• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık 2023 Yılında Gebelik Planlayanlar🍼🤰🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Üzülüyorlar elbette ki, benim eşimde belli etmemeye çalışıyor... Bugün 2 yaşındaki kuzenini aldı kucağına sevdi, içim gitti... Dedim Rabbim bize de bir evlat nasip et 😔 kayınvalidem bebeği görünce yine aklını kaybedip tepelerine çıkardı, sevdi kokladı bana da bak doğursan ona da bakarım sen doğmuyorsun ozaman bende bunu severim dedi. Bazen de sen doğurmuyorsun gidip kendime evlatlık bir bebek alacam diyor🤦🏻‍♀️
Bizim kide aynısını diyor savaştan mülteci çocuk verilerde buyutsem diyor😂 bak o doğurdu ne güçlü kadın o bu şu diyor takmamaya çalışıyorum sabır sabir sabır canim

Reflum normalde yok.. stres son 6 ayin en en azi .. piskolojik olarak cok rahatladım esim ikna oldugu için yani bu ay olmasa bile b planım var ve b planı insani cok rahatlatiyormus 🤗 gecen ayki gibi çaresiz umutsuz da değilim..
Soruyu sorduğuna pişman ettim yaa 🤣 iyiyim yani
Yumurtlama mi oluyor acaba kasiklarim da agrili
Mide ile bağlantıyı çözemedim o zaman😂
Kasıkta ağrı varsa yumurta geliyorum diyor😄
Hazırlıklara başla o zaman..
Aramızda en rahat olan sessin.. Rahim tüpler 2 gebelik geçirdi.. 2 ay düzenli ilişki ile rahat bebiş gelir😌

canım Allah ın izniyle pozitif olcak böyle düşünme bnde bu reglle beraber rapor için gidicem iğneli aşılama derlerse yaptrcz mecbur rabbim bizleri daha fazla bekletmesin
Amin inş..
Yolumu çizince negatif mi pozitif mi diye düşünmeyi bıraktım.. Olacak olan oluyor zaten..
Hayırlı olan neyse o olsun, olana da gönlüm razı olsun.. Artık duam böyle.. Elimden geleni bu kadar 🙂

Kzilar şimdi çıktım doktordan persembe günü raporum çıkıyor iğneli asikama olcak yine ama geçen haftaki hemşire solemediginden o kağıdı şimdi verdim meğerse aşılama raporu içinmis
Bakalm ne olcak yani klomenle değilmiş tedavi oh rahatladım 😅persembe USG ve ilaçlari yazicaklar

Kadınlar günümüz kutlu olsun hanımlar 💮 Toplumun yarısını kadınlar oluşturuyor, diğer kalan yarısını da kadınlar yetiştiriyor, elimizde çok büyük gücümüz var, daha etik, daha ahlaklı daha adil yarınlarımız olsun🙏 geleceğin oğlan anaları insana saygı duyan nesiller yetistirecegimiz, geleceğin kız anaları güçlü ayakları üstünde duran kız evlatlar yetiştireceğimiz günlere inşallah

Kadınlar günümüz kutlu olsun 🌺 acele yazdım okuyamadım mesajlari otobuse bindim şimdi kardeşime bir Gun önce supriz doğumunu yapcam 😅anneme de gelmem supriz olcak bakalmnhayrlsi klomen neden verdiler anlamdm aman neys ene iğneli aşılama sonucta soru işareti gitti kafadan

Aşılama raporu için cuma dediler sonra Perşembe hatırlat yetişir büyük ihtimalle dedi bakalm

Back