- 21 Mayıs 2021
- 1.674
- En iyi cevaplar
- 1
- 5.345
- 108
- 31
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #9.561
Amin kimseyi evlat ve evlat hasreti ile imtihan etmesin inşallahRabbim kimsenin kucağını boş bırakmasınhepimizin olsun inşallah tez zamanda
Amin kimseyi evlat ve evlat hasreti ile imtihan etmesin inşallah
Zaten 7 gün sonra peogesteron baktıracaksınız ya, o zaman çatlama oldu mu anlarsınız…Cumartesi akşam 8 de vuruldum bu sabah catlamaliydi.bu çatlamaysa demekki şimdiye kadar düzgün çatlama yaşamamışim ben
İfadem eskidenbuydu
Alışınca bu oldubu da bir gelisme
inşallaahhh kuzucugumm,Günaydın Beybiler.. Ümitsizlik yok.. İnş hepimiz hamiş olacağız.. Zaman istiyor sadece...
Moral bozmak yok.. Gelecek aya plan yapın :)
Reflün olabilir mi? Ya da çok stres yapıyor olabilir misin?Kizlar benim mide yine yaniyor gibi ya .. daha bugun reglin 13. Gunu ..
Yani varsa da bu kadar erken baslar mi oyle şeyler midem belim
kesınlıklee kuzum, bende cumartesıye randevu aldım yumurta takıbı ıcın bırde onu denıycem.Bi şiirde“Bilmek en büyük acıların anasıdır” diyordu
Haa dedim hepimizin genel durumu
Bilmeden yaşayalım biraz..
Kızlar pozitif olursa eğer çay kahveyi kestim sadece..
Avakado ananas vitamin falan hiç bir halt almadım..
İnanıyorum ki habersiz olanlar nasıl gündelik hayatlarında hamile kaldı ise bizimde öyle olacak
Gelecek aya plan yapalım, boş durmayalım ama ümitsizde olmayalım..
Negatif olursa hemen regl sonrası tekrar hsg çektireceğim.. Tüpler açık ise histeroskopi kapalı veya akış az çıkarsa laporoskopi planlıyorum..3.transfer içinde Haziran temmuz gibi yapıp vücuduma dinlenme süresi vereceğim ve tatile çıkacağım
Planlarım böyle
Reflum normalde yok.. stres son 6 ayin en en azi .. piskolojik olarak cok rahatladım esim ikna oldugu için yani bu ay olmasa bile b planım var ve b planı insani cok rahatlatiyormusReflün olabilir mi? Ya da çok stres yapıyor olabilir misin?
canım Allah ın izniyle pozitif olcak böyle düşünme bnde bu reglle beraber rapor için gidicem iğneli aşılama derlerse yaptrcz mecbur rabbim bizleri daha fazla bekletmesinBi şiirde“Bilmek en büyük acıların anasıdır” diyordu
Haa dedim hepimizin genel durumu
Bilmeden yaşayalım biraz..
Kızlar pozitif olursa eğer çay kahveyi kestim sadece..
Avakado ananas vitamin falan hiç bir halt almadım..
İnanıyorum ki habersiz olanlar nasıl gündelik hayatlarında hamile kaldı ise bizimde öyle olacak
Gelecek aya plan yapalım, boş durmayalım ama ümitsizde olmayalım..
Negatif olursa hemen regl sonrası tekrar hsg çektireceğim.. Tüpler açık ise histeroskopi kapalı veya akış az çıkarsa laporoskopi planlıyorum..3.transfer içinde Haziran temmuz gibi yapıp vücuduma dinlenme süresi vereceğim ve tatile çıkacağım
Planlarım böyle
Yanlız değilsin arkadaşımBu ayda olmadı gencler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?