• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık 2023 Yılında Gebelik Planlayanlar🍼🤰🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kuzum hadi cokkk sevindim yaa, benimde cumartesi kontrol.
Yaa doktor çok tatlıydı çalışıyorum dedim izin vs zor olacak sabah yedi buçukta burdayım ben dedi gelirsin ilk seni alırım dedi🥺 öyle ketum doktorlar gördüm ki biriside aynı hastanede bir kadın doktordu. hatta söyledim bugunki doktora kendisinden hiç memnun kalmadığımi bana sizin 8milyon spermike tüp bebek bile olmaz dedi dedim agliycaktim çok duygandm, aa dedi o ne demek çok biliyor Mehtap hanım dedi.moral çok önemli dedi stres yapma.
mikroçip olayını bende sordum doktoruma hiç bir farkı yok demişti.
Tüpler açıksa sorun yok kist küçük zaten. Hadi inşallah bu ay güzel.haberler alırız ya 💕😻🐣
Evet herkes hamileydi bekleyen bende elimde rahim filmi koca dosyaa😑
Evet covid olunca iptal olunuyo sanırım dikkat edin kendinize 🌼♥️
Aynen önceki ay başlamıştık tedaviye yarım kaldı covidden dolayı..

Ah ne güzel ilgilenmiş doktor keşke hepsi öyle olsa, üslup çokkk önemli.. Yaklaşım tarzı vs.. O dosya benim okadar kabarık ki. Önceki doktorlarm sürekli hormon tahlili yaptırıp duruyordu bir tomar kağıt oldu.
Bu ay şans yüzümüze gülsün inşallahhh💙🤲🤲

Bilmiyorum ben mi fazla nazliyim ama bu tup bebek sureci bana gercekten zor geldi. Hergun gobekten 3 igne yapmak - ki ben yapamiyorum, esime yaptiriyorum; bir de 4. su eklendi. Hem hergun 4 igne acisi ve stresi, hem yuklenen hormonlar, hem surekli Balikesirden istanbula git gel yapma cabasi beni simdiden yordu.

MaviSasa234 MaviSasa234 boyle bir surecin, bu kadar ugrasinin sonucu pozitif olsun istiyor insan. O kadar gonulden dua ediyorum ki senin icin, insallah bugunku testin icin henuz erken davranmissindir. Degilse de, insallah bir dahaki sefere tutar🙏🏻

Maviesra Maviesra senin nasil gidiyor surec?
Pazartesi gidicem bugun ilacin biri bos cikti 2 saat yol gittim ilaci değiştirmeye :( bide pazartesi yine aynı yolu çekicem bugün 3.gun iğneni vurdum baya acıdı canim 2 gündür pek hissetmiyordum inşallah zorlu süreç pozitif olur valla allah hepimize yardim etsin canim

Beybiler.. Kan tahlilim <2 yani negatif çıktı... Hayırlısı olsun.. Serumu almış oldum :KK70:
Bakalım 3. denemeye nasip kısmet artık..
Toparlanır öyle yoluma devam ederim...
Demekki benim vucudumda sorun var ki kabul etmiyor. Bundan sonraki süreç kendimi sorgulama sürecim olacak:işsiz:
Canım çok şaşırdım en umut ettiğim kişi sendin valla sizlerin negatif ise ben pembe tuyalar gormeyeyim :( pazaryesi kontrol var 1 2 yumurtam oluşsun diye dua ediyorum. Biraz kendini dinle 2 3 ay remake takip belki 6 ay takip tüp bebek sonrası pozitif doğal olan çok canim

Ah inşallahhh bu forumdaki herkes sasadan pozitif haberi bekliyor 🤲 mucize olsun yüükselsin inşallahh 🤲

Valla neden gitmediğini anlamıyorm. 2 cm çikolata kisti 1.5 1 cm miyom bir iki bir şey daha saydı doktor. Senin ne kistiydi canım
Benim de 2 cm 2 buçuk cm değişiyor yumurtalik içinde folikul kisti diyorlar ama adetle atılması lazım atılmıyor. Hormonal olarak bir zararı yok diyor doktor son gittiğim tüp bebege engel değil dedi, oncekisi aspire etmeliyiz demişti.

Pazartesi gidicem bugun ilacin biri bos cikti 2 saat yol gittim ilaci değiştirmeye :KK43: bide pazartesi yine aynı yolu çekicem bugün 3.gun iğneni vurdum baya acıdı canim 2 gündür pek hissetmiyordum inşallah zorlu süreç pozitif olur valla allah hepimize yardim etsin canim
Sen ne vuruluyorsun ? Toplam kaç iğnen var?

Aynen önceki ay başlamıştık tedaviye yarım kaldı covidden dolayı..

Ah ne güzel ilgilenmiş doktor keşke hepsi öyle olsa, üslup çokkk önemli.. Yaklaşım tarzı vs.. O dosya benim okadar kabarık ki. Önceki doktorlarm sürekli hormon tahlili yaptırıp duruyordu bir tomar kağıt oldu.
Bu ay şans yüzümüze gülsün inşallahhh💙🤲🤲
Evet ya, benimde İnanki kaçıncı kadın doğum doktorum saymıyorum.
İnşallahhh o ay bu ay olsun ya💗💐 aminn

Canım güzellik akademesinde çalışıyorum işin mutfağındayım yani😇 cilt tipini görmeden bişi diyemem ama anladığım kadarıyla hassas ve yağlı cildin var. Eklediğim ürünü inceledikten sonra bi dene derim .

Hydarafacial sonrası morarma olması çok ilginç gitme oraya. Güvenilir merkez bulursan hydrafacial çok iyi bi işlem . Eğer sıkar izin fazla ve derinse dermapen de deneyebilirsin💜
Cildim karma canım, T bölgesi yağlı, yanaklar ise kuru bu ürün olur mu?

Nasıl ise yarıyormu canim bide meriofet karıştırıyorum içine ben
😅Valla bendeki doktorlar açıklama yapmadığı için bilemiyorum canım
Bn asilama başladığımdan beri fostimon kullaniyorum bakalm pazartesi de aşılama yapacaklar ama hiç bişi solemiyorlar tabi 😅

Canım çok şaşırdım en umut ettiğim kişi sendin valla sizlerin negatif ise ben pembe tuyalar gormeyeyim :KK43: pazaryesi kontrol var 1 2 yumurtam oluşsun diye dua ediyorum. Biraz kendini dinle 2 3 ay remake takip belki 6 ay takip tüp bebek sonrası pozitif doğal olan çok canim

MaviSasa234 MaviSasa234 kuzum doktorun kimdi senin herhangi bisey söyleşilerimi peki dondurulmuş embiryolar varmı hala

Canım çok şaşırdım en umut ettiğim kişi sendin valla sizlerin negatif ise ben pembe tuyalar gormeyeyim :KK43: pazaryesi kontrol var 1 2 yumurtam oluşsun diye dua ediyorum. Biraz kendini dinle 2 3 ay remake takip belki 6 ay takip tüp bebek sonrası pozitif doğal olan çok canim

Kuzum ben polipten şüphe etmiştim çünkü benim gibi durumda olan görüştüğüm herkes ilk seferde gebe kaldı.. Kalmayanlarda histeroskopi sonrası kaldı..
ama benim doktor ısrar ile senin rahimde sorun yok dedi…
2.de ekstra hiç bir şey yapmadı…
Şimdi doktoru değiştireceğim..
Göz göre göre negatif oldu.. Ben sürekli niye 2.yi deniyoruz zaten farklı birşey yapmıyoruz dedim.
Transfer olduğum dk bile transfer videosunu çektiler.. İrdelemediğiniz için inanmıyorum istemiyorum dedim..
Geriye 4 embryo kaldı..
Onlarda çift dondurulmuş.. Yani 2 hakkım kaldı..
Ve ben zaten çift embryo hiç istemiyordum ve sürekli de dedim beni çift sürüklemeyin istemiyorum dedim..
şimdi histeroskopi ve laporoskopiyi araştıracağım..
endokrin ve romatoloji muayne olacağım..
Bi daha genetik gidip ekstra testler yapacağım..
Cd56 için yapılacak birşey var mı ona bakacağım.. cd56 çok pahallı emin olmadan yapmayacağım..
Öyle hem hormonal hem de mental olarak dinlenirken bir de böyle irdeleyip emşn olduktan sonra transfer olacağım..

Back
X