Gebeliğe Hazırlık 2023 Yılında Gebelik Planlayanlar🍼🤰🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hayırlı olsun canım, sağlıkla gelsin
Bekleyek tutarsa bizde mavişim maviselim
Bu kadar mavi enerjisine erkek fışkırır gruptan aha

Maşallah inş sağlıkla artar
amin canim tesekkur ederim
Kaçıncı ayında gebe kaldın hayırlı olsun canim =)
biz agustos dan beri deniyoruz. Ekim de bir dusuk oldu. smdi 6. ay da tekrar pozitifi gordum.
Maşallah inş sağlıkla artar

Tebriklerr Sağlıkla ilerlesin inşallah kuzum
tesekkur ederimm

insallah herkes cift cizgiyi gorur en kisa zamanda

Çok güzel anlatmışsın canım teşekkür ederim çokta haklısın. Ama doktorun önünden bile geçesim yok yani tedaviyle alakalı hiç bişi yapmak istemiyorum bu ruh halindeyken hiç bişi yolunda gitmez bence .
Böyle tamamen kafamdan çıkarmak istiyorum

Evet hemen başlatmıyolar ama sanırım bikaç ay ertelicem kendimi inceledim de çok yıpratmışım çok bırakmışım kendimi kafamı toparlamak istiyorum .

Oy kuzucum ama böyle yapma, zaten olmuyor bir de böyle psikolojik olarak yıpratırsak kendimizi süreç iyice uzar kendine gel bakim döverim
Bugün çok düşündüm tamamen hayatımın merkezine koymuşum ya da 2 tedavi üst üste oldu diye hayatımın merkezi oldu.
Ovulasyon testlerimi bile çöpe attım yumurtlama da takip etmicem bütün doktorları takipten de çıktım sadece takviye vitaminlerimi falan kullanıcam.
Sonra yazarım buraya kafamdan sildiğim ay gebe kaldım diye

Aaaa aşkolson bana yollasaydın testleri ahahhaha

Şaka bir yana, iyi yapmışsın canım. Sal gitsinn, hatta durumunuz müsaitse bir haftasonu bir yerlere kaç eşinle

Eveet gördüğüm oldu çok mantıklı dedigin

Hergün yapınca kurur adamlar yaa bizde 4 gün üstüste oldu anca 1 haftada toparlar kendini
Olamadı bugün 4 olacaktı, mutfakta işimi bitirene kadar uyumuş iğne öncesi, iğne günü ve sonraki gün oldu yeterince yavrucak vardır içerde heralde ya

Tadı ne bunun ya propolis bal polen dediniz dediniz bari tadı iyi olaydı bu kadar şeye katlandım o bebeyi pamuklara saracam

Olamadı bugün 4 olacaktı, mutfakta işimi bitirene kadar uyumuş iğne öncesi, iğne günü ve sonraki gün oldu yeterince yavrucak vardır içerde heralde ya
Biz üst üste değerlendirdik 4 gün. Son ilişki geçen perşembe sabah akşam oldu adam hala yanıma yanaşmıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…