Gebeliğe Hazırlık 2023 Yılında Gebelik Planlayanlar🍼🤰🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kaç gün var bata
Daha galiba yeni yumurtluyorum kuzum bu haftaa kocam evde 2 günde 1 değerlendirmee
duygu-smileyi-hareketli-resim-0165.gif

Oooooo süppper, her gün hatta 2 günde bir değil. Keçiboynuzu özü yedir sabah akşam
Sperm bankalarımı kurutmayım sonra selizim🤣🤣 yada bir dolu bir boş burda o pekmezi bulamam normal pekmez var onu vereyim barii güç olsun😻

Geçen ay başıma ne geldi anlatayım da az gül 😂 test yaptım arkasından ışık tuttum t çizgisi kırmızı elim ayağım titredi hemen Selizay Selizay a danışayım dedim, o kadar ışık tuttum hiç böyle bişey görmedim dedi😂 aha dedim hamileyim! İçini açıp bakayım dedim açtım test kağıdına baktım bu defa çizgi yok🤯
Meğer kaset testi öyle bir yapmışlar ki testin plastiğinin tam t kısmına denk gelecek yerinde çizginin kalınlığında bir çubuk var resmen bilinçli yapılmış hiçbir testte böyle bişey görmedim 😂😂😂 çizgiyi gördün mü? Çizginin üstünde test çubuğu var, ben arkadan ışık tutunca kopkoyu bir t çizgisi tabi😂😂😂
Hay Allah ya😬 inşallah gercek t çizgileri de olacak inanıyoruz ama ne zaman kim bilir en kısa zamanda olumlu sonuc al inşallahh😍 benim de çok sahte pozitif hikayem var ama böylesini ilk defa okuyorum😬

Ben baya uzun süredir hamile kalamamistim kendi sağlık sorunlarım vs yüzünden tedavi de olamamistim geçen aylarda artık gözümü kararttim kendi canımı hiçe sayıp dedim denemeliyim belki rabbim yardım eder hormon ilaçları vs kullandım yasak olduğu halde şuan hamileyim ama ben başka birşey anlatmak istiyorum sizlere.
Ben de sürekli çocuk istiyordum sürekli çevremde herkesin çocukları oldu 2. Ye bile hamile kalanlar oldu zaten tanıdıklarımın çocuk ne zaman lafıni söylemiyorum bile, bazen Allahım bize çocuk vermeyecek misin diye düşünüyordum. Daha sonra karşıma bı video çıktı orada bir kadın arkadaşını anlatıyordu sürekli çocuk istermisti o da ama olmuyormuş sürekli dua eder Rabbimden istermiş bı sebepten olmuyormuş. En sonunda demiş ki vardır bunda da bir hayır Allah'ım sen bize çocuk nasip etmesen bile biz senden razıyız sende bizden razı ol diye dua etmeye başlamış ve kabullenmiş ve daha sonra hamile olduğunu öğrenmiş. Bende sürekli çocuk düşünmekle kafayı bozmuştum en sonunda bende böyle dua etmeye başladım Allah'ım bize çocuk vermeyebilirsin sen hakkımızda en hayırlısını bilirsin ben senden razıyım sende bizden razı ol ben tedavilerimi oluyorum sen en doğru zamanda nasibimizde varsa bize nasip edersin diye dua etmeye başladım daha sonra hamile kaldığımı öğrendim iğne ile ve çok fazla bir tedavi de görmedim ve çoğu doktor bana sen baya bir hormon tedavisi görmeden çocuk olmaz diyip duruyorlardı.
Allah herkesin hakkında hayırlısını versin en hayırlı zamanda bir evlat nasip etsin , Allah herkesten razı olsun 🤲🤲
Bunu bende yakın zamanda izledim bende öyleyim bir kaç zamandır.Hayırlısı olsun inşAllah 😍😍🤲🏻🤲🏻
Bunuda yaptım Allahim sen gör beni😅
Evrene pozitif mesajda gönderelim olacakkk😍

Arkadaşlar bebeniz olunca lütfen binada oturuyorsanız tepinmemesi gerektiğini öğretin bu nedir ya essek kararlar tertertepiniyorlar her gün.Hayir benim bebem olursa ben bilerek tepindirtcem ben çektim birazda başkası çeksin bezdimmmmm
Benim de üst katta at besliyorlar maalesef. Hayalim müstakil ev 😍

E napiyon peki hiç konuştun mi naptin ay çok merak ediyorum böyle olunca millet napiyor
Ya 23 ten sonra ses kesiliyor, öncesinde de çıkıp bir şey demedim.

Anne Baba boşanmış başkasıyla evlenmiş, üst kat babaanne evi, baba da evlenip çocukları da bahaneye bırakmış. Yaşlı kadın ne yapsın üzülüyorum

Ya 23 ten sonra ses kesiliyor, öncesinde de çıkıp bir şey demedim.

Anne Baba boşanmış başkasıyla evlenmiş, üst kat babaanne evi, baba da evlenip çocukları da bahaneye bırakmış. Yaşlı kadın ne yapsın üzülüyorum
Ay ne insancil ben sinirleniyorum😅

Nerelerdesin kız sen 😊 ben onlardan almıyorum ya, strip sevmiyorum. Laboquick 30 ovu, 3 gebelik, 1 ultra erken gebelik toplam 99 tlye aldım geçen ay
Sorma kuzum ya covitten sonra psikolojim bozuldu depresyona falan girdim baya toparlanmaya çalışıyorum
Vala ödüllü falan dio kasette var ama pahalı geldi bana bilemedim

Kuzum naptın başladın mı tüp bebeğe girmiyorum uzun zamandır takip edemedim bide birşey sorcam.ovu testini ne kadara alıyorsunuz şimdi bir gebenin günlüğünden fiyat aldım 30lusu 120 TL fazla degilmi ya
Selam canim kovit oldum ertelendi ben n11 den 30 lu 50 tl aldım laboquic orda uygun oluyor bak istersen çok çok pahalı artık bir gebenin günlüğünden almıyorum yaaa

Sorma kuzum ya covitten sonra psikolojim bozuldu depresyona falan girdim baya toparlanmaya çalışıyorum
Vala ödüllü falan dio kasette var ama pahalı geldi bana bilemedim
Ben kullandım gayet güzel ama cok pahali 3 4 ay denedim pes ettim O markadan bütçe olarak

kizlarr sonunda pozitif sonuclari gordum 28 subatta (ovulasyondan 10 gun sonra )🥰 dunde kan testi verdim . 15 cikti bhcg seviyem. cuma randevum var . muhtemelen bir test daha isticek doktorum .

ilk resim 28 subattan . 1-2 haftalik hamile cikti.

C5B575F6-1F5F-43E5-9BA3-6113A6168134.jpeg

ikinci resim bugunden . ovulasyondan 12 gun sonra oda pozitif cikti . fakat bu testi 10. gunde de yaptmistm negatif cikmisti. demek ki hcg seviyem artiyor giderek 🥰🧿

01B1A8C2-40FE-4F61-BD19-88C3F5B4F3E9.jpeg

Hay Allah ya😬 inşallah gercek t çizgileri de olacak inanıyoruz ama ne zaman kim bilir en kısa zamanda olumlu sonuc al inşallahh😍 benim de çok sahte pozitif hikayem var ama böylesini ilk defa okuyorum😬
Testte t çizgisini gördün ama değil mi? Bu bir ovülasyon testi markasının yanında gelen hcg testi, millet yapacak "aaa ben kimyasal geçirdim başka marka ovülasyon testi yaparken hiç kimyasal olmamıştı demek ki bu marka iyi" diyecek. Resmen bilinçli koyulmuş 😂

Back