• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık 2023 Yılında Gebelik Planlayanlar🍼🤰🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bana mesaj gelmedi ama sanmam aşılama olcagi için arayamam da kapalı hafta sonu artık yine de gidicem bu akşam catlatma iğnemi yapcam çünkü
Sabah 6 buçukta. Çıkcaz yola bakalm

Allah Allah neler duyucaz ya bende biseylerden şüphe duyuyorum diye doktor bana kızıyor ne arıyorsun altında diye herşey normalse niye olmuyor o zaman bı sebebi muhakkak var neyse yol oldu bu bana önümüzdeki ay da olmazsa direk tüp bebek merkezine gidelim doktor değiştirelim zaten değiştire değiştire bı hal olduk 🤣🤣
Valla kuzu sebep bu mudur değil midir bilmiyorum ama ben zatenn bu polip çıkmasada sebepsiz diye bi durumun varlığına inanmıyorum
Daha detaylı araştırmalar lazım bence öyle durumlarda

Ama neye karar verirsen hangi yolda ilerlersen hayırlısı olsun❤️ yorucu süreçler bunlar..

Allah Allah neler duyucaz ya bende biseylerden şüphe duyuyorum diye doktor bana kızıyor ne arıyorsun altında diye herşey normalse niye olmuyor o zaman bı sebebi muhakkak var neyse yol oldu bu bana önümüzdeki ay da olmazsa direk tüp bebek merkezine gidelim doktor değiştirelim zaten değiştire değiştire bı hal olduk 🤣🤣
Kuzu sizde morfoloji ve ileri hız sorunu yok muydu? Ben yanlış mı hatırlıyorum..

Geldiğim yerde kan hafta içi alıyoruz dedi😕 diğer merkezler baya uzak 😫
O zaman iki gün daha testle takip edelim
Pazartesi de kan verelim 💃
Bence öylede olur ki
Hem koyulaşmayı gördükçe gün gün, sende ikna olursun =))

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    12,2 KB · Görüntüleme: 54
İlk defa bir devlet hastanesine gitmeye ciddi ciddi niyetlendim 😃 hayattaki şansım diyorum sadece 🤦🏻‍♀️ neyse olmadı kendi doktoruma gidip bayılırım yine 500 TL napiyim
Bana mesaj gelmedi cnm benimde ptesi randevum bence sabah arayıp öyle çık iptal etme randevunu

Beybiler eşim ile konuştum.. Böyle var yoktan ziyade gidip kan vereceğim. 3-5 birşey çıkar..
İntralipid serum aldım bu transferde.. Kendisi ağrıtmıyor ama ondan sonra normal serum takıyorlar ve çok hızlı akıyor ve nasıl bir ağrıdır anlatamam size yarım saat kolum ağrıdı felç oldu resmen..
Hemşire ide dün konuştum en geç yarın yapın deyince test yapayım bari birşey varsa bu karda kıyamette gidip yapayım ağrısına dayanayım dedim...
Her türlü kan ne çıkarsa çıksın pazartesi tekrar yaptıracağım. Ama en azından aklımda kalmaz...
Gelirkende bi predictor daha alayım yarında yapayım..
Doktorun hastası ile konuştum, benim 7.gün daha da silikti bu kesin pozitiftir dedi..
Hayırlısı bakalım:KK200:
Ya canım benimmm dualarım seninle .
İnşallah bize güzel haberler vereceksin guzel sasammm😘❤️🤲

Oh şükür valla ben de öyle sevindim ilk defa 🤣🤣
Tatlım bugün kendi doktorum yurtdışında olduğu için burda evime cok yakın bir ozel hastane var, orda bir hoca yi çok ovduler ona gittim beş aydır araştırıyor dm.
Testler rahim filmi vs hepsini götürdüm baktı çok tatlı bir doktormus dedikleri gibi çok sevdim abi gibiydi çok pozitif. Bebeğim olursa onunla devam edeceğim kesinlikle.
İlk testte eşinizin sperm sayısı düşük ama şuan topalamis dedi sizdede bişey görünmüyor dedi.bnde femara ile yumurta takibi istedim tabi dedi. Yarın başlıyorum hayırlısı olsun inşallah 🤲♥️
Dışarıda oturuken gebelik içi. Gelenlerin kalp atış sesleri geliyordu boğazım düğümlü Gözler dolu oturdum, dua ettim hepimiz için 🤲 inşallah hayırla nasıp olsun hepimize

Back
X