- 19 Ekim 2021
- 7.301
- 31.018
- 478
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #10.821
Beklettim bı daha akmadiYok canım birşey olmaz azcık pamukla üzerinde beklet şifa olsunn
İlk 10 dk içinde çıkan sonuç geçerli diye biliyorum canım istersen yarın sabah tekrarla ilk idrarlaMErhaba kızlar iyi akşamlar her ay sürekli olan şey yine oldu test trafiğine başladım yine bu testi yaptım silik çizgiydi çok silik hemde 1 saat sonra baktım durum bu sanırım yine değilim
YArın sabah tekrarlayın canım teşekkür ederimİlk 10 dk içinde çıkan sonuç geçerli diye biliyorum canım istersen yarın sabah tekrarla ilk idrarla
Her biri ayrı bir şey söylüyor.ama engel değil diyorlarsa değildir tabi. Önceki doktorum kaç cmlerle hamile kalanı gördüm bu ne ki diyordu ama gel gör ki daha hiç hamile kalamadım henüzBenim de 2 cm 2 buçuk cm değişiyor yumurtalik içinde folikul kisti diyorlar ama adetle atılması lazım atılmıyor. Hormonal olarak bir zararı yok diyor doktor son gittiğim tüp bebege engel değil dedi, oncekisi aspire etmeliyiz demişti.
Kuzum ciltle alakalı herşeye iyi geliyo bikaç arkadaş toplanın alın bölüşüp kullanın 1 kişi için çok fazla gelir. Daha doğal daha uygunBu minik güneş lekelerine de iyi gelir mi acaba canım yada önerdiğin krem serum varsa oda olurr
Benim kullandığım serum yok mesela . Günlük cilt temizliğimi yapar gül suyunu tonik olarak kullanırım. Yaz-kış hergün güneş kremi kullanırım ayda 1 kerede cilt bakımı ohh misss. Bu işin içindeyim diye herkes bişiler yapıyorum sanıyo ama gerçekten önemli olan cildi temiz tutmakBu minik güneş lekelerine de iyi gelir mi acaba canım yada önerdiğin krem serum varsa oda olurr
Çook sağol kuzum beniim dediğin çok mantıklı bunu uygulayım ben en iyisi teşekkür ederiimKuzum ciltle alakalı herşeye iyi geliyo bikaç arkadaş toplanın alın bölüşüp kullanın 1 kişi için çok fazla gelir. Daha doğal daha uygunIslattığınız pirinç suyuyla yüzünüzü silin Aslında çok problemli cildiniz yoksa dünyanın parasını verip ürün almanıza gerek yok . Cildine uygun evdeki malzemeyi bulmanız yeterli
Allah Allah niye böyle yapıyor yaAn itibariyle döngümün 38.gününe girmiş bulunmaktayım, şuana kadar en geç 37.günde regl olmuştum
Bu zamana kadar nerelerdeydin sen yaaaaKuzum ciltle alakalı herşeye iyi geliyo bikaç arkadaş toplanın alın bölüşüp kullanın 1 kişi için çok fazla gelir. Daha doğal daha uygunIslattığınız pirinç suyuyla yüzünüzü silin Aslında çok problemli cildiniz yoksa dünyanın parasını verip ürün almanıza gerek yok . Cildine uygun evdeki malzemeyi bulmanız yeterli
Bilmiyorum ya niye böyle olduğunuAllah Allah niye böyle yapıyor ya
Cd56 fiyatı be kadar çok pahalı demişsiniz ben bir yerde 3000 falan okudum daha da yoktur inşallahKuzum ben polipten şüphe etmiştim çünkü benim gibi durumda olan görüştüğüm herkes ilk seferde gebe kaldı.. Kalmayanlarda histeroskopi sonrası kaldı..
ama benim doktor ısrar ile senin rahimde sorun yok dedi…
2.de ekstra hiç bir şey yapmadı…
Şimdi doktoru değiştireceğim..
Göz göre göre negatif oldu.. Ben sürekli niye 2.yi deniyoruz zaten farklı birşey yapmıyoruz dedim.
Transfer olduğum dk bile transfer videosunu çektiler.. İrdelemediğiniz için inanmıyorum istemiyorum dedim..
Geriye 4 embryo kaldı..
Onlarda çift dondurulmuş.. Yani 2 hakkım kaldı..
Ve ben zaten çift embryo hiç istemiyordum ve sürekli de dedim beni çift sürüklemeyin istemiyorum dedim..
şimdi histeroskopi ve laporoskopiyi araştıracağım..
endokrin ve romatoloji muayne olacağım..
Bi daha genetik gidip ekstra testler yapacağım..
Cd56 için yapılacak birşey var mı ona bakacağım.. cd56 çok pahallı emin olmadan yapmayacağım..
Öyle hem hormonal hem de mental olarak dinlenirken bir de böyle irdeleyip emşn olduktan sonra transfer olacağım..
Görüyorum evet kuzum değil bencede bir kan vermeyi hakediyorrrGünaydın herkesebugün iğne sonrası 15.günüm ve bat günüm kaset testim bu şekilde çıktı bu da iğne etkisi değildir artık değil mi?
GünaydınGünaydın herkesebugün iğne sonrası 15.günüm ve bat günüm kaset testim bu şekilde çıktı bu da iğne etkisi değildir artık değil mi?
Biz istiyoruz diye tüm dunya starları hamileBütün dizi basrolleri hamile yavv
TebriklerGünaydın herkesebugün iğne sonrası 15.günüm ve bat günüm kaset testim bu şekilde çıktı bu da iğne etkisi değildir artık değil mi?
Belirtin var mi?Günaydın herkesebugün iğne sonrası 15.günüm ve bat günüm kaset testim bu şekilde çıktı bu da iğne etkisi değildir artık değil mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?