- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #10.441
Olmayan ne gizOlmiyir
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Olmayan ne gizOlmiyir
Sen onu boşver sen nasıl atandın yaOlmiyir
Canım yeni sağlıkçı alımı var şimdi gördüm Bakan açıklama yapmış.Sen onu boşver sen nasıl atandın yakaç puan aldın da atandınn biyolog olarak
![]()
Batuma geldik bil bakalım neyi unutmuşum
canım nasıl geçti ??İyi akşamlar kızlarrrİstanbul kar yağışlı dua edin benim için yollar kapanmasın da yarın şu ofis histeroskopi olayı olsun bitsin
![]()
Başta kastım kendimi spekulum takamadılar sonra doktorum geldi rahatlattı işlem yapıldı kolay oldu sonrası hafif kanamam var ama sürekli sızıntı şeklinde değilcanım nasıl geçti ??
Amin canımBebişinle sorunsuz günlerin olsunGebeliğin tadını çıkar bolca
Ay şimdi gördüm canım, hadi gözün aydın çok şükür atlattin bunu.muzaffer hocamı yapdi işlemi.Kızlarr yemeğimi yedim o yüzden detaylı yazamadım. Bugün hsgdeki arkuat uterus(kalp rahim) tanısı sebebiyle ofis histeroskopi oldum. Doktoruma minnettarım çok stresliydim ve kendimi kasıyordum geldi başıma nefes kontrolümü sağladığı gibi müzik açtırdı ve sakinleştim. İşlem başladı ve basıklık ölçüldü ve artık arkuat perdeye dönüşmüş biz o zarı kesicez dedi işlemi yaptı. Çok şükür sorunsuz bir şekilde oldu işlemden on beş dk sonra kalktım ve evime geldimBir level daha atladım
Sıra sonraki reglde klomen leveli var
![]()
ReglOlmayan ne giz
Niye sordun kiz nerden cikti=)Sen onu boşver sen nasıl atandın yakaç puan aldın da atandınn biyolog olarak
![]()
Bu işlemi devlette mi yaptılar?Başta kastım kendimi spekulum takamadılar sonra doktorum geldi rahatlattı işlem yapıldı kolay oldu sonrası hafif kanamam var ama sürekli sızıntı şeklinde değil
Al.benden de o kadar yarın randevum var regl olmadım.gideniycemm
Geçmiş olsunKızlarr yemeğimi yedim o yüzden detaylı yazamadım. Bugün hsgdeki arkuat uterus(kalp rahim) tanısı sebebiyle ofis histeroskopi oldum. Doktoruma minnettarım çok stresliydim ve kendimi kasıyordum geldi başıma nefes kontrolümü sağladığı gibi müzik açtırdı ve sakinleştim. İşlem başladı ve basıklık ölçüldü ve artık arkuat perdeye dönüşmüş biz o zarı kesicez dedi işlemi yaptı. Çok şükür sorunsuz bir şekilde oldu işlemden on beş dk sonra kalktım ve evime geldimBir level daha atladım
![]()
Aşılamaya çok umut bağlamak istemiyorum aslında 10 kişiden birinin tutuyor.. Ama tüp öncesi denemek istiyorum ya tutarsa diyebende ozelde olmusum kuzu ıkı asılamayıda, devlette zor ya bıde ben ıstanbuldayım çalısyorum , devlete gıtsem sonra işe git vs baya zor olacaktı, bende bır ıkı yumurta takıbı denıycem sonra agustos gıbı tüp bebek dusunuyoruz nasıp kısmet.
hayırlısı olsun hakkımızda .
Oo maşşallah hamaratız en son ne zaman sarma sardığımı hatırlamıyorum bileay dus alım bnde, kız sabahtan berı totomu yere koymadım pogaca yaptım, sarma sardım ,tuzlu kurabıye yaptım baya da yoruldum yanı ama agısı vr sadece gelseydı birr..
cok nazlılar gercekten cok
Kaçıncı gün canım, sonradan pozitife dönmezmi ki iğne etkisi geçince acabaBatuma geldik bil bakalım neyi unutmuşumbirde buranın testlerinin tadına mı baksam diyorum
dün kan tahlili yaptırdım 0.36 çıktı yaa yok kesin
Geçmiş olsun canımm bir adım daha yaklaştın pozitifeKızlarr yemeğimi yedim o yüzden detaylı yazamadım. Bugün hsgdeki arkuat uterus(kalp rahim) tanısı sebebiyle ofis histeroskopi oldum. Doktoruma minnettarım çok stresliydim ve kendimi kasıyordum geldi başıma nefes kontrolümü sağladığı gibi müzik açtırdı ve sakinleştim. İşlem başladı ve basıklık ölçüldü ve artık arkuat perdeye dönüşmüş biz o zarı kesicez dedi işlemi yaptı. Çok şükür sorunsuz bir şekilde oldu işlemden on beş dk sonra kalktım ve evime geldimBir level daha atladım
![]()
Ben hamilelik beklwdigin her ay erkenden oluyorum 27. GundeBence bu ayda bisi var herkes zor oluyor=)