Gebeliğe Hazırlık 2023 Yılında Gebelik Planlayanlar🍼🤰🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Haklısınız kızlar zaten devam ettirmiycem benim kimseyle sorunum yok, sorunu olan mesaj atsın.
Kusura bakmayın.

Sanırım rahime yapılan müdahaleler amh değerini bir tık düşürebiliyor, bu yüzden önce yumurtaları toplamak istemişlerdir. Emin değilim

Teşekkürler canım Bu süreçte en önemli şey moral, tartışmaya hiç gerek yok
Evet çok haklısın, hepimiz aynı yoldayız
Burda ben gerçekten kardeşime bile söylemediğini şeyleri buraya yazıyorum öyle bir yakınlık, bilmiyorum iyi ki üye olmuşum tanımışım hepinizi

Hamile kaldigimda bildiririm canım onun dışında burada olmicam..Gerçek anlamda 4 5 kişinin bu denli üzerime gelmesi haketmedigim laflar söylemesi, farklı biri olarak yansıtılmam beni çok kırdı ve üzdü..Benim söylediklerimi doktor söylese umutlari kırılmaz ama ben söyleyince ne anormalligim kaldı ne ugursuzlugum bı ton laf duyuyorum 1 haftadır.. Sonunda ağlattılar içleri rahat etsin artık, Hepsini Allah'a havale ediyorum.. Hepiniz kendinize iyi bakın.. Sanada çok teşekkür ediyorum Selizay kalbinde sende çok güzel bı insansın umarım Rabbim tez vakitte kucağını doldurur

Canım böyle tepki vermene hiç gerek yok, herkesin hassas olduğu konular bunlar, bazen yanlış anlaışabiliyor. Madem bu kadar rahatsız oluyorlar, söylemeyiverirsin. Zaman zaman bazı konularda susmak lazım Öğrenmek isteyen soruyor zaten, bırak doktorları yönlendirsin sen kendi sürecine odaklan
Burası sanal bir ortam bu kadar içerleyip ağlama biraz kafanı dinle moral bul istersen, bu süreç herkesi yordu ve yıprattı. Ne zaman ihtiyacın olursa biz buradayız hep.

Senin amh yuksekti sanirim ondan… bende gonalf in yaninda 2 igne daha var. Bugun bir de “catlatmama” ignesi eklendi sonra catlatma ignesi gelecek filan.

Sana histereskopi yapilmis miydi kuzu?

Ben kendi adıma buna sebep olduysam çok özür dilerim.. kimsenin bu derece hakaret etmeye hakkı yok ben bunları okumadım bilmiyordum, konuşuldu ve bitti.

Kuzucum herseye baktilar mi ? Pihtilasma Genetik HGS vs ?

Herkes birbirine karşı naif olsun ya, hepimiz zor bir süreçteyiz. Ne oldu, ne bitti ne konuşuldu hiç bilmiyorum ama birinin derdi sorunu olduğunda hepimiz öneri veriyoruz, önemli olan cümlelerimizi özenle seçebiliyor olmamız... Artık bu bebek konusu çoğumuz için okadar hassas bir mevzu oldu ki, değil sanal alemden biri, canımızdan ciğerimizden biri bile birşey söylese alınıyoruz. Burada elimizden geldiğince birbirimize yardımcı olalım.

Döngümün 37.günü, ağrılarım var ama regl gelmedi henüz. Beklemedeyim, artık regl gelmediği için bile üzülüyoruz durum çok vahim

Nasıl ya testte gördüğümüz neydi
Hayalet çizgiymiş
MaviSasa234 2 mi yani? Acaba çok erken olduğu İçin mi öyle genelde 0,0002 gibi bir şeyler çıkıyor
Yok kuzum bir öncekide aynı merkezde yaptım.. Negatifti negatif oldu
Biz niye tam sevinemiyoz acep Allahım sen buyuksun hayırlı zamanda nasip etsin insallah
Allah bizim gayretimizi seviyor demekki Kader gayrete tabidir.. Gayret edicez.. Yapacak birşey gelmiyor elden
Predictor beni de yanıltmıştı ama net çıkar diye almıştım..
Canım heveslendirmek istemiyorum ama biliyosun benimde 2.8 den yükseldi…yarın testi tekrarlasan mı?
Kuzu referans altında çıkmış. 2.8 bile referans üstü
Ben bu test sonucuna hiç inanmiyorum yok yaa bidaha yaptır 3 4 gün sonra mantığıma yatmadi
Tüp bebekte 8.gün 20-40 arası değer çıkmalıydı. Net negatif yani..
O çizgi neydi o zaman hiç anlamadım

Çok özür dilerim..
Erken davrandık, senide üzdük bilmeden
Hiç önemli değil.. Kuzu ben sana özelden yazıp doktorunun bilgilerini almak istiyorum.. Uygun olur mu?
Bilemedim yinede şaibeli bir sonuç iki gün sonra pozitif olabilir ihtimal dahilinde. Allah'tan ümit kesilmez içimden ki ses böyle diyor. Pozitif düşünüyorum pozitif olsun Allah'ım amiiinnnn
Bende öyle hissediyorum hala öyle hissediyorum ama negatif gibi
Bu sonucunu doktor veya hemsireyle paylastin mi? Belki henuz erken olmasiyla ilgili bir yorum yapabilirler?
Seni ne bos umutlandirmak, ne de kedere suruklemek istemem, sonuc ne olursa olsun hakkinda hayirlisi olsun.
Sana histereskopi yapilmis miydi?
Gene 3 maymunu oynuyorlar. Bir öncekinde de böyle olmuştu ve ragatsız etmişti.. Gene aynısını yaptılar..
Yapmadım kuzum ve çok yapmak istiyordum doktor gerek yok dedi..
Ama bir önceki de hsg çektirme demişti ve tüpte akış az çıkmıştı.. O yüzden net doktor değiştireceğim..
MaviSasa234 canim hiç belli olmaz, yüzde yüz umutlanmayalim ama çok inanmıştım ben
Canim sen nerde yaptırdın tüp işlemini
Pendik medikal park ta..
hayırlısı böyleymiş
Hayırlısı pes etmeyi düşünmüyorum ama yol haritamı çıkarmak için biraz durup dinleneceğim.. Hızlı ilerlemek galiba gözden birşeylerin kaçmasına sebep oldu..
Kuzum gebelik testi negatifse bir anlamı yok maalesef, tekrar yumurtluyor olabilir misin..?

İnanmıyorum, bariz bir çizgi vardı, şok oldum. Ne diyeceğimi bilemiyorum gerçekten
Larissa net negatif demişti
Senin amh yuksekti sanirim ondan… bende gonalf in yaninda 2 igne daha var. Bugun bir de “catlatmama” ignesi eklendi sonra catlatma ignesi gelecek filan.

Sana histereskopi yapilmis miydi kuzu?
Benim amh 3 civarıydı.. Ben o yüzden az ilaç kullandım..
Aynen bana doktor çatlamasın diye tarlusal verdi. Bir çok doktor iğne veriyormuş..
Yaptırmadım kuzu.. Ama şimdi onun için sigorta yaptırmıştım. 3 ay bekleme süresi varmış. Bitsin yapacağım.. Haziran gibi yapabiliyorum galiba..
Eşimde sigortayı iptal edelim gelecek ay yaptır gecikmeyelim diyor.. Bilmiyorum kafam çok karışık
Gene aynı düşünme sistemine girmek yoruyor

Kuzucum herseye baktilar mi ? Pihtilasma Genetik HGS vs ?
Hsg tüp bebekten önce çekildim, sol tüpte akış azdı.. Şimdi bi doktorla görüşüp histeroskopi mi laporoskopi mi ona karar vereceğim..
Genetik eşim ve benim temiz çıkmıştı..
Pai homozigot çıkmıştı. Kan sulandırıcı alıyordum zaten..
Şimdi biraz romatoloji ve endokrin kısmına yöneleceğim.. Gözden kaçan ne varsa baktıracağım..
Tüp bebek başarısızlığı olunca doktorlar irdeliyorlar…

Burada hepimizin sonucunu umutla bekliyoruz, her test yapan olumlu sonuç alanla sevinin olumsuza üzülüyoruz. Senin testinde de çok umut doluydum/ doluyduk. Hepimiz sen mutlu ol istiyoruz istemeden biz de çok heveslendirmiş olabiliriz. Ben de kendi Adıma çok özür dilerim canım..

Bir gün olacak, hem de en güzelinden

Su cd56 testi var bir de vucut bebegi yabanci cisim olarak gorup kurtulmak istiyormus onu da mi yaptirsaniz

Hiç sorun değil kuzum İnş olacak belli ki yapayda olsa sistemsel bir arıza var ve çözülemiyor

Kesinlikle katılıyorum..
Canım sen test yaptın mı ? Döngun mu uzun normalde.de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…