• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık 2023 Yılında Gebelik Planlayanlar🍼🤰🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Beybiler.. Kan tahlilim <2 yani negatif çıktı... Hayırlısı olsun.. Serumu almış oldum :KK70:
Bakalım 3. denemeye nasip kısmet artık..
Toparlanır öyle yoluma devam ederim...
Demekki benim vucudumda sorun var ki kabul etmiyor. Bundan sonraki süreç kendimi sorgulama sürecim olacak:işsiz:
Bilemedim yinede şaibeli bir sonuç iki gün sonra pozitif olabilir ihtimal dahilinde. Allah'tan ümit kesilmez içimden ki ses böyle diyor. Pozitif düşünüyorum pozitif olsun Allah'ım amiiinnnn💙

Mart topiginde arkamdan farklı şeyler söyleyip burda neden böyle davrandığını öğrenebilir miyim ? Ekran gonderdiler de merak ediyorum sadece, Listeden arkamdan konuşan bı insanı sildim diye bu beni anormal birisi mi yapıyor ???
Ben kimsnin kimin kime ne dedgini takip etmiyorum.
Ama Orda söylediklerin gayet açık ve netti sanada yazmıştım zaten sende ordakilerden özür diledin o yüzden uzatmiyorum.
benim kimseyle kişisel sorunum yok orayı burayı takip edecek vaktinde yok .
Eğer banada kinlendiysen muhattap olmazsın olur biter.
Benim burda amacım bildiğimi aktarmak , onlarında bilgilerden faydalanmak. Kimseyle derdim yok
Selametle.

Beybiler.. Kan tahlilim <2 yani negatif çıktı... Hayırlısı olsun.. Serumu almış oldum :KK70:
Demekki benim vucudumda sorun var ki kabul etmiyor. Bundan sonraki süreç kendimi sorgulama sürecim olacak:işsiz:
Bu sonucunu doktor veya hemsireyle paylastin mi? Belki henuz erken olmasiyla ilgili bir yorum yapabilirler?
Seni ne bos umutlandirmak, ne de kedere suruklemek istemem, sonuc ne olursa olsun hakkinda hayirlisi olsun. 🙏🏻
Sana histereskopi yapilmis miydi?

Mart topiginde arkamdan farklı şeyler söyleyip burda neden böyle davrandığını öğrenebilir miyim ? Ekran gonderdiler de merak ediyorum sadece, Listeden arkamdan konuşan bı insanı sildim diye bu beni anormal birisi mi yapıyor ???
Birde arkandan değil senin yazına cevap olarak da yazmıştım zaten.
Anormallik kısmı da ordakilere karşı olan tavrındi bana göre, azarlayarak tersleyerek yazdıklarındi çoğu kişinin de dikkatini çekti zaten. Yoksa banane yani kimi ekle çıkar keyfin bilir.
Ha birde Milletinde işi yok heralde 🤣ekran göndermişler mis valla helal olsun ya,ben burda sana korka hsg den diye güç veriyorum öneride bulunuyorum sen orda neler düşünmüşsün.herkes istediğini düşünebilir özgürdür benim kötü bir niyetim yok olamazda...

Mavigrill Mavigrill Kizlar ben Sonomedde cekildim Echomar ile ayni kisinin, ayni adam cekiyor. Anesteziye hic gerek yok korkmayin, 3-4 dk filan surdu islem, minik bir sizi hissedebilirsiniz ama 5-10 sn bile surmuyor.
cevat beydi galiba adı çok öneriyorlar onu ahh kar yağmasaydı bu haftasonu giderdik

Birde arkandan değil senin yazına cevap olarak yazmıştım zaten.
Milletinde işi yok heralde 🤣ekran göndermişler mis valla helal olsun ya,ben burda sana korka hsg den diye güç veriyorum öneride bulunuyorum sen orda neler düşünmüşsün.herkes istediğini düşünebilir özgürdür benim kötü bir niyetim yok olamazda...
Canım benim, dün akşam konuşulmuş ondan öncesinde zaten 1 haftadır o guruba bişey yazmıyorum bana yazman imkansız, bıraktım o topigi..Konuştuğun kişiyi Nisan topiginden sildim diye kalkıp arkamdan anormal olduğumu söylemişsiniz..Konuştuğun vatandaş arkamdan eleştiride degil bikaç kisiyle birleşip bı ton şey söyledi..yapmayın şöyle şeyler gerçekten ayıp. Niyetinle ilgilenmiyorum ama davranışlar hoş değil kimseye kinlenicek bı durumum yok..Varligimdan rahatsız olan insanları topige almadım sildim o kadar buda olması gereken normal bişey

Birde arkandan değil senin yazına cevap olarak da yazmıştım zaten.
Anormallik kısmı da ordakilere karşı olan tavrındi bana göre, azarlayarak tersleyerek yazdıklarındi çoğu kişinin de dikkatini çekti zaten. Yoksa banane yani kimi ekle çıkar keyfin bilir.
Ha birde Milletinde işi yok heralde 🤣ekran göndermişler mis valla helal olsun ya,ben burda sana korka hsg den diye güç veriyorum öneride bulunuyorum sen orda neler düşünmüşsün.herkes istediğini düşünebilir özgürdür benim kötü bir niyetim yok olamazda...
Kızlar boşverelim her şeyi hepimiz bazen farklı dönemlerden geçiyoruz duygu değişimlerimiz çok sık ve hızlı oluyor hepimiz aynı yoldan gidiyoruz ikinizide ekimden bu yana topiklerde görüyorum hepimizin amacı aynı birbirimizi kırmaya değmez boşverin

Canım RABBİM hayırlısını versin sen elinden geleni yapıyorsun elbet bir zamanımız var sana süpriz yapacak bebeğin bak 5 defa deneyen çok ama çok yakın birisini tanıyorum artık pes ettiler olmuyor diye 2 ay sonra güzel haberlerini aldık :KK200:

Bilmiyorum ben mi fazla nazliyim ama bu tup bebek sureci bana gercekten zor geldi. Hergun gobekten 3 igne yapmak - ki ben yapamiyorum, esime yaptiriyorum; bir de 4. su eklendi. Hem hergun 4 igne acisi ve stresi, hem yuklenen hormonlar, hem surekli Balikesirden istanbula git gel yapma cabasi beni simdiden yordu.

MaviSasa234 MaviSasa234 boyle bir surecin, bu kadar ugrasinin sonucu pozitif olsun istiyor insan. O kadar gonulden dua ediyorum ki senin icin, insallah bugunku testin icin henuz erken davranmissindir. Degilse de, insallah bir dahaki sefere tutar🙏🏻

Maviesra Maviesra senin nasil gidiyor surec?

Canım benim, dün akşam konuşulmuş ondan öncesinde zaten 1 haftadır o guruba bişey yazmıyorum bana yazman imkansız, bıraktım o topigi..Konuştuğun kişiyi Nisan topiginden sildim diye kalkıp arkamdan anormal olduğumu söylemişsiniz..Konuştuğun vatandaş arkamdan eleştiride degil bikaç kisiyle birleşip bı ton şey söyledi..yapmayın şöyle şeyler gerçekten ayıp. Niyetinle ilgilenmiyorum ama davranışlar hoş değil kimseye kinlenicek bı durumum yok..Varligimdan rahatsız olan insanları topige almadım sildim o kadar buda olması gereken normal bişey
Ben kim.kime ne demiş ilgilenmiyorum . Haberim yok, grup grup gezip takip de etmiyorum .
Senin tavrın yazdiklarin bana göre anormaldi bu kadar basit. Kişiyi Silmen değil anlatabildimmi ???

Ayıp olan şeyi sana ekran görüntüsü atıp burda kaos yaratmaya çalışan kişi yapmış. Ama benim kaosa girip laf yarışı yapacak gücüm yok. Niyetle ilgilenmiyor olmana şaşırmadım. Kotu düşünmüşsünuz ama öyle bir niyette değildim.eger sana karşı bir şeyim olsa tenezzül edip yazmazdim bile. Neyse herkes kalbini. Ekmeğini yer hayatta.iyigunler

Kızlar boşverelim her şeyi hepimiz bazen farklı dönemlerden geçiyoruz duygu değişimlerimiz çok sık ve hızlı oluyor hepimiz aynı yoldan gidiyoruz ikinizide ekimden bu yana topiklerde görüyorum hepimizin amacı aynı birbirimizi kırmaya değmez boşverin
Hiç gerçekten kimseyle derdim yok canım,
Fikir alışverişi için burdayım, kim kime ne demiş ilgilenmiyorum ama burda birinin umudunu kıracak, sürekli olumsuz konuşan kisiler olunca da kusura bakmasinlar soylerrim.
Kimsenin kimsenin modunu düşürmeye hakkı yok.
Birine faydası olmayan şey belki başkasina fayda sağlayacak , diyelim ki çok çok eminsin faydasız bir şey onun bile söyleme tarzı olur.
herkes dediğin gibi aynı yolda çabalıyor, kimseyi de kırmak istemem

Ben kim.kime ne demiş ilgilenmiyorum . Haberim yok, grup grup gezip takip de etmiyorum .
Senin tavrın yazdiklarin bana göre anormaldi bu kadar basit. Kişiyi Silmen değil anlatabildimmi ???

Ayıp olan şeyi sana ekran görüntüsü atıp burda kaos yaratmaya çalışan kişi yapmış. Ama benim kaosa girip laf yarışı yapacak gücüm yok. Niyetle ilgilenmiyor olmana şaşırmadım. Kotu düşünmüşsünuz ama öyle bir niyette değildim.eger sana karşı bir şeyim olsa tenezzül edip yazmazdim bile. Neyse herkes kalbini. Ekmeğini yer hayatta.iyigunler
Arkamdan listeden sildim diye anormal diyin, sorunlu biri diyin, Nisan topigini açmış başındaki uğursuz uğursuzluk getirir aman diyin sonrada bunları kötü niyetle demedik, ona ne şüphe... 😊 birisi size bunları söylediğinde iltifat olarak iyi niyet olarak kabul ediyorsanız sorun yok ama gerçekten yapılanlar söylenenler artık ayıp.. Klavye başında insanlar hakkında böyle konustugunuzda gerçekten kırıcı olduğunuzun farkında olsanız, incitebildiginizin farkında olsaniz.. Yazık gerçekten çok yazık

Arkamdan listeden sildim diye anormal diyin, sorunlu biri diyin, Nisan topigini açmış başındaki uğursuz uğursuzluk getirir aman diyin sonrada bunları kötü niyetle demedik, ona ne şüphe... 😊 birisi size bunları söylediğinde iltifat olarak iyi niyet olarak kabul ediyorsanız sorun yok ama gerçekten yapılanlar söylenenler artık ayıp.. Klavye başında insanlar hakkında böyle konustugunuzda gerçekten kırıcı olduğunuzun farkında olsanız, incitebildiginizin farkında olsaniz.. Yazık gerçekten çok yazık
Galiba anlatamıyorum.listeden sildiginiz için değil.tavriniza anormal dedim. . İnsanlara yaziklarinizi bir okuyun derim , sizde kendinizde bir şey olduğunu dusunmeseniz özür dilemezdiniz.
Ben bu konuşulanları okumadım hiç birini, sanki ben söylemişim gibi yazmışsınız da ???????? Ben mi yazmışım bunları iyi misiniz siz???? Kötü niyetli ben nasıl.oluyorum😂
Peki siz ordan insanların umudunu kırarken çok mu iyisiniz?? Ovulasyon boş iş bilmem ne,
Ay neyse sizi kendinizle ve topik topik gezip delil toplamakla başbaşa bırakıyorum. Bol ekran görüntüsü alın ve saldırın..👍😄

Bilmiyorum ben mi fazla nazliyim ama bu tup bebek sureci bana gercekten zor geldi. Hergun gobekten 3 igne yapmak - ki ben yapamiyorum, esime yaptiriyorum; bir de 4. su eklendi. Hem hergun 4 igne acisi ve stresi, hem yuklenen hormonlar, hem surekli Balikesirden istanbula git gel yapma cabasi beni simdiden yordu.

MaviSasa234 MaviSasa234 boyle bir surecin, bu kadar ugrasinin sonucu pozitif olsun istiyor insan. O kadar gonulden dua ediyorum ki senin icin, insallah bugunku testin icin henuz erken davranmissindir. Degilse de, insallah bir dahaki sefere tutar🙏🏻

Maviesra Maviesra senin nasil gidiyor surec?
Kuzum sendeki süreç nasıl ilerliyor bilmiyorum ama benim embryo oluşum süreci çok rahat geçmişti.. Ben sadece gonalf kullandım. Tek iğne günde 1 kere 22 yumurta oluştu…
Ama süreç psikolojik olarak yıpratıyor o konuda haklısın 😕

Arkadaşlar günaydın, elimde gebelik testi yok. Ovulasyon testi yaptım. Bugün döngümün 27.günü

Sizce bu testten bir şey çıkar mı?
Kuzum gebelik testi negatifse bir anlamı yok maalesef, tekrar yumurtluyor olabilir misin..?
İnanmıyorum, bariz bir çizgi vardı, şok oldum. Ne diyeceğimi bilemiyorum gerçekten 😔

Back
X