• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık 2023 Yılında Gebelik Planlayanlar🍼🤰🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar bu belirti konusunu görünce yazmak istedim.
Ben gebeliğimi hiç belirtisiz öğrendim, şimdi de hiçbir belirt yaşamıyorum gebelikle alakalı, tamamen bünye ile alakalı. Belirtisiz prenses gebelikleriniz olacak inşallah, mübarek cuma günü dualarım sizinle🙏😍
Amin inş.. Kuzum cinsiyet belli oldu mu?
Durumun nasıl ?

Kuzum anadolu sigortada 1 ay korunma süresi var.. Şimdi yaptırsanız obür ayı kurtarısınız :KK70:
Bi araştır belki işine yarar..
1 ay mııı 😳 azmıs valla dur aksam ben bi bakayım ona eşimlede
İki üç aya hamile kalacağım içinn hemen yaptırmam lazım geç kalmadan 💃😁

Amin inş.. Kuzum cinsiyet belli oldu mu?
Durumun nasıl ?
Canım çok şükür ben iyiyim öyle zorlandığım bir şey olmadı hiç diyorum ya doktor soruyor şikayetin var mı diye ama yok.
Belki de biraz zor elde ettik diye şikayet etme lüksü görmüyorum hiç kendimde. Cinsiyet daha belli değil ama erkeğe benzetti doktor, zaten ilk evladımız olacak kız erkek hiç farketmez🙏

Canım çok şükür ben iyiyim öyle zorlandığım bir şey olmadı hiç diyorum ya doktor soruyor şikayetin var mı diye ama yok.
Belki de biraz zor elde ettik diye şikayet etme lüksü görmüyorum hiç kendimde. Cinsiyet daha belli değil ama erkeğe benzetti doktor, zaten ilk evladımız olacak kız erkek hiç farketmez🙏
Hiç öyle düşünme ilkte olsa ilk gebelik... Çok şükür ki güzel geçiyor ve diğerlerinin sende yaptığı etki geçmiş çok şükür ki şikayetin az..
Maşallah 2 hafta sonra netleşir o zaman:KK76:

1 ay mııı 😳 azmıs valla dur aksam ben bi bakayım ona eşimlede
İki üç aya hamile kalacağım içinn hemen yaptırmam lazım geç kalmadan 💃😁
Aynen bende öyle düşünerek yaptırdım. Gebelik dahil.. Aynen sigortacının numarasını özelden paylaşabilirim.. Larissa ve zahrada ya yapan kişi :D

Evet kızlar yollar acilmis arabalar sayesinde 😅gittim geldim son ignemi vurdurdum
Sonrası da pazartesi çarşamba cuma Pazar salı
Sonra da ayda bir 😅
Hadi bakak Gorek pazar günü mecbur hastane yolları sanirm
Hadi hayırlısı olsun kuzum inşallah güzel haberlerini alırız 🤲🤲

Kızlar merhaba adetin 9. Günü HSG çektirmeye gidicem kendi doktorum anesteziliye 3000 tl isteyince başka bi yerden anestesisiz çektirme kararı aldım çektiren varsa tecrübelerinizi paylaşırmısınız 🙏

Back
X