- 27 Ekim 2021
- 2.017
- 459
- 43
- 28
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #8.861
T daha koyu oluyor diye biliyorum ve şuan daha koyu markadan dolayı renk soluklugu var ondan öyle gorunuyorİkiside koyu oluyor
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
T daha koyu oluyor diye biliyorum ve şuan daha koyu markadan dolayı renk soluklugu var ondan öyle gorunuyorİkiside koyu oluyor
Hidroselpenks çıkardı hsg de takma kafaya kuzucum. Ama yine de yaptır histeroskopi, çizik attır hattaÇekilde kuzu
Yapışmayan bir histereskopi kaldı bana
Ama şüphe şüphedir![]()
Yarin sabah yapsın dimi bitaneKızlar çatlama ile birlikte 10. Günüm. Erken gebelik testi yap perilerim geldi, yapmayayım dimi![]()
Canım seninki pik, telefon kalitesiz çektiği için hangisi c hangisi t anlaşılmıyor pek. Sen değerlendirmeye başlaT daha koyu oluyor diye biliyorum ve şuan daha koyu markadan dolayı renk soluklugu var ondan öyle gorunuyor
Kuzum progesteron 38 küsur geliyor. Eşimin morfolji 2 den 4 e çıktı. Hızı 105 milyondan 195 milyona çıktı. İleri hızı sıfirdi yüzde 49 a çıktı..o takviyelere devam ediyor..Hsg den vazgeçti yumurtlama sağlıklı olduğu için. Kist yok. Polikistige meyilil vardı onuda 8 9 kilo vererek hallettik..Bu ay bekliyordu doktor düşük olmasın diye Duphaston verdi olmadı..Adet olduğun gün gel bakayım galiba çatlatma ignesi vericekti gitmedim yoruldum yahu ilaç ilaç. Birazda salıcam kendi halime alırsam letu alırım yine bilmiyorumGüzel Progesteron kaç geliyor an az iki ay bundan emin ol.
Eşinin değerler neydi?. Morf 4 altı ise toplam milyonu oranlayın mutlaka ileri harekette özellikle.
Hsg nasıl? Kist var mı?
Ben Osman beye dahi gittim, Şahin beye de gittim.
En son da Orhan Orhan a gittim. Bana sen açıklanmayan olamazsın çikolata kistin var 1.5 cm de olsa dedi yapıştırdı bana ama iyi bir doktor aklında olsun.
Ben instagramda Muzaffer temür ile iletişim kurdum ona bir gideceğim ama sonuç olarak sanırım 12. Doktorum olacak![]()
Hahahah o yüzden ona sordum
Bence bekle canim 1-2 gun daha
Boşver kuzum, uzun zamandır bekliyoruz belki yeni oldukları için öyle algılamışlardır. Gel sen bize de hiçbişey incitmez bunca uğraştan sonraMart ayındaki topikte doktora gidin, ayrıntılı muayene olun..Ovü testlerine güvenmeyin diyoruz diye kötü olduk moralleri bozuluyormus..art niyetliymisim, kötülük düşünüyormuşumAzicikta sizi uzeyim ama siz tecrubelisiniz zaten bordo berelisiniz ne yapmanız gerektigini biliyorsunuz size bişey diyemem ajdkdkdkfk
![]()
Yok aslında hiç aklımda yoktu, birden düşünceler geldi, sonra hemen tuvalete koşup çiş yaptım yapmamak için , artık istesem de yapamamBence bekle canim 1-2 gun daha
Sonra hayalet cizgilerden medet umup benim gibi ters kose olmaadam gibi ciksin cizgi
Anadolu hastanesinde Murat Kadıoğlu ya da Medicana da Volkan Aksalliyi tavsiye ederim. Bide bunları deneGüzel Progesteron kaç geliyor an az iki ay bundan emin ol.
Eşinin değerler neydi?. Morf 4 altı ise toplam milyonu oranlayın mutlaka ileri harekette özellikle.
Hsg nasıl? Kist var mı?
Ben Osman beye dahi gittim, Şahin beye de gittim.
En son da Orhan Orhan a gittim. Bana sen açıklanmayan olamazsın çikolata kistin var 1.5 cm de olsa dedi yapıştırdı bana ama iyi bir doktor aklında olsun.
Ben instagramda Muzaffer temür ile iletişim kurdum ona bir gideceğim ama sonuç olarak sanırım 12. Doktorum olacak![]()
Çok büyük bir durum yok görünüyor yaşın 30 altı ise devam et denemeye yaza kadarKuzum progesteron 38 küsur geliyor. Eşimin morfolji 2 den 4 e çıktı. Hızı 105 milyondan 195 milyona çıktı. İleri hızı sıfirdi yüzde 49 a çıktı..o takviyelere devam ediyor..Hsg den vazgeçti yumurtlama sağlıklı olduğu için. Kist yok. Polikistige meyilil vardı onuda 8 9 kilo vererek hallettik..Bu ay bekliyordu doktor düşük olmasın diye Duphaston verdi olmadı..Adet olduğun gün gel bakayım galiba çatlatma ignesi vericekti gitmedim yoruldum yahu ilaç ilaç. Birazda salıcam kendi halime alırsam letu alırım yine bilmiyorum
Ben Volkan beyin hastası oldum 3 ayAnadolu hastanesinde Murat Kadıoğlu ya da Medicana da Volkan Aksalliyi tavsiye ederim. Bide bunları dene
Burdakilerin hepsi herşeyi yaşayıp tecrübe edindiği için size bişey demem balım hepimiz inşallah güzel haberleri alırızBoşver kuzum, uzun zamandır bekliyoruz belki yeni oldukları için öyle algılamışlardır. Gel sen bize de hiçbişey incitmez bunca uğraştan sonraHadi bakalım hazırız, bakalım can sıkabiliyor musun?
![]()
Kuzum doktorum hastanede calismiyor kendi kliniği var test için beni özele yönlendirdi sonuca gore gün verecek ultrason için, lekeleme için bi şey demedi sadece kan ver dedi gebelik kesinlessin diye galiba sonuçlar çıkınca gönderdiğimde tekrar sorarımDoktora muayene olup lekelenmeden bahsettin mi? Progestan başlaması lazım
Yumurtlaman var diye hsg den vazgeçmesi tuhaf geldi, sonuçta tüpler kapalı olabilir?Kuzum progesteron 38 küsur geliyor. Eşimin morfolji 2 den 4 e çıktı. Hızı 105 milyondan 195 milyona çıktı. İleri hızı sıfirdi yüzde 49 a çıktı..o takviyelere devam ediyor..Hsg den vazgeçti yumurtlama sağlıklı olduğu için. Kist yok. Polikistige meyilil vardı onuda 8 9 kilo vererek hallettik..Bu ay bekliyordu doktor düşük olmasın diye Duphaston verdi olmadı..Adet olduğun gün gel bakayım galiba çatlatma ignesi vericekti gitmedim yoruldum yahu ilaç ilaç. Birazda salıcam kendi halime alırsam letu alırım yine bilmiyorum
33 yaşındayım kuzum yolun yarısına az kaldıÇok büyük bir durum yok görünüyor yaşın 30 altı ise devam et denemeye yaza kadar![]()
Yap yap yap yap
Bak şimdi işler değişti ben de henüz 32 oldum sen bir kaç ay içinde olmazsa farklı tetkiklere başla ya da üni de aşılama dene bence ben üni de denedim ilkini ikinciyi bekliyorum.33 yaşındayım kuzum yolun yarısına az kaldı![]()
Yumurtlama sağlıklı olduğu için yapmadı kuzum sağlıklı olmasa yapıcaktım dedi.. Sormadan almam zaten 3 ay kullandım geçtiğimiz aylarda iğnesiz catlattiYumurtlaman var diye hsg den vazgeçmesi tuhaf geldi, sonuçta tüpler kapalı olabilir?
Letu femera aynı şey, kafana göre kullanma kuzucm.