- 6 Şubat 2021
- 6.215
- 6.252
- 148
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #10.761
Testlerini hallet önümüz yaz az dinlen canim 3 deneme hem maddi hem manevi zorlar biraz rahatla ve başka bir doktor ile denemeye devam et döllenen yumurtalar nasıl acaba sıfırdan başlamak masraf olur iyice düşün tasin kuzumKuzum ben polipten şüphe etmiştim çünkü benim gibi durumda olan görüştüğüm herkes ilk seferde gebe kaldı.. Kalmayanlarda histeroskopi sonrası kaldı..
ama benim doktor ısrar ile senin rahimde sorun yok dedi…
2.de ekstra hiç bir şey yapmadı…
Şimdi doktoru değiştireceğim..
Göz göre göre negatif oldu.. Ben sürekli niye 2.yi deniyoruz zaten farklı birşey yapmıyoruz dedim.
Transfer olduğum dk bile transfer videosunu çektiler.. İrdelemediğiniz için inanmıyorum istemiyorum dedim..
Geriye 4 embryo kaldı..
Onlarda çift dondurulmuş.. Yani 2 hakkım kaldı..
Ve ben zaten çift embryo hiç istemiyordum ve sürekli de dedim beni çift sürüklemeyin istemiyorum dedim..
şimdi histeroskopi ve laporoskopiyi araştıracağım..
endokrin ve romatoloji muayne olacağım..
Bi daha genetik gidip ekstra testler yapacağım..
Cd56 için yapılacak birşey var mı ona bakacağım.. cd56 çok pahallı emin olmadan yapmayacağım..
Öyle hem hormonal hem de mental olarak dinlenirken bir de böyle irdeleyip emşn olduktan sonra transfer olacağım..
Kuzu iğne acıtıyorsa hava kalmıştır..Pazartesi gidicem bugun ilacin biri bos cikti 2 saat yol gittim ilaci değiştirmeyebide pazartesi yine aynı yolu çekicem bugün 3.gun iğneni vurdum baya acıdı canim 2 gündür pek hissetmiyordum inşallah zorlu süreç pozitif olur valla allah hepimize yardim etsin canim
kalan 4 tane 1.kaliteTestlerini hallet önümüz yaz az dinlen canim 3 deneme hem maddi hem manevi zorlar biraz rahatla ve başka bir doktor ile denemeye devam et döllenen yumurtalar nasıl acaba sıfırdan başlamak masraf olur iyice düşün tasin kuzum
Olur ama kullandıktan sonra nemlendirici sür. Biraz pahalı bi ürün içeriği temiz ama.Cildim karma canım, T bölgesi yağlı, yanaklar ise kuru bu ürün olur mu?
Bunu bana biri daha söyledi ama sivilceler için söyledi. Gözeneklere de iyi gelir mi bu karışım? Bir de hepsini karıştırıp bir kutuya koysam öyle kullansam bozulma falan olur mu?Olur ama kullandıktan sonra nemlendirici sür. Biraz pahalı bi ürün içeriği temiz ama.
Kullanıp memnun olan çok umarım sanada iyi gelir.
Kızlar aslında fito,madecassol,bepanthol,hametan kremlerini karıştırıp içine 1 ampul e vitamini kırıp haftada 2 gece sürerseniz çok faydasını görürsünüz. Amaa kesinlikle güneşe çıkmayacaksınız yani gece sürülmesi önemli . Haftada 2-3 gece fazla değil . Sürdükten sonra çook hafif yanma yapabilir ama rahatsız edecek yanma olursa soğuk suyla yıkayın ve kullanımı bırakın
Aman hicbisi cevaplamiyorlar ben de iyi doktor diye ısrarcı olmuyorum kacirmayim adamı yoksa ben darlardımDevlet sirri sanki hahaha
Havasini cikartiyorum ama bilemedim ki Morarma vs olmadi daha canim soldan yapınca kanıyor sağdan bise olmuyo anlamadimKuzu iğne acıtıyorsa hava kalmıştır..
Dikkatlice bak hava kalmışsa gün içinde ağrı yapar..
Benimde kan sulandırıcı iğne içinde hava kalıyor ve morluk yapıyor..
diğerleri ağrı yapıyor..
Şaka gibiler ya hahahAman hicbisi cevaplamiyorlar ben de iyi doktor diye ısrarcı olmuyorum kacirmayim adamı yoksa ben darlardım
Eşim ağır oligospermi cnm bı de bende de PKo az da olsa var sanırımSizin tedaviniz için sebep nedir?
Belki yeniden baslama daha iyi kuzum çok iyi bir doktor ve yerler araştırkalan 4 tane 1.kalite
5 tane yani 2 denemelik daha 2.kalite var..
Ama merkez değiştirence genelde kalitesiz deyip çöp ediyorlar..
Kanama oluyorsa batırmada sıkıntı var.. Kararsız kalma.. Acır girmez diye düşünme.. Sol taraftan yapamıyorsan solak bilir misinHavasini cikartiyorum ama bilemedim ki Morarma vs olmadi daha canim soldan yapınca kanıyor sağdan bise olmuyo anlamadim
Kiz gerçekten çok beğendim ama dediğinden zor anlıyorum sonra dedi sen ne iş yapiyon ilk kez muhatap oldu dedim biyologum He diyo ben de diyom nasıl anlıyor iyi oldu bu diyor daha hızlı anlatmaya basladiŞaka gibiler ya hahah
Ya bu 3 igneyi karistirip yapmayi da bir tekrar sorsan mi? Heryerin uygulamasi farkli oluyor tabi de, ben kendi merkezime sordum 2. Kontrolumde, yapmayin boyle bir uygulama yok dediler bana.. yani seninki gibi yapabilmeyi cok isterdim aslinda, biz bu aksamla birlikte su ana kadar 16 igne batirmisiz gobegimePazartesi gidicem bugun ilacin biri bos cikti 2 saat yol gittim ilaci değiştirmeyebide pazartesi yine aynı yolu çekicem bugün 3.gun iğneni vurdum baya acıdı canim 2 gündür pek hissetmiyordum inşallah zorlu süreç pozitif olur valla allah hepimize yardim etsin canim
Sende gonal f yok mu canim?2 toz 1 su fostimon , 1 toz 1 su meriofet canim hepsini karıştırıp tek iğne vuruyorum akşam 8 de
Kanama oluyorsa batırmada sıkıntı var.. Kararsız kalma.. Acır girmez diye düşünme.. Sol taraftan yapamıyorsan solak bilir misin
Hahaha o zaten şaşırtıcıGülben de hamile kalmış ya nasıl olmuş
Yazıda sağ ama diğer herseyde sol kullanırım canim 2 sol yaptım kanadi 2 sag yaptım kanamadı meselaKanama oluyorsa batırmada sıkıntı var.. Kararsız kalma.. Acır girmez diye düşünme.. Sol taraftan yapamıyorsan solak bilir misin
Daha dün ben ofis histeroskopi oldum. Kalp rahim tanısını detaylandırmak istedi doktorum ve dün artık perdeye dönüşmüş bir halde bulunca kesti perdeyi meselaCanim oyle rutin herkese yapmiyorlar. Tup bebek oncesinde bile rutin degil. Gecmis cok fazla sebebi anlasilamayan dusuk varsa ornegin, ya da hsg de supheli goruntuler gorup daha fazla arastirmak istediklerinde yapiyorlar tanisal olarak. Rahimde bir sorun, polip vs olduguna emin olduklarinda da direk operatif olarak yapiyorlar. Tanisal baslayip olay aninda mudahale etmeleri gereken birsey gorduklerinde de ediyorlar zaten.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?