- 25 Temmuz 2020
- 2.733
- 3.289
- 63
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #10.401
İnsallah kuzu beeİnşallah senden yeşil ışık görürsem arkanda ben varım bu adet sonrası ben de olabilirim![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnsallah kuzu beeİnşallah senden yeşil ışık görürsem arkanda ben varım bu adet sonrası ben de olabilirim![]()
İnşallah canım sağolAynen canım ama orda bile hemen işe basliyolarsa büyük bişi değil bence
Çok tuhaf gerçektenGerçekten koca hastanelerde nasıl cihaz yok benimde aklım almıyo![]()
Ne dmeek canm bizede anlatırsın sureci bilgilenmis oluruzİnşallah canım sağol![]()
BakayımAnadolu sigorta onaylanır onaylanmaz başlıyor bekleme süresi yok![]()
AaaAynen bende öyle düşünerek yaptırdım. Gebelik dahil.. Aynen sigortacının numarasını özelden paylaşabilirim.. Larissa ve zahrada ya yapan kişi![]()
Aynı yerde cektirmisdim rahim filmimi, iciniz rahat olsun bence videoda çekebilirsiniz yaninizdaki kişi cekebilir benim eşim cekmisdi.film şeklinde de veriyolar CD de veriyolar.ekrandan da cektirmislerdi bana.cihazda c kollu cihaz ben spekulumu takarlarken zorlandım biraz sadece.oda benim yapımla ilgiliymis.rahim agzi biraz geride demisdi.tulay hanıma çektirin oradaysa ilgilidir kendisi.Malesef gerçek yani şaka gibi geldi banada. Şehir hastanesine gittim ücretsiz çektirmek için burda çekmiyoruz özelde çektirmen gerekiyo dediler cerrahpaşada bi yer varmış colormed diye ordan randevu aldım inşallah bi yerdir![]()
Tabiki anlatırımNe dmeek canm bizede anlatırsın sureci bilgilenmis oluruz![]()
Ayy bi gebe daha içim ferahlıyo yemin ederimAynı yerde cektirmisdim rahim filmimi, iciniz rahat olsun bence videoda çekebilirsiniz yaninizdaki kişi cekebilir benim eşim cekmisdi.film şeklinde de veriyolar CD de veriyolar.ekrandan da cektirmislerdi bana.cihazda c kollu cihaz ben spekulumu takarlarken zorlandım biraz sadece.oda benim yapımla ilgiliymis.rahim agzi biraz geride demisdi.tulay hanıma çektirin oradaysa ilgilidir kendisi.
Emarpark'ta 700 tlye çektirdim ocak ayında, doktorum yönlendirmişti, orayı öneririm.Benimde acı eşiğim düşük ama 3000 tlde vermek istemiyorum açıkcası![]()
Teşekkür ederim randevu aldım bi yerden sıkıntı çıkarsa orayı değerlendiririmEmarpark'ta 700 tlye çektirdim ocak ayında, doktorum yönlendirmişti, orayı öneririm.
Ben Haziran ayında cektirmisdim rahim filmini, Ekim ayında gebe kaldım canım.filmden değildir benimki bence ama tabi Allah bilir.filmde hicbisey cikmamisdi çünkü.ayni ay amh testim 0.90 çıkmisdı sonra 2 kere daha verdim 1.30 ve 1.09 cikdi görünen yumurtayla uyumsuz buldular doktorlar vs vs.ben tüpe başlayacakdim son karar cam sakurada Kasım reglimde, evraklarım hep hazırdı regli gelmedi.o şekilde oldu yaniAyy bi gebe daha içim ferahlıyo yemin ederimçok sağol evet tülay hanımla görüştüm ondan randevu aldım. Senindemi filmden sonra oldu gebelik
![]()
Nasip kısmet tabi herşeyin başı Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah darısıda tüm isteyenlerin başınaBen Haziran ayında cektirmisdim rahim filmini, Ekim ayında gebe kaldım canım.filmden değildir benimki bence ama tabi Allah bilir.filmde hicbisey cikmamisdi çünkü.ayni ay amh testim 0.90 çıkmisdı sonra 2 kere daha verdim 1.30 ve 1.09 cikdi görünen yumurtayla uyumsuz buldular doktorlar vs vs.ben tüpe başlayacakdim son karar cam sakurada Kasım reglimde, evraklarım hep hazırdı regli gelmedi.o şekilde oldu yaniartık sebebini Allah bilir
![]()
Ay hadi insallahBurada herkes gebelik için uğraşıyor, gebe olunca anneler topicine kalıyoruz![]()
Amin canım çok sağolNasip kısmet tabi herşeyin başı Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah darısıda tüm isteyenlerin başına![]()
2. Gün kuzuAşılama yaptıran arkadaşlarım tedaviye başlamak için 2. Gün mü gittiniz 3. Günü mü
OoooAy hadi insallahben daha yeni başladım denemelere. Etkili bitki cayi vs var mi oneriler
![]()
Benim yarın 2 olacak önceden hep 3. Gün giderdim daha az kanama oluyor diye.İksiide olur cnm ben bu ay ikinci gün gittim 3 de kabul ediliyor![]()
Bende olcam da umarım gece olurum yarın giderim dotkora yoksa kalacakGece adet oldum kuzum yarın gidicem doktora, sen naptın
Tamamdır saol kuzum yarın tam vakti o zaman iyi denk getirmişim randevuyu2. Gün kuzu![]()