Gebeliğe Hazırlık 2023 Yılında Gebelik Planlayanlar🍼🤰🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
MErhaba kızlar iyi akşamlar her ay sürekli olan şey yine oldu test trafiğine başladım yine bu testi yaptım silik çizgiydi çok silik hemde 1 saat sonra baktım durum bu sanırım yine değilim

Eklentiler

• image.webp
    14,4 KB · Görüntüleme: 61
MErhaba kızlar iyi akşamlar her ay sürekli olan şey yine oldu test trafiğine başladım yine bu testi yaptım silik çizgiydi çok silik hemde 1 saat sonra baktım durum bu sanırım yine değilim
İlk 10 dk içinde çıkan sonuç geçerli diye biliyorum canım istersen yarın sabah tekrarla ilk idrarla

Her biri ayrı bir şey söylüyor.ama engel değil diyorlarsa değildir tabi. Önceki doktorum kaç cmlerle hamile kalanı gördüm bu ne ki diyordu ama gel gör ki daha hiç hamile kalamadım henüz

Bu minik güneş lekelerine de iyi gelir mi acaba canım yada önerdiğin krem serum varsa oda olurr
Kuzum ciltle alakalı herşeye iyi geliyo bikaç arkadaş toplanın alın bölüşüp kullanın 1 kişi için çok fazla gelir. Daha doğal daha uygun Islattığınız pirinç suyuyla yüzünüzü silin Aslında çok problemli cildiniz yoksa dünyanın parasını verip ürün almanıza gerek yok . Cildine uygun evdeki malzemeyi bulmanız yeterli

Bu minik güneş lekelerine de iyi gelir mi acaba canım yada önerdiğin krem serum varsa oda olurr
Benim kullandığım serum yok mesela . Günlük cilt temizliğimi yapar gül suyunu tonik olarak kullanırım. Yaz-kış hergün güneş kremi kullanırım ayda 1 kerede cilt bakımı ohh misss. Bu işin içindeyim diye herkes bişiler yapıyorum sanıyo ama gerçekten önemli olan cildi temiz tutmak

Çook sağol kuzum beniim dediğin çok mantıklı bunu uygulayım ben en iyisi teşekkür ederiim

Bu zamana kadar nerelerdeydin sen yaaaa

Cd56 fiyatı be kadar çok pahalı demişsiniz ben bir yerde 3000 falan okudum daha da yoktur inşallah kur bizi kuruttu

Günaydın herkese bugün iğne sonrası 15.günüm ve bat günüm kaset testim bu şekilde çıktı bu da iğne etkisi değildir artık değil mi?
Görüyorum evet kuzum değil bencede bir kan vermeyi hakediyorrr

Gunaydin arkadaşlar
Ic çamaşırımda kahve kan karışımı leke gördüm..
24 mart regl günüm
Sizce bir anlami var mi acil yanıt verin heyecan yaptım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…