- 6 Şubat 2021
- 6.161
- 6.094
- 148
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #9.581
@Sasa234 kuzum sende durumlar ne
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bizim kide aynısını diyor savaştan mülteci çocuk verilerde buyutsem diyorÜzülüyorlar elbette ki, benim eşimde belli etmemeye çalışıyor... Bugün 2 yaşındaki kuzenini aldı kucağına sevdi, içim gitti... Dedim Rabbim bize de bir evlat nasip etkayınvalidem bebeği görünce yine aklını kaybedip tepelerine çıkardı, sevdi kokladı bana da bak doğursan ona da bakarım sen doğmuyorsun ozaman bende bunu severim dedi. Bazen de sen doğurmuyorsun gidip kendime evlatlık bir bebek alacam diyor
![]()
günaydın seliztoşumm, kadınlar gunumuz kutlu olsunSelam canlarım öncelikle günaydın.. Kadınlar günümüz kutlu olsun..![]()
Mide ile bağlantıyı çözemedim o zamanReflum normalde yok.. stres son 6 ayin en en azi .. piskolojik olarak cok rahatladım esim ikna oldugu için yani bu ay olmasa bile b planım var ve b planı insani cok rahatlatiyormusgecen ayki gibi çaresiz umutsuz da değilim..
Soruyu sorduğuna pişman ettim yaaiyiyim yani
Yumurtlama mi oluyor acaba kasiklarim da agrili
Amin inş..canım Allah ın izniyle pozitif olcak böyle düşünme bnde bu reglle beraber rapor için gidicem iğneli aşılama derlerse yaptrcz mecbur rabbim bizleri daha fazla bekletmesin
haklısın nasipte ne varsa o canımAmin inş..
Yolumu çizince negatif mi pozitif mi diye düşünmeyi bıraktım.. Olacak olan oluyor zaten..
Hayırlı olan neyse o olsun, olana da gönlüm razı olsun.. Artık duam böyle.. Elimden geleni bu kadar![]()
Seninki de ayrı bir alem valla canımBizim kide aynısını diyor savaştan mülteci çocuk verilerde buyutsem diyorbak o doğurdu ne güçlü kadın o bu şu diyor takmamaya çalışıyorum sabır sabir sabır canim
Canım ilaçlı üç olabilir böyle sorsana bir gereksiz ikicanım Allah ın izniyle pozitif olcak böyle düşünme bnde bu reglle beraber rapor için gidicem iğneli aşılama derlerse yaptrcz mecbur rabbim bizleri daha fazla bekletmesin
Cuma aşılama mı olacaksın canımCuma dediler ama Perşembe yetişir büyük ihtimalle dedi bakalm
Yok canım ilaçlara baslicaz ignelere yaniCuma aşılama mı olacaksın canım
Sorcam canım valla hiç dermanım yok aslında ama başka çare de yok ilaçlar aşırı pahalı raporsuz alıp kendimi zora sokmak istemyrm yoksa özelde yaptırırdım direkCanım ilaçlı üç olabilir böyle sorsana bir gereksiz iki
İğneli olma eğer kanunda varsa
Hadi inşallah uğraşlarının sonucuna kavuşursun enerjin güzel en önemlisi de buYok canım ilaçlara baslicaz ignelere yani