- 16 Ağustos 2021
- 16.851
- 16.641
- 248
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #10.781
Bütün dizi basrolleri hamile yavvGülben de hamile kalmış ya nasıl olmuş![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bütün dizi basrolleri hamile yavvGülben de hamile kalmış ya nasıl olmuş![]()
Valla bende kendim yapıyorum
Pazartesi sorayim gidince insallah doğrudur eğer yanlış ise zararı olurmu ya insülin iğne ucunu ve 5lik enjektör 5 adet verildi ayrı ayrı olsa ayrı verilmezmiydi onlarda aynı iğne ucu ile vurulunca girip çıkartınca ucu kör olmazmiYa bu 3 igneyi karistirip yapmayi da bir tekrar sorsan mi? Heryerin uygulamasi farkli oluyor tabi de, ben kendi merkezime sordum 2. Kontrolumde, yapmayin boyle bir uygulama yok dediler bana.. yani seninki gibi yapabilmeyi cok isterdim aslinda, biz bu aksamla birlikte su ana kadar 16 igne batirmisiz gobegimegobek deligimin cevresinde yer bulamiyorum artik
![]()
Ben kendim yapıyorum hahaha
Az daha devam et kanka olcaksınız hahahahaKiz gerçekten çok beğendim ama dediğinden zor anlıyorum sonra dedi sen ne iş yapiyon ilk kez muhatap oldu dedim biyologum He diyo ben de diyom nasıl anlıyor iyi oldu bu diyor daha hızlı anlatmaya basladiterim cok kullaniyor
![]()
Nezaman kimdenGülben de hamile kalmış ya nasıl olmuş![]()
Başka bi arkadasa onu vermişler mesela ama erkek sorunu var mesela benim amh düşük ondan bunları vermiş olabilirlerSende gonal f yok mu canim?
Ne ilginc her yerde farkli farkli ilaclar veriyorlar demek ki… tabi kisiden kisiye de degisiyordur herhalde
Cok gecmis olsun, sifa olsun, guzel sonuclari getirsin insallahDaha dün ben ofis histeroskopi oldum. Kalp rahim tanısını detaylandırmak istedi doktorum ve dün artık perdeye dönüşmüş bir halde bulunca kesti perdeyi mesela@Mavihali
valla bilmiyorum ki canim, bana zaten kimse igne vermiyor ilaclarla beraber, ben hem buyuk boy hem kucuk uclu ignelerden bol bol kendim aliyorum. Buyuk boylularla cekip vurmak icin kucuk boyu takiyoruz. Hepsinde farkli igne ucu kullaniyorum, ev su an enjektor dolu. Meriofert disindaki ilaclarimiz tamamen farkli, belki seninkiler karisabiliyordur bilemiyorum. Sana zaten merkezindekiler dememis miydi karistir diye?Pazartesi sorayim gidince insallah doğrudur eğer yanlış ise zararı olurmu ya insülin iğne ucunu ve 5lik enjektör 5 adet verildi ayrı ayrı olsa ayrı verilmezmiydi onlarda aynı iğne ucu ile vurulunca girip çıkartınca ucu kör olmazmikafam karıştı inşallah yanlış bise yapmıyorum
Gülben de hamile kalmış ya nasıl olmuş![]()
Hepsini karıştır dedi canim iğne sayisini da o yazdı uc sayisinida o yazdı artik pazartesi tekrar teyit ederim suan esime soyledim teror estiriyoCok gecmis olsun, sifa olsun, guzel sonuclari getirsin insallah☺
valla bilmiyorum ki canim, bana zaten kimse igne vermiyor ilaclarla beraber, ben hem buyuk boy hem kucuk uclu ignelerden bol bol kendim aliyorum. Buyuk boylularla cekip vurmak icin kucuk boyu takiyoruz. Hepsinde farkli igne ucu kullaniyorum, ev su an enjektor dolu. Meriofert disindaki ilaclarimiz tamamen farkli, belki seninkiler karisabiliyordur bilemiyorum. Sana zaten merkezindekiler dememis miydi karistir diye?
Aynen bakalım yeni doktora gitmeden önce de tahlilleri yapmak istiyorum..Belki yeniden baslama daha iyi kuzum çok iyi bir doktor ve yerler araştır
Ben 2.transferdeyim kuzu ne iğneler batırdım kendime
Ondan olabilir kuzum.. Ters tarafına denk geliyor ve yapamıyor olabilirsin..Yazıda sağ ama diğer herseyde sol kullanırım canim 2 sol yaptım kanadi 2 sag yaptım kanamadı meselaonla alakalı olabilirmi bilmiyodum valla korka korka sokuyorum ya
![]()
Cok gecmis olsun, sifa olsun, guzel sonuclari getirsin insallah☺
valla bilmiyorum ki canim, bana zaten kimse igne vermiyor ilaclarla beraber, ben hem buyuk boy hem kucuk uclu ignelerden bol bol kendim aliyorum. Buyuk boylularla cekip vurmak icin kucuk boyu takiyoruz. Hepsinde farkli igne ucu kullaniyorum, ev su an enjektor dolu. Meriofert disindaki ilaclarimiz tamamen farkli, belki seninkiler karisabiliyordur bilemiyorum. Sana zaten merkezindekiler dememis miydi karistir diye?
Ücret sıkıntı değil doktor bana karıştır yap dedi ondan ayrı yapmıyorum ayyy stres bastı inşallah yanlış anlamadimAynen bakalım yeni doktora gitmeden önce de tahlilleri yapmak istiyorum..
Bi yandan da doktoru bulup onunla ilerlemek istiyorum.. Doğru doktor herşeyi değiştiriyor…
Ben 2.transferdeyim kuzu ne iğneler batırdım kendimeResmen bu tüp bebek sürecinde kendime eziyet etmek gibi oldu.. Kendimi acıtmaktan zevk alacaktım neredeyse
Acıda bebeğe dön safasına ramak kalmıştı
Ondan olabilir kuzum.. Ters tarafına denk geliyor ve yapamıyor olabilirsin..
Maviesra ben az iğne aldım. 2-5 ml lik.. Trendyoldan 100 lü insülin iğnesi aldım.. Sürekli insülin iğne ucunu değiştiriyorum.. Belki size yardımcı olur.. 20-25 tl birşeydi..
Araştıralım kuzu, fostimon ile meriofert mi karıştırıyorsun.. Dur panik yapma çözeriz...Ücret sıkıntı değil doktor bana karıştır yap dedi ondan ayrı yapmıyorum ayyy stres bastı inşallah yanlış anlamadimbisey olmaz boşa gitmez iğneler offf
Evet canim ilk fostimonlari ayrı ayarliyom sonra merioferti ayarliyom ve fostimon ile karıştırıp tek enjektorle vuruyorum yarın son iğne pazartesi doktora sorarım mutlaka bilen varsa bi öğren sende street bastı beniAraştıralım kuzu, fostimon ile meriofert mi karıştırıyorsun.. Dur panik yapma çözeriz...
Reçetece 5 5lik enjektör 5 insilun ucu yazılıydı yani ayrı vurulsam ayrı yazardı doktor diye düşünüyorum bide 10 adet yazmazmiydiAraştıralım kuzu, fostimon ile meriofert mi karıştırıyorsun.. Dur panik yapma çözeriz...
Kuzu fostimon kullanım klavuzunda fostimon başka tıbbi ürünler ile karıştırmayınız yazmış. Galiba karıştırmamak gerekiyor.Evet canim ilk fostimonlari ayrı ayarliyom sonra merioferti ayarliyom ve fostimon ile karıştırıp tek enjektorle vuruyorum yarın son iğne pazartesi doktora sorarım mutlaka bilen varsa bi öğren sende street bastı beni
Kuzu fostimon kullanım klavuzunda fostimon başka tıbbi ürünler ile karıştırmayınız yazmış. Galiba karıştırmamak gerekiyor.
Ama şimdi bir video buldum. Orada da karıştırıp uygulayınız diyor...
Doktorun sana karıştır dediyse karıştır. Hatırlamıyorsan karıştırma..
El ele tutuşarakGülben de hamile kalmış ya nasıl olmuş![]()
Yok yok olmaz merak etme.. İkisi de protein yapıda, bir biri ile reaksiyona girmezler. Yarın ayrı ayrı vurmaya çalış. Zaten pazartesi gelişime göre bi daha verecekler. Net öğrenmiş olursun..Karistir dedi yani hepsini birlestir dedi offff yarın tek tek vurayım yada son igne zaten oyle deniyim pazartesi zaten sorarim inşallah kotu bise olmaz![]()
Ay saol videoyu izledim doktorda boyle yap dedi banaYok yok olmaz merak etme.. İkisi de protein yapıda, bir biri ile reaksiyona girmezler. Yarın ayrı ayrı vurmaya çalış. Zaten pazartesi gelişime göre bi daha verecekler. Net öğrenmiş olursun..