- 22 Aralık 2021
- 806
- 961
- 23
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #9.621
devlet hastaneleri ve sağlık ocakları greve gider özeller çalışabilir canımYa bu grevi her hastane mi yapiuor 14 Mart'ta randevum var cildiricam iptal de etmek istemiyorum zor bulunuyor gene de gitmeyi düşünüyorum yoksa artık kendi doktoruma geçiş yaparım. Konu bı yana inşallah güzel sonuçlar alırsın canim
Aman hiç takma hep öyleler kelimeleri seçemiyorlar diye düşünüyorum ben artık dilin kemiği yok sonuçtaKızlar kaynana terörü hamile kalınca da bitmiyor o yüzden hiç sallamayın.. eşim annesine bebek haberini verdi kaynanam bana dönüp benim torunlarım var annenler sevinir dedieşim annenlerin ilk torunu olacak onu demek istemiştir diye yorumladı ama bilemiyorum.. biz bu bebe leri kimse için yapmıyoruz kendimize yapıyoruz
O nasil bi lafmış öyle ayKızlar kaynana terörü hamile kalınca da bitmiyor o yüzden hiç sallamayın.. eşim annesine bebek haberini verdi kaynanam bana dönüp benim torunlarım var annenler sevinir dedieşim annenlerin ilk torunu olacak onu demek istemiştir diye yorumladı ama bilemiyorum.. biz bu bebe leri kimse için yapmıyoruz kendimize yapıyoruz
E nabızda raporlarım kısmı varRapor çıkıp çıkmadığını hastane dışında nasıl öğrenebilirim acaba biliyor musunuz var mı bir yolu
Adetim 6 Mart'ta bitti cnm adetin ikinci günü gittim iğne fostimon ve Ovittirelle vermislerdiPerşembe adetli mi oluyorsun canım kaçıncı günü çağırdılar adetin? Birde iğne ismini hatırlıyormusun
Hastanenin tüp bebek bolumuni arayabilirsin e nabizda ben görmemiştimRapor çıkıp çıkmadığını hastane dışında nasıl öğrenebilirim acaba biliyor musunuz var mı bir yolu
Teşekkür ederim canım inşallahHadi inşallah uğraşlarının sonucuna kavuşursun enerjin güzel en önemlisi de bukardeşinin de doğum günü kutlu olsun
Belli olur mu dur bakayım hemenE nabızda raporlarım kısmı var
E nabiza bakayım biHastanenin tüp bebek bolumuni arayabilirsin e nabizda ben görmemiştim
Günde 1 doz, 5 gün boyunca klomen içtim canım, yumurta takibi yapıldı (17. Gün) 28 şubatta iğne vuruldum, bata kadar estrofem ve şimdide progesteran fitil kullanacağım hayırlısı bakalımyaaaa hadı ınsallaahhh sonucunda yavruna kavusursun ınsallaahh canım,
hap ne kullanmıstın ?
bende 12sıne randevu aldım regl beklıyorum yumurta takıbı ıstıycem
İnşallah kuzucumYa bu grevi her hastane mi yapiuor 14 Mart'ta randevum var cildiricam iptal de etmek istemiyorum zor bulunuyor gene de gitmeyi düşünüyorum yoksa artık kendi doktoruma geçiş yaparım. Konu bı yana inşallah güzel sonuçlar alırsın canim
Bugün kaçıncı günün canım?Kızlar bilmediğin bir durumla karşı karşıyayım. Aranızda böyle birşey yasayan var mı ? Bu nedir anlam veremedim. Döngümün 23. günü Ovulasyonda pik gördüm. Öncesinde de doktor kontrolünde 16 mm ve 14-15 mm yumurtam vardi.5 martta ovulasyon pikti dün çatladı. Bugun tekrar test yapmak icin lavaboya gittiğimde peceteye kan geldi baya bir. Adet görmüş olabilir miyim? Bu arada adetim düzensizdir çok geç adet olurum. Ovulasyondan 3 gün sonra adet görmek mümkün mü? Bu arada ignelerle yumurta büyütülmüştü ve doktorumda geç adet olabilirsin demişti. Ovulasyon testimde 5 martta pik 6-7 martta ikiside aynı koyulukta ve bugun tamamen silikti. Ama bu kanama neydi neden oldu bilemedim
Döngümün 26. Günü bugün. Ama düzenli değildir gec adet olurumBugün kaçıncı günün canım?
Yumurtlama kanaması da olabilir, ya da enfeksiyon vardırDöngümün 26. Günü bugün. Ama düzenli değildir gec adet olurum
Bu tedaviler düzenimizi bozduğu için erken reglde olabiliyor malesef, tamamen sökülmedin demi?Döngümün 26. Günü bugün. Ama düzenli değildir gec adet olurum
Peki Ne kadar ödedin ilaçlara canımAdetim 6 Mart'ta bitti cnm adetin ikinci günü gittim iğne fostimon ve Ovittirelle vermislerdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?