• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık 2023 Yılında Gebelik Planlayanlar🍼🤰🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar merhaba adetin 9. Günü HSG çektirmeye gidicem kendi doktorum anesteziliye 3000 tl isteyince başka bi yerden anestesisiz çektirme kararı aldım çektiren varsa tecrübelerinizi paylaşırmısınız 🙏
Canım ben İstanbul echomar da çektirdim anestezisiz 900₺ di Eylül de.
Hiç ağrı olması sadece hafif kasık ağrısı.
C kollu cihazdı ,baya iyi gecti

Benim yarın 2 olacak önceden hep 3. Gün giderdim daha az kanama oluyor diye.
2. Günü yarın deneyimleyeceğim 🙈
Aşılama için ilkinde iki ci gun gittim kuzu , ikinci aşılamada üçüncü gün.
Hap verirse eğer iğne işte ilerde tüp bebek raporu için iğneli aşılama şartı var kuzum.aklinda bulunsun.
Lazım olmaz inşallah ama herşey hazır olsun

Bebeğim Çarşamba yaptım negatif ti, 23 yumurtlamaydi olsa çıkardı ya. Ağrım var da nazlaniyor resmen hastaneye gitmeyimm diye gelmiyor ya. Haftasonu diye yarın gitmek çok isterdim işten izin almam sıkıntı .
Ben dün akşam duş alıp yattım belki de o hızlandırdı süreci, sıcak bir duş al istersen kuzum bide yürü evde bolca 🤣 valla hadi bebişler nazlı anladık ta bu bari nazlanmasa

Aşılama için ilkinde iki ci gun gittim kuzu , ikinci aşılamada üçüncü gün.
Hap verirse eğer iğne işte ilerde tüp bebek raporu için iğneli aşılama şartı var kuzum.aklinda bulunsun.
Lazım olmaz inşallah ama herşey hazır olsun
Saol canımm ama olduğum yerde devlette hiç içime sinen doktor olmadığı için mecbut özele gidiyorum kuzum. Yaza kadar olmazda mecbur tüp bebek sürecini başlatcam haziranda.

Çok sağol canım benim gideceğim yerdede c kollu cihaz varmış umarım seninki gbi kolay geçer 🙏
super hıc korkma, sadeece adet sancısı gıbı haıf sızlama oluyor korkma hıc ben cok korkarak gıtmıstım,
ınsllaahh hıc bır sorun yoktur zaten kapalı vs olsada cıhaz acıyormus

Saol canımm ama olduğum yerde devlette hiç içime sinen doktor olmadığı için mecbut özele gidiyorum kuzum. Yaza kadar olmazda mecbur tüp bebek sürecini başlatcam haziranda.
bende ozelde olmusum kuzu ıkı asılamayıda, devlette zor ya bıde ben ıstanbuldayım çalısyorum , devlete gıtsem sonra işe git vs baya zor olacaktı, bende bır ıkı yumurta takıbı denıycem sonra agustos gıbı tüp bebek dusunuyoruz nasıp kısmet.
hayırlısı olsun hakkımızda .

Ben dün akşam duş alıp yattım belki de o hızlandırdı süreci, sıcak bir duş al istersen kuzum bide yürü evde bolca 🤣 valla hadi bebişler nazlı anladık ta bu bari nazlanmasa
ay dus alım bnde, kız sabahtan berı totomu yere koymadım pogaca yaptım, sarma sardım ,tuzlu kurabıye yaptım baya da yoruldum yanı ama agısı vr sadece gelseydı birr..
cok nazlılar gercekten cok

Malesef gerçek yani şaka gibi geldi banada. Şehir hastanesine gittim ücretsiz çektirmek için burda çekmiyoruz özelde çektirmen gerekiyo dediler cerrahpaşada bi yer varmış colormed diye ordan randevu aldım inşallah bi yerdir 🙈
istanbulda iseniz Dr cevat bayrak a cektirin son model aletler ve acisiz o kadar seker bir doktor ki

Bende sürekli geliyor o artıklar yorumsuz😂
Çok derine yerleştirdiysen olabilir.. Ben gece yaptığım için gündüz artıkları sürekli geliyor.. Bazen bakıyorum hiç birşey yok akşam eve geldiğimde koca parça düşmüş oluyor..
Hareket ile orantılı da olabilir yani☺️
Gün içinde geliyordu ses etmiyordum.. Pazartesi aksamı en son fitili kullandım 😅😅 hala geliyor yaa bu neee.. neyse şikayet etmicem 😇😇

istanbulda iseniz Dr cevat bayrak a cektirin son model aletler ve acisiz o kadar seker bir doktor ki
Aa evet memnun kalanlar çokmuş okudum onuda teşekkür ederim 🌸 bu grubu çok sevdim ben herkes çok yardımcı oluyo umarım herkes bebişlerine bi an önce kavuşur 🤲🙏

Canım bana yardımcı olurmusun.ben gittiğim zaman benden ne isteyecek ne diyorlar.daha önce vajinal muayne flan oldum kist miyom flan yok denildi.rahim filmi dedi doktorlar gecen gün gittim echomarda rahim filmi çekildim onda da bi sorun çıkmadı.hormon testi de yaptırmıştım çok az da olsa prolaktin yüksek çıkmıştı.tekrar hormon testi isteyecektir ondan sonra ki süreç ne olur 15 marta randevu aldım.bugün adetimin ikinci günü ilk defa adetim 4 gün önce oldu mecburen adetim gitmişken gidecem
Canım rahim filminden sonra tedaviye karar veriyor zaten hormonlar ve spermiyogram da yapıldıysa değerlerin durumun vs ile yol haritası çizer belki klomen başlamak için çağırmıştır adette gel dediklerine göre

Hiç stres yapma güzel geçecek inşallah 🌺İyiyiz canım çok şükür bir sorun yok 🥰

Bende aynı hastaneye gtmisdim canım infertiliteye.muzaffer hocaya tüm evraklarinla git elinde ne varsa.sperm testi rahim filmi hormon testlerin.adetli gidersen alttan folikul sayiminida yapar amh testi ister. 21.gun progesteron ister smear alırlar onun sonucunu ister, duruma göre ne karar verirse ona göre ilerlersiniz.belki ilaç tedavisi ile başlar belki asilma önerir bu senin hormonlarına sonuçlarinda gördüklerine göre değişir.eksik şeylerin varsa onları tamamlamani ister.hakkinda hayırlısı olsun inşallah.
Bebişinle sorunsuz günlerin olsun 🤲😃🥰Gebeliğin tadını çıkar bolca

Back
X