- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #10.361
Canım çok sağol çok şükür iyiyim 12. Hafta oldu, Allah Sağlıkla devamını nasip etsin diye dua ediyorum hem kendime hem tüm arkadaşlarıma
Selam kuzu umarım iyisindir![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım çok sağol çok şükür iyiyim 12. Hafta oldu, Allah Sağlıkla devamını nasip etsin diye dua ediyorum hem kendime hem tüm arkadaşlarıma
Selam kuzu umarım iyisindir![]()
Hemen bakarıım =)Kuzu, YouTube da Seda ile güneşli günler hesabı var, polip ameliyatı olmuş denk gelirsen izle istersen![]()
Amin inş.. Kuzum cinsiyet belli oldu mu?Kızlar bu belirti konusunu görünce yazmak istedim.
Ben gebeliğimi hiç belirtisiz öğrendim, şimdi de hiçbir belirt yaşamıyorum gebelikle alakalı, tamamen bünye ile alakalı. Belirtisiz prenses gebelikleriniz olacak inşallah, mübarek cuma günü dualarım sizinle![]()
1 ay mıııKuzum anadolu sigortada 1 ay korunma süresi var.. Şimdi yaptırsanız obür ayı kurtarısınız
Bi araştır belki işine yarar..
Zaten negatif ondandir diye panik degilm=)Doktorunla konustun mu kuzu sen
Prp bu kadar gecikme yapabiliyor mu
Bana doktorum histeroskopi sonrası regl döngünde değişme olabilir normal diye bilgi verdi
Belki onda da vardır böyle bi durum![]()
Yandan USG fotosu varsa cinsiyet tahmini yapabilirimCanım çok sağol çok şükür iyiyim 12. Hafta oldu, Allah Sağlıkla devamını nasip etsin diye dua ediyorum hem kendime hem tüm arkadaşlarıma![]()
Canım çok şükür ben iyiyim öyle zorlandığım bir şey olmadı hiç diyorum ya doktor soruyor şikayetin var mı diye ama yok.Amin inş.. Kuzum cinsiyet belli oldu mu?
Durumun nasıl ?
Teşekkürler canım, bir kaç hafta sonra netleşiriz Zeren öyle bir merakım da yok tek dileğim sağlıklı olmasıYandan USG fotosu varsa cinsiyet tahmini yapabilirim![]()
Beni de ekleyebilirmisin canim. Henuz gebelik yok amaMerhaba kızlar, öncelikle herkese güzel bir yıl diliyorum
Benim gibi zor gebe kalanlar ve her ay o konudan bu konuya geçmekten yorulanlar için 2022 yılı topicimiz hayırlı olsun, umarım ilk aydan güzel haberleri alırız.
Hamile Kaldıktan Sonra Gruba Bilgi Vermeyecekseniz İsminizi Yazdırmayın Lütfen!
�
![]()
Burada herkes gebelik için uğraşıyor, gebe olunca anneler topicine kalıyoruzBeni de ekleyebilirmisin canim. Henuz gebelik yok ama![]()
Hiç öyle düşünme ilkte olsa ilk gebelik... Çok şükür ki güzel geçiyor ve diğerlerinin sende yaptığı etki geçmiş çok şükür ki şikayetin az..Canım çok şükür ben iyiyim öyle zorlandığım bir şey olmadı hiç diyorum ya doktor soruyor şikayetin var mı diye ama yok.
Belki de biraz zor elde ettik diye şikayet etme lüksü görmüyorum hiç kendimde. Cinsiyet daha belli değil ama erkeğe benzetti doktor, zaten ilk evladımız olacak kız erkek hiç farketmez![]()
İzledimmmmmKuzu, YouTube da Seda ile güneşli günler hesabı var, polip ameliyatı olmuş denk gelirsen izle istersen![]()
Aynen bende öyle düşünerek yaptırdım. Gebelik dahil.. Aynen sigortacının numarasını özelden paylaşabilirim.. Larissa ve zahrada ya yapan kişi1 ay mıııazmıs valla dur aksam ben bi bakayım ona eşimlede
İki üç aya hamile kalacağım içinn hemen yaptırmam lazım geç kalmadan![]()
Anadolu sigorta onaylanır onaylanmaz başlıyor bekleme süresi yok1 ay mıııazmıs valla dur aksam ben bi bakayım ona eşimlede
İki üç aya hamile kalacağım içinn hemen yaptırmam lazım geç kalmadan![]()
Hadi hayırlısı olsun kuzum inşallah güzel haberlerini alırızEvet kızlar yollar acilmis arabalar sayesindegittim geldim son ignemi vurdurdum
Sonrası da pazartesi çarşamba cuma Pazar salı
Sonra da ayda bir
Hadi bakak Gorek pazar günü mecbur hastane yolları sanirm
Amin kuzumHadi hayırlısı olsun kuzum inşallah güzel haberlerini alırız![]()
İnşallah senden yeşil ışık görürsem arkanda ben varım bu adet sonrası ben de olabilirimİzledimmmmm
Gözyaşımmm pıtt
Umarım benimde böyle ilerler sürecim![]()
Gece adet oldum kuzum yarın gidicem doktora, sen naptınHep banada oyke geliyor biliyor musun ama nasip hiç belli olmaz kuzum.
İnşallah gelmiştir mucizen![]()