oldum ama zararı olmaz dimi doktor hepsini karıştırcan dedi bana eminim bundan
Tamam canım ekran resmi alayımda unutmim ilk deneyimsiz şekilde ilerliyorum bakalim neler olcakHiç korkma..
Senin bu kombinasyon zaten düşük amh içinmiş..
Ve güzel yumurtalar toplanmış.. Yabancı siteleri okudum :)
Sen içini ferah tut..
Mesele yumurta sayısı değil, mesele sağlıklı embryo...
Ama benim düştüğüm hataya düşme..
Tek atımlık kurşunun var gibi düşün ve genetik testi yaptır..
Özelde bile olsa histerskopi yaptır..
Herşeyden emin ol öyle dene..
Ama taze transfer olacaksa şimdiden genetik test yaptır..
Az embryo oluşursa da havuz yöntemini sor..
2 kere hakkın var sonuçta...
Doktor dediyse öyledir zaten canım telaş etme her doktor farklı tedavi uyguluyor sonuç da
Minik bi kutuya karıştırıp koyarsan bişi olmaz yani 1 haftalık hazırlayabilirsin. Direk cilt yenileme yapacağı için bütün problemlerini çözer.Bunu bana biri daha söyledi ama sivilceler için söyledi. Gözeneklere de iyi gelir mi bu karışım? Bir de hepsini karıştırıp bir kutuya koysam öyle kullansam bozulma falan olur mu?
Kuzu bende burada cilt bakım merkezi buldum.Minik bi kutuya karıştırıp koyarsan bişi olmaz yani 1 haftalık hazırlayabilirsin. Direk cilt yenileme yapacağı için bütün problemlerini çözer.
Aynen kromozom ve pıhtılaşmaya bakılıyor...Genetik. Testi tüp bebeğe geçtiğimizde bende sorayım doktora aslında önemli. İlla tutmadığı zaman yapılmamali bence
Ben hepsini attım. Çocuğuma çektiğim acıları zorlukları bırakmak istemedimBen iğneleri de saklıyorum
Bu boş iğnelerle bir bebek fotosu atarsın inşAllah buralara kuzumBen iğneleri de saklıyorum
Çok teşekkür ederim canımMinik bi kutuya karıştırıp koyarsan bişi olmaz yani 1 haftalık hazırlayabilirsin. Direk cilt yenileme yapacağı için bütün problemlerini çözer.
İnşallah tek hayalim oBu boş iğnelerle bir bebek fotosu atarsın inşAllah buralara kuzum
Bu da güzelmiş kuzumBen hepsini attım. Çocuğuma çektiğim acıları zorlukları bırakmak istemedim
Hafızamdan da silmek istiyorum.
Her yaptığım iğneyi mutemadiyen çöpe ayin yapar gibi uğurladım
Aşılama bitsin sorucam doktorumaAynen kromozom ve pıhtılaşmaya bakılıyor...
Bence muhakak gidin yaptırın..
Bu minik güneş lekelerine de iyi gelir mi acaba canım yada önerdiğin krem serum varsa oda olurrOlur ama kullandıktan sonra nemlendirici sür. Biraz pahalı bi ürün içeriği temiz ama.
Kullanıp memnun olan çok umarım sanada iyi gelir.
Kızlar aslında fito,madecassol,bepanthol,hametan kremlerini karıştırıp içine 1 ampul e vitamini kırıp haftada 2 gece sürerseniz çok faydasını görürsünüz. Amaa kesinlikle güneşe çıkmayacaksınız yani gece sürülmesi önemli . Haftada 2-3 gece fazla değil . Sürdükten sonra çook hafif yanma yapabilir ama rahatsız edecek yanma olursa soğuk suyla yıkayın ve kullanımı bırakın
Yok canım birşey olmaz azcık pamukla üzerinde beklet şifa olsunnÇatlatma iğnemi yaptım 00.00 da az bişi kanadı çıkarnca bişi olmaz herhalde dimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?