Gebeliğe Hazırlık 2023 Yılında Gebelik Planlayanlar🍼🤰🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım umut vermek istemem, inşallah vardır

Allah razı olsun kuzum 14FatmaZehra peki zeynep kamil de dosyam orada tekrar aynı şeyleri yaptırmakmı gerekli.
Evet ilk gittiğinde randevu alarak gidiyorsun muayene ediyorlar. Sonra adetin 2. Günü gel diyorlar hormon tahlili için.(imzalı kaşeli kağıt veriyorlar sekreterliğe gösterip numara alıyorsun adetin 2 veya 3.günü) Eşinin 3 ayı geçmemek kaydıyla tahlili varsa ondan istemiyorlar. Süreç bu şekilde başlıyor.

E Mart grup sahibi de hamis kaldı ben ta temmuzda 7.ayimdayken açtım daha olamadık iyimi sanki mavişte ocak ya da şubat grubu sahibiyken hamis kalmıştı sıkıntı gerçek ben de mavi de değil

Aman sağlıklı beslenme diyetini de bozcam gidiyim Abur cubura dalayim olmuyo zaten
Bugün eve geldim kocamda şehir dışında cips açtım bi taraftan kola sonra sıcak çikolata yaptım içtim yetmedi üstüne puding yedim çok rahatladım iğrenç mi evet ama bn mutluyum

Bugün eve geldim kocamda şehir dışında cips açtım bi taraftan kola sonra sıcak çikolata yaptım içtim yetmedi üstüne puding yedim çok rahatladım iğrenç mi evet ama bn mutluyum
Abow 1aydir hurma 100de 100 visne suyu bitki çayları 3 hapim ve sebze ve çorbalar kusacam ve yumurtaaaaa

Amaan iyi yaptın,
Bazen diyorum o kadar kötü beslenen, sigara içen arkadaşlarım şıp diye hamile kaldı biz dikkat ediyoruz gerek yok mu acaba hic

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…