- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #10.721

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
8.gün kuzu.. tüp bebeğe göre 25-50 arası bi değer çıkmalıydı..MaviSasa234 cidden heveslendirmek gibi oldu ama cok net gözüküyordu cizgi.. kacinci gundu bugun?
Hakkında hayırlısı buymuş cnm uzme sıkma canını8.gün kuzu.. tüp bebeğe göre 25-50 arası bi değer çıkmalıydı..
Oy iyi kalplimHayalet çizgiymiş
Yok kuzum bir öncekide aynı merkezde yaptım.. Negatifti negatif oldu
Allah bizim gayretimizi seviyor demekkiKader gayrete tabidir.. Gayret edicez.. Yapacak birşey gelmiyor elden
Predictor beni de yanıltmıştı ama net çıkar diye almıştım..
Kuzu referans altında çıkmış. 2.8 bile referans üstü
Tüp bebekte 8.gün 20-40 arası değer çıkmalıydı. Net negatif yani..
Hiç önemli değil.. Kuzu ben sana özelden yazıp doktorunun bilgilerini almak istiyorum.. Uygun olur mu?
Bende öyle hissediyorum hala öyle hissediyorum ama negatif gibi
Gene 3 maymunu oynuyorlar. Bir öncekinde de böyle olmuştu ve ragatsız etmişti.. Gene aynısını yaptılar..
Yapmadım kuzum ve çok yapmak istiyordum doktor gerek yok dedi..
Ama bir önceki de hsg çektirme demişti ve tüpte akış az çıkmıştı.. O yüzden net doktor değiştireceğim..
Pendik medikal park ta..
hayırlısı böyleymiş
Hayırlısı pes etmeyi düşünmüyorum ama yol haritamı çıkarmak için biraz durup dinleneceğim.. Hızlı ilerlemek galiba gözden birşeylerin kaçmasına sebep oldu..
Larissa net negatif demişti
Benim amh 3 civarıydı.. Ben o yüzden az ilaç kullandım..
Aynen bana doktor çatlamasın diye tarlusal verdi. Bir çok doktor iğne veriyormuş..
Yaptırmadım kuzu.. Ama şimdi onun için sigorta yaptırmıştım. 3 ay bekleme süresi varmış. Bitsin yapacağım.. Haziran gibi yapabiliyorum galiba..
Eşimde sigortayı iptal edelim gelecek ay yaptır gecikmeyelim diyor.. Bilmiyorum kafam çok karışık
Gene aynı düşünme sistemine girmek yoruyor![]()
Doğrudur canim8.gün kuzu.. tüp bebeğe göre 25-50 arası bi değer çıkmalıydı..
Bende polip görmüştü doktor o yüzden yapmıştıArkadaşlar histeroskopi bir sorun olunca mı yapılır herkese mi yapılır ne için yapılır acaba merak ettim size sorayım birde kendim araştırayım.
Canim oyle rutin herkese yapmiyorlar. Tup bebek oncesinde bile rutin degil. Gecmis cok fazla sebebi anlasilamayan dusuk varsa ornegin, ya da hsg de supheli goruntuler gorup daha fazla arastirmak istediklerinde yapiyorlar tanisal olarak. Rahimde bir sorun, polip vs olduguna emin olduklarinda da direk operatif olarak yapiyorlar. Tanisal baslayip olay aninda mudahale etmeleri gereken birsey gorduklerinde de ediyorlar zaten.Arkadaşlar histeroskopi bir sorun olunca mı yapılır herkese mi yapılır ne için yapılır acaba merak ettim size sorayım birde kendim araştırayım.
Sigorta histereskopiyi karsiliyor mu ki?Hayalet çizgiymiş
Yok kuzum bir öncekide aynı merkezde yaptım.. Negatifti negatif oldu
Allah bizim gayretimizi seviyor demekkiKader gayrete tabidir.. Gayret edicez.. Yapacak birşey gelmiyor elden
Predictor beni de yanıltmıştı ama net çıkar diye almıştım..
Kuzu referans altında çıkmış. 2.8 bile referans üstü
Tüp bebekte 8.gün 20-40 arası değer çıkmalıydı. Net negatif yani..
Hiç önemli değil.. Kuzu ben sana özelden yazıp doktorunun bilgilerini almak istiyorum.. Uygun olur mu?
Bende öyle hissediyorum hala öyle hissediyorum ama negatif gibi
Gene 3 maymunu oynuyorlar. Bir öncekinde de böyle olmuştu ve ragatsız etmişti.. Gene aynısını yaptılar..
Yapmadım kuzum ve çok yapmak istiyordum doktor gerek yok dedi..
Ama bir önceki de hsg çektirme demişti ve tüpte akış az çıkmıştı.. O yüzden net doktor değiştireceğim..
Pendik medikal park ta..
hayırlısı böyleymiş
Hayırlısı pes etmeyi düşünmüyorum ama yol haritamı çıkarmak için biraz durup dinleneceğim.. Hızlı ilerlemek galiba gözden birşeylerin kaçmasına sebep oldu..
Larissa net negatif demişti
Benim amh 3 civarıydı.. Ben o yüzden az ilaç kullandım..
Aynen bana doktor çatlamasın diye tarlusal verdi. Bir çok doktor iğne veriyormuş..
Yaptırmadım kuzu.. Ama şimdi onun için sigorta yaptırmıştım. 3 ay bekleme süresi varmış. Bitsin yapacağım.. Haziran gibi yapabiliyorum galiba..
Eşimde sigortayı iptal edelim gelecek ay yaptır gecikmeyelim diyor.. Bilmiyorum kafam çok karışık
Gene aynı düşünme sistemine girmek yoruyor![]()
Dün yaptım negatifti canım. Döngüm 26-37 arasında değişiyor. Pcosa yatkınlık olduğu için geç yumurtluyorum bazı aylar, oyüzden yumurtlamayı 21.günde falan görüyorum. Yumurtlamadan itibaren 15 veya 16 gün sonra regl oluyorum. Bugün olmam lazımdı ama henüz gelmedi.Kesinlikle katılıyorum..
Canım sen test yaptın mı ? Döngun mu uzun normalde.de
Bendede polip görünce yaptı doktorumArkadaşlar histeroskopi bir sorun olunca mı yapılır herkese mi yapılır ne için yapılır acaba merak ettim size sorayım birde kendim araştırayım.
Canım maşallah doğru mu yazdın gerçekten 22 yumurtan mı gelişti. Hiç kimsede böyle rakam duymadım. Ben 1750 ünite gonal f kullandım 3 tane zor zahmet gelişti.Kuzum sendeki süreç nasıl ilerliyor bilmiyorum ama benim embryo oluşum süreci çok rahat geçmişti.. Ben sadece gonalf kullandım. Tek iğne günde 1 kere 22 yumurta oluştu…
Ama süreç psikolojik olarak yıpratıyor o konuda haklısın![]()
Anladım.kuzuDün yaptım negatifti canım. Döngüm 26-37 arasında değişiyor. Pcosa yatkınlık olduğu için geç yumurtluyorum bazı aylar, oyüzden yumurtlamayı 21.günde falan görüyorum. Yumurtlamadan itibaren 15 veya 16 gün sonra regl oluyorum. Bugün olmam lazımdı ama henüz gelmedi.
Canım güzellik akademesinde çalışıyorum işin mutfağındayım yaniMargee canımmm güzellik merkezinde çalışıyormuşsun öyle mi??
Uzun zamandır muzdarip olduğum bir konuyu sormak istedim. Yanak bölgesinde genişleyen gözeneklerin sıkılaşması için önereceğin ürün var mı kesin işe yarar dediğin, deneyimlediğin vs?
Daha önce hydrafacial falan yaptırdım da 2 seans,
her yaptırdığımda yüzümde morarmalar kızarmalar oldu 2 gün boyunca oyüzden bıraktım. Açıkçası çok faydasını da görmedim
Ah inşallahhh bu forumdaki herkes sasadan pozitif haberi bekliyorBen de bugün sasayi merak ettim heyecanla bekledim sonucu belki sonradan yükselir belli mi olur
Teach_Mavi bu kistlerimiz neden gitmiyor ben de aynı dertten muzdaribim.
Senin gibi yazın tüp bebek diyoruz artik
Ne kullandı eşinDüzeldi kuzum morfolji 4 oldu hız sıfirdi yüzde 49 oldu..93 milyon hızlı sperm oluştu ama hala gebelik oluşmadı enfeksiyonuma verdim geçtiğimiz ayları bakalım bu ay nolucak
Üzüldüm …. Şuan ne desek içini rahatlatmayacak olsun be kuzum önümüzde çok bahar varBeybiler.. Kan tahlilim <2 yani negatif çıktı... Hayırlısı olsun.. Serumu almış oldum
Bakalım 3. denemeye nasip kısmet artık..
Toparlanır öyle yoluma devam ederim...
Demekki benim vucudumda sorun var ki kabul etmiyor. Bundan sonraki süreç kendimi sorgulama sürecim olacak![]()