- 14 Mart 2021
- 8.612
- 9.306
- 148
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #9.541

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Muz yediPoskevitlerrr halleyler beni bekleyin
Allah kolaylık versin bacım, düşünürken bile yoruldumSelizay sabah 8 obur sabah 8 =) kiz siz okul bitince gidiyonuz nobetciyken biz iş bitince 16 saat daha duruyoruz peah
Şimdi yapİyi geceler bende ancak 1/1 buçuk gibi yatarım yarın için duş yapsam mı yoksa sabahi yapayım diye düşünüyorum![]()
Kolay gelsin canımSelizay sabah 8 obur sabah 8 =) kiz siz okul bitince gidiyonuz nobetciyken biz iş bitince 16 saat daha duruyoruz peah
Asla olamıyorum öyle ya keşke yapablsmAbow 1aydir hurma 100de 100 visne suyu bitki çayları 3 hapim ve sebze ve çorbalar kusacam ve yumurtaaaaa
Yok o tezi çürütürüm bn de sağlıksız besleniyorum bende de bebe yokAmaan iyi yaptın,
Bazen diyorum o kadar kötü beslenen, sigara içen arkadaşlarım şıp diye hamile kaldı biz dikkat ediyoruz gerek yok mu acaba hic![]()
İsmindeki mor ile totemimizdeki mavi bir araya gelip süprüz yapmış sanaSelamünaleyküm kızçeler nasılsınızbaya mesaj birikmiş maalesef okuyamadım hepsini. Ben bugün bi rüya gördüm. Sizle de paylaşmak istedim
rüyam da bi Pet Shop a gidiyorum. Mavi
ve mor
iki tane balık alıyorum kendime. Ama bir güzeller ki renkleri
böyle içim kıpır kıpır elimde onlara bakıp duruyorum. Sonra eve getiriyorum. Öyle de uyandım
neye yorulur bu rüya? Fikri olan var mı acep
![]()
Kafayı çok bozdum galiba yaaaİsmindeki mor ile totemimizdeki mavi bir araya gelip süprüz yapmış sana![]()
İlk aklıma gelen ikiz bebişSelamünaleyküm kızçeler nasılsınızbaya mesaj birikmiş maalesef okuyamadım hepsini. Ben bugün bi rüya gördüm. Sizle de paylaşmak istedim
ve mor
böyle içim kıpır kıpır elimde onlara bakıp duruyorum. Sonra eve getiriyorum. Öyle de uyandım
![]()
Hayırlara vesile olsun inşallahSelamünaleyküm kızçeler nasılsınızbaya mesaj birikmiş maalesef okuyamadım hepsini. Ben bugün bi rüya gördüm. Sizle de paylaşmak istedim
ve mor
![]()
Ahhh inşallah ama nerdeeeeİlk aklıma gelen ikiz bebişhayrolsun gündüz niyetine
![]()
Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasınUykusuz yorgun ama tarifsiz mutlu gecelerden sesleniyorum 2021 son annelerinden biriyim :) 2022 yılında topic olarak insallah bebeklerinizi kucağınıza alırsınız hepiniz dualarımdasınız Rabbım bu eşsiz sevgiyi hepinize tattırsın inşallah ❤