• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık 2023 Yılında Gebelik Planlayanlar🍼🤰🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Onun etkisi olmuştur… Şimdi az folikül elde etse de 5.güne gidende azalacak.. Onu düşünmüştür doktor..
1-2 tane 5.gün olursa dondur çöz de bozulma ihtimali de var.. Riske atmayıp taze transfer yapacak..
Benim bu transferde 1 embryo bozuldu.. geriye 4 tane kaldı..
Mantıklı o zaman az araştırayım ben bu işleri en erken Nisan ortasında yspacakta ona bile yetişmez sanmiyorum

Senin minnosta yoldadır umarım Allah sagliklica nasip etsin❤️🤲

Mantıklı o zaman az araştırayım ben bu işleri en erken Nisan ortasında yspacakta ona bile yetişmez sanmiyorum

Senin minnosta yoldadır umarım Allah sagliklica nasip etsin❤️🤲
Amin inş..
Aynen amh ya göre tüp bebeği araştır bencede … İlaç dozları falan çok önemli oluyor.. Yumurta kalitesini arttıran şeyler yemeye çalış.. yumurta sayısı önemli değil.. Tek embryosu olup tutan çok var☺️

İyi geceler minnoşlar 💙
İyi geceler topiğimin anası mavili geceler seninle olsunnn
kucaklasma-smileyi-hareketli-resim-0045.gif

Amin inş..
Aynen amh ya göre tüp bebeği araştır bencede … İlaç dozları falan çok önemli oluyor.. Yumurta kalitesini arttıran şeyler yemeye çalış.. yumurta sayısı önemli değil.. Tek embryosu olup tutan çok var☺️
Yememe 1aydir dikkat ediyorum edicem de mecbur sag olasin canims❤️

Göğüslerde hassasiyet olmadan hamile olunabilirmi,yani illaki hamilelikte hassasiyet olurmu veya ne zaman başlar tahmini
Kimisinin regl öncesinde belirti olarak oluyor ama mesela benim 1 ay sonra falan göğüs hassasiyetim oldu o kişiye göre değişiyor bence

Kızlar buradaki paylaşımlarda görmüştüm idrar kokusunda değişiklik te gebelik belirtisymis doğru mu bira Z önce çok değişik kokuyrdu idrarim normalde koku olmaz

Evet amonyak vitamin karışımı gibi bir koku olduğunu yazanlar olmuştu. Tecrübe ederler daha iyi cevap verecektir.
Kızlar buradaki paylaşımlarda görmüştüm idrar kokusunda değişiklik te gebelik belirtisymis doğru mu bira Z önce çok değişik kokuyrdu idrarim normalde koku olmaz

Back