- 7 Mayıs 2021
- 1.827
- 2.158
- 83
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #7.961
Tedaviye başlamadan 1.77 e düşmüştü . En son kasımda baktırdım.Amh nasıl düşmüş öyle yaaa aşılama iğnelerimi yüzünden mi canim gerçi şuan amh çok iyi 1 2 ay bekle sakim kalıp dengeli beslen ve tedaviye odaklan
Hayırlı olsun canım, sağlıkla gelsinkizlarr sonunda pozitif sonuclari gordum 28 subatta (ovulasyondan 10 gun sonra )dunde kan testi verdim . 15 cikti bhcg seviyem. cuma randevum var . muhtemelen bir test daha isticek doktorum .
ilk resim 28 subattan . 1-2 haftalik hamile cikti.
Eki Görüntüle 3017639
ikinci resim bugunden . ovulasyondan 12 gun sonra oda pozitif cikti . fakat bu testi 10. gunde de yaptmistm negatif cikmisti. demek ki hcg seviyem artiyor giderek
Eki Görüntüle 3017637
Bu kadar mavi enerjisine erkekBekleyek tutarsa bizde mavişim maviselim
amin canim tesekkur ederimMaşallah inş sağlıkla artar
biz agustos dan beri deniyoruz. Ekim de bir dusuk oldu. smdi 6. ay da tekrar pozitifi gordum.Kaçıncı ayında gebe kaldın hayırlı olsun canim =)
Maşallah inş sağlıkla artar
tesekkur ederimmTebriklerrSağlıkla ilerlesin inşallah kuzum
Oy kuzucum ama böyle yapma, zaten olmuyor bir de böyle psikolojik olarak yıpratırsak kendimizi süreç iyice uzar kendine gel bakim döverimEvet bütün hormonlarım alt üst oldu. Eski neşeli hallerimi özledim sanırım ara vericem
Çok güzel anlatmışsın canım teşekkür ederim çokta haklısın. Ama doktorun önünden bile geçesim yok yani tedaviyle alakalı hiç bişi yapmak istemiyorum bu ruh halindeyken hiç bişi yolunda gitmez bence .Kuzum ileri hız 0 ve morfoloji 0 ile ne kadar denersen dene olmuyor. Önce onu kabullenmek gerek.
Bunu kabullenip tüp bebeğe geçeceksen ve kendine süre tanımak istiyorsan benim nacizane fikrim histeroskopi yaptırman.
Histeroskopi yaptır. Rahimde sorun var mı? Polip var mı baktır varsa tedavisini ol. Zaten sonra rahim 2-3 dinlendiriliyor.. O dinlenme sürecini geçir..
Sonra tüp bebeğe başlarsın…
Böyle yapmayayım dersen de hemen tüp bebeğe başla.. Zaten yumurta toplama aşaması zahmetli değil. Amh düşmeden yumurtaları topla embryo yap. Sonra 2-3 ay dinlenip öyle transfer sürecine gir..
Bence bu 2 si arasında karar ver..
Bana kalırsa histeroskopi öncelik ver..
Evet hemen başlatmıyolar ama sanırım bikaç ay ertelicemMargee bence git bi görüş ben şubatta hemen başlar diye gittim şu an en erken nisanda yapcak değerler iyi çıkarsa. Ha hemen yaparım derse o zaman düşünürsün en azından bilgi almak için ve bir doktor seçip bir kez muayne edilmek için o doktorda acele edebilirsin bence
Bugün çok düşündüm tamamen hayatımın merkezine koymuşum ya da 2 tedavi üst üste oldu diye hayatımın merkezi oldu.Oy kuzucum ama böyle yapma, zaten olmuyor bir de böyle psikolojik olarak yıpratırsak kendimizi süreç iyice uzar kendine gel bakim döverim
Aaaa aşkolson bana yollasaydın testleri ahahhahaBugün çok düşündüm tamamen hayatımın merkezine koymuşum ya da 2 tedavi üst üste oldu diye hayatımın merkezi oldu.
Ovulasyon testlerimi bile çöpe attım yumurtlama da takip etmicem bütün doktorları takipten de çıktım sadece takviye vitaminlerimi falan kullanıcam.
Sonra yazarım buraya kafamdan sildiğim ay gebe kaldım diye
Tiniminimmm geldim burdayım
Zor bi durum ben de yoruldum gercektenEvet hemen başlatmıyolar ama sanırım bikaç ay ertelicemkendimi inceledim de çok yıpratmışım çok bırakmışım kendimi kafamı toparlamak istiyorum .
amin canim tesekkur ederim
biz agustos dan beri deniyoruz. Ekim de bir dusuk oldu. smdi 6. ay da tekrar pozitifi gordum.
tesekkur ederimm
insallah herkes cift cizgiyi gorur en kisa zamanda
Eveet gördüğüm oldu çok mantıklı dediginTestte t çizgisini gördün ama değil mi? Bu bir ovülasyon testi markasının yanında gelen hcg testi, millet yapacak "aaa ben kimyasal geçirdim başka marka ovülasyon testi yaparken hiç kimyasal olmamıştı demek ki bu marka iyi" diyecek. Resmen bilinçli koyulmuş
OlamadıHergün yapınca kurur adamlar yaabizde 4 gün üstüste oldu anca 1 haftada toparlar kendini
O ne kız halı saha maçı skoru gibi7 de 5 devam mı devam pazartesiye kadar hedef 11 de 9
Bu da görev yani kimse istekle diyemezO ne kız halı saha maçı skoru gibi
Biz üst üste değerlendirdik 4 gün. Son ilişki geçen perşembe sabah akşam olduOlamadıbugün 4 olacaktı, mutfakta işimi bitirene kadar uyumuş iğne öncesi, iğne günü ve sonraki gün oldu yeterince yavrucak vardır içerde heralde ya
Canım hayırlı olsun 2 gün sonra tekrar kan verKızlar acil bakar mısınız Eki Görüntüle 3017479
12. Gün iğnenin sizce iğne etkisi mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?