• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık 2023 Yılında Gebelik Planlayanlar🍼🤰🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Biz 1 sene.boyunca kullandık özel doktora gidiyorduk urologji profesoru ama bize fayda vermedi mesela 😅 bir sene boyunca düşün ne paralar döktük günde iki defa içiyordu
Kişiden kişiye değişiyor demekki klomen+ proxeed plus 1 sene boyunca
Benim este sorun yok bunları verdi bana neler neler verdi her şeyi deniyor bizimki😅

Valla ben esime Proxeed Plus kullandiriyorum aylardir. Degerleri baya yukseldi eskiye gore. Benim kadin dogum doktoruma soyleyince “urolog mu verdi” dedi, yoo dedim arastirdim ben verdim😂 esim de diyor “benim urologum burda”, adam koptu ama iyi yapmissiniz dedi
Fayda vermesine sevindim bizim takviyemiz de promen k. Bu takviyelerin esprisi aynı zaten benim kanımca 😅 ama tabi doktor onayı her zaman daha içe sineni bence🥰 işte hep söylüyorum bir şeyleri vesile olarak seciyoruz gebelik olunca bunları kullandık diyeceğiz işte 😬

Normalde hafta sonu bu kadar yazılmıyordu 20 sayfayı geçmiişş🤣🤣 hamiş arkadaşımızı Ruyaperisi Ruyaperisi mmm tebrikler çiçeğimmm 🥰🥰🥰
Selizay Selizay kuzummm birşey dikkatimi çektii Mune MuneMune hesabı doğrulanmış üye. ablaamm gelmiş topiğee onun rengi de maviiii masmavi toteme devammmm ben pp resmi değiştim mavi elbise giyindim bütün mucizelere açığım mesajı veriyorum :KK70::KK70:

Normalde hafta sonu bu kadar yazılmıyordu 20 sayfayı geçmiişş🤣🤣 hamiş arkadaşımızı Ruyaperisi Ruyaperisi mmm tebrikler çiçeğimmm 🥰🥰🥰
Selizay Selizay kuzummm birşey dikkatimi çektii Mune MuneMune hesabı doğrulanmış üye. ablaamm gelmiş topiğee onun rengi de maviiii masmavi toteme devammmm ben pp resmi değiştim mavi elbise giyindim bütün mucizelere açığım mesajı veriyorum :KK70::KK70:
Toteminizi seveyim sizin😍
mavili toteminize katkı olarak nazar boncukları da benden gelsin, tüm gebelik topikleri bebek haberleriyle dolsun, sitenin anneleri çoğalsın inşaallah 🙏

Hadi bakalım totem tutsun gebelik haberlerinizi alayım diyerek ekliyorum boncukları :)))
IMG_0133.JPG

mavili toteminize katkı olarak nazar boncukları da benden gelsin, tüm gebelik topikleri bebek haberleriyle dolsun, sitenin anneleri çoğalsın inşaallah 🙏

Hadi bakalım totem tutsun gebelik haberlerinizi alayım diyerek ekliyorum boncukları :)))
Eki Görüntüle 3019886
Aha işte bundan sonra patır patır gelecek bebiş haberleri, sonra da toplaşıp sana masmavi bir çiçek yolliciiiizzzzzz 😍💙💙💙

Aha işte bundan sonra patır patır gelecek bebiş haberleri, sonra da toplaşıp sana masmavi bir çiçek yolliciiiizzzzzz 😍💙💙💙
Hadi inşaallaaaaah, siz bana bebek haberlerinizi verin mis kokulu bebeler bana yeter😘

İçim kıpır kıpır oldu, umut güzel bir şey umudunuzu taze tutun bebekler gelecek inşaallah.

Eki Görüntüle 3019886
Yaa sen ne güzel bir kadınsın Münee ablaam :KK60::KK60::KK60::KK36::KK36:mesajınla içimiz kıpır kıpır olduu
Kalpten kocamannn aminnn çook teşekkür ederiiz.

Yaa sen ne güzel bir kadınsın Münee ablaam :KK60::KK60::KK60::KK36::KK36:mesajınla içimiz kıpır kıpır olduu
Kalpten kocamannn aminnn çook teşekkür ederiiz.
İçiniz bebeklerle kıpırdaşsın inşaallah 😘 Ay valla bu sefer kesin kaçayım yemek yok 🤣

Herkese merhaba, üst üste 2 düşük yapanlar hangi testleri yaptırdı acaba ?
Ben Trombofoli Paneli 6Lı
Periferik Kanda Kromozom Analizi
Eşim, Periferik Kanda Kromozom Analizi
Moleküler Karyotipleme
Yaptırdık . Sonuçları bekliyoruz.
Bunda başka HANGİ TESTLERİ YAPTIRABİLİRİM …
Yardımcı olur musunuz 🥰

Sizleri daha fazla meşgul etmeyeyim, tanıyanlarınız var ama tanımayanlar niye geldi bu hatun deyip rahatsız olmasın, öptüm ve kaaaaaaçtım❤️
Ben tanimiyorum, ama “yonetici” ve “super moderator” yaziyor, belli ki yetkili bir hanimsiniz. O yuzden estagfurullah, ne rahatsizligi, her zaman bekleriz 😬
Saka bir yana iyi dilekleriniz icin tesekkurler🙏🏻

Back