Gebeliğe Hazırlık 2023 Yılında Gebelik Planlayanlar🍼🤰🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
devlet hastaneleri ve sağlık ocakları greve gider özeller çalışabilir canım

Aman hiç takma hep öyleler kelimeleri seçemiyorlar diye düşünüyorum ben artık dilin kemiği yok sonuçta

Kızlar üniversite hastaneleride grev yapar mı ya.. bana adetin 2 veya 3. Günü gelirsin dediler ikiside tam grev gününe denk geliyor gerçi perşembe raporu almak için gidicem sorarım ama inşallah grev yapmıyorlardır

O nasil bi lafmış öyle ay tövbe

Rapor çıkıp çıkmadığını hastane dışında nasıl öğrenebilirim acaba biliyor musunuz var mı bir yolu

Kızlar bilmediğin bir durumla karşı karşıyayım. Aranızda böyle birşey yasayan var mı ? Bu nedir anlam veremedim. Döngümün 23. günü Ovulasyonda pik gördüm. Öncesinde de doktor kontrolünde 16 mm ve 14-15 mm yumurtam vardi.5 martta ovulasyon pikti dün çatladı. Bugun tekrar test yapmak icin lavaboya gittiğimde peceteye kan geldi baya bir. Adet görmüş olabilir miyim? Bu arada adetim düzensizdir çok geç adet olurum. Ovulasyondan 3 gün sonra adet görmek mümkün mü? Bu arada ignelerle yumurta büyütülmüştü ve doktorumda geç adet olabilirsin demişti. Ovulasyon testimde 5 martta pik 6-7 martta ikiside aynı koyulukta ve bugun tamamen silikti. Ama bu kanama neydi neden oldu bilemedim

Yok maalesef e devlet raporlar bölümünde yazmıyor hiç bir şey yok
Yarın ararm yada kontrolü beklerim Artk

yaaaa hadı ınsallaahhh sonucunda yavruna kavusursun ınsallaahh canım,
hap ne kullanmıstın ?
bende 12sıne randevu aldım regl beklıyorum yumurta takıbı ıstıycem
Günde 1 doz, 5 gün boyunca klomen içtim canım, yumurta takibi yapıldı (17. Gün) 28 şubatta iğne vuruldum, bata kadar estrofem ve şimdide progesteran fitil kullanacağım hayırlısı bakalım

İnşallah kuzucum
Sendikaya bağlı oldukları için heryerde grev olacak canım malesef ama randevunu sen iptal etme belki arayıp yeniden düzenlerler

Bugün kaçıncı günün canım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…