- 18 Nisan 2021
- 14.892
- En iyi cevaplar
- 1
- 46.412
- 548
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #9.521
Canım umut vermek istemem, inşallah vardırmerhaba kızlar yorumlrsanız çok sevinirim eşim bebetime diye eczaneden vermişler bende yaptım ama unutmusum gercekten dalmısım bi baktım çizgi cıkmıs hatta baya suyun altına tuttum belki kuruma cizgisidir dige üzerindeki kagıt gitti ama cizgi gitmedi yarın testlerim gelecek inşallh o zamanda denerim çokda ümitlenmek istemiyorum ya ama böylede olunca acaba dedim sabah yaotıgımda karlar kadar beyazdı surelab sonradanda kuruma çizgisi gibi birşeyde cıkmadı kullandınız kı daha önce bebetime
Evet ilk gittiğinde randevu alarak gidiyorsun muayene ediyorlar. Sonra adetin 2. Günü gel diyorlar hormon tahlili için.(imzalı kaşeli kağıt veriyorlar sekreterliğe gösterip numara alıyorsun adetin 2 veya 3.günü) Eşinin 3 ayı geçmemek kaydıyla tahlili varsa ondan istemiyorlar. Süreç bu şekilde başlıyor.Allah razı olsun kuzum14FatmaZehra peki zeynep kamil de dosyam orada tekrar aynı şeyleri yaptırmakmı gerekli.
beklemek ne kadar zor ne kadar sabır istiyor ya gercekten çok zormus rabbim isteyen herkesle birlekte içlerinde banada nasip etsin inşallahCanım umut vermek istemem, inşallah vardır
Bugün eve geldim kocamda şehir dışında cips açtım bi taraftan kola sonra sıcak çikolata yaptım içtim yetmedi üstüne puding yedim çok rahatladımAman sağlıklı beslenme diyetini de bozcam gidiyim Abur cubura dalayim olmuyo zaten
Evet relaks ol ama hepten salma kendini nasibinde varsa olcak zatenAman sağlıklı beslenme diyetini de bozcam gidiyim Abur cubura dalayim olmuyo zaten
Abow 1aydir hurma 100de 100 visne suyu bitki çayları 3 hapim ve sebze ve çorbalar kusacam ve yumurtaaaaaBugün eve geldim kocamda şehir dışında cips açtım bi taraftan kola sonra sıcak çikolata yaptım içtim yetmedi üstüne puding yedim çok rahatladımiğrenç mi evet ama bn mutluyum
Amaan iyi yaptın,Bugün eve geldim kocamda şehir dışında cips açtım bi taraftan kola sonra sıcak çikolata yaptım içtim yetmedi üstüne puding yedim çok rahatladımiğrenç mi evet ama bn mutluyum
İyi uykular bebemmmYarin nobetciyim 24saaattt hadi uyuyum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?